Προς το περιεχόμενο

anthis

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    153
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

4 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με anthis

  • Ημερομηνία γέννησης 24/06/1990

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Athens, Greece
  • Ενδιαφέροντα
    Volleyball, Computers, Physics, Programming, Piano

Ιστοσελίδα

  • Skype
    alexisanthis

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

anthis's Achievements

  1. Καλημέρα, μια 4GB PC3 10600 sodimm (δηλαδή ραμ για λαπτοπ) αν παρεις θα εισαι οκ, θα προτεινα απεφυγε τις PC3L (ή DDR3L , low voltage) καθως παρολο που ειναι συμβατές ίσως δεν αρέσουν στο νετμπουκάκι. Επίσης προσπάθησε να βρεις ραμ με πολλά τσιπάκια μην έχει 4 μόνο για τα 4 γίγα προσπάθησε να έχει 8 ή και 16 τσιπάκια (σημαίνει ότι τα memory banks είναι μικρότερα) οπότε καλύτερη πιθανότητα να δει σωστά την 4αρα το "γέρικο" νετμπουκάκι Να ξέρεις υπάρχει και πιθανότητα να βλέπει σαν usable 3GB, αλλά ΟΚ ό,τι μπορείς να κάνεις το κάνεις (μου έχουν τύχει αυτά)
  2. Ευχαριστώ πάρα πολύ, έχω δοκιμάσει από ιντερνετ κάποια, ήθελα να κάνω εξαγωγή από λειτουργικό λαπτοπ, γιατί καθώς έγινε η ζημιά με το BIOS Defaults, ήθελα να έχει ρυθμίσεις "non default" από άλλο παρόμοιο ή ίδιο λαπτοπ. Παρόλα αυτά θα τα δοκιμάσω και ενημερώνω!!
  3. Καλησπέρα σε όλους, έχω ένα ASUS X540LA Laptop Intel Core i5 5th gen (X540LJ motherboard), το οποίο μετά από bios defaults σταμάτησε να δείχνει στην οθόνη. Πιστεύω φταιεί το BIOS , αν έχει κάποιος ίδιο λαπτοπάκι και μπορούσε να βοηθήσει (να κάνουμε ένα bios copy μέσα από τα windows) θα ήταν πολύ καλό!! Θα δωθεί και αμοιβή και επίσης θα ανέβει στο thread για να ενημερώσουμε άλλους κατόχους για την επίλυση του προβλήματος, το οποίο από ξένα forum φαίνεται πολύ συχνό και απασχολεί πολύ κόσμο.
  4. Καλημέρα, ωραία η σύνθεση του φίλου από πάνω, αν θες το κάτι παραπάνω για τα χρήματα μπορείς να κοιτάξεις σε ανακατασκευασμένο - Refurbished με 2 ή 3 χρόνια εγγύηση δυνατό Desktop PC στυλ Intel Core i7 4ης ή και 6ης γενιάς (έχουν αρχίζει και βγαίνουν) , ειδικά της Lenovo ή της Dell είναι σαν να έφτιαξες δικό σου Custom PC δεν έχει εξειδικευμένα εξαρτήματα Π.χ. μπορείς να πάρεις έναν σταθερό με 350 - 450 ευρώ, να προσθέσεις την κάρτα γραφικων και τους δίσκους που θες και είσαι αεροπλάνο! Just my Opinion Cheerz!
  5. Λογικά, απόσο βλέπω της Vodafone την εικόνα, θεωρούμαι "Νεός Κόσμος", δηλαδή από εμένα που είμαι 1-1.2χλμ από νέο κόσμο ψιλοξεκινάει ή τελειώνει το σκάψιμο και μπαίνει μέσα στο κέντρο του Νέου Κόσμου. Μπορώ να τις βάλω τις καμπίνες στο FTTX απλά δεν το έκανα μην κάνω καμμιά ανακρίβεια. Αυτά τα έργα πάντως δεν έγιναν Ιούνιο, έχουν γίνει μέσα στο 2017 αλλά μπορεί Φλεβάρη δε θυμάμαι πολύ καλά, πάντως πριν τον Απρίλιο. Άραγε γιατί δεν έχουμε VDSL ακόμα??
  6. Ξεθάβω το θέμα, στην περιοχή Δάφνης προς Νέα Σμύρνη έγιναν έργα πριν κάποιους μήνες, πέρασαν οπτικές ίνες (και μπροστά από το σπίτι μου), εβαλαν καινούρια DSLAM vdsl τύπου φαίνονται να είναι (ένα μπήκε και είναι ένα στενό από το σπίτι μου). Πήγα και είδα το κοντινό μου από κοντά, έγραψε vodafone σε ένα σημείο ανάγλυφο. Ψάχνω εδώ και καιρό στο site της Vodafone και στο site του ΟΤΕ και δε βρίσκω διαθεσιμότητα, βάζω κοντινές οδούς τίποτα, πήγα σε κατάστημα Vodafone λέει περιμένετε να εμφανιστεί διαθεσιμότητα. Στο site fttx δεν τα δείχνει αυτά τα DSLAM, δε λειτουργούν για κάποιο λόγο, περιμένουν άραγε κάτι? Εγώ είμαι στην περιοχή της Ζωοδόχου Πηγής στη Δάφνη, έχω δει και στον κεντρικό "Ακροπόλεως" που έχουν περάσει οπτική ίνα και DSLAM.
  7. Καλησπερα σε ολους, θελω να μου πειτε μερικες γνωμες για αγορα router. Αυτη τη στιγμη ειμαι με ενα PHILIPS CGA5722S/TE ISDN (σχετικα παλιο, του 2007??) Πιανω γυρω στα 14-14.5Mbps Με ενδιαφερει να αλλαξω το ρουτερ εαν και εφοσον θα εχω καποιο κερδος στην ταχυτητα που κλειδωνει.. Εχω παρατηρησει οτι απο ρουτερ σε ρουτερ βλεπεις μια καποια διαφορα Προσωπικα εχω δει τα Speedtouch 585v7 v8 μεχρι και το v6 να πιανουν καλυτερες ταχυτητες απο διαφορα sagem Οποιος εχει καποια θετικη εμπειρια απο κατι αλλο σε συγκριση με τα συνηθισμενα ας ποσταρει τη γνωμη του Δεν με ενδιαφερουν τοσο πολυ features εξτρα, η ταχυτητα με νοιαζει
  8. +1 duck dodgers κανε φιλε αυτα που λεει και θα ανεβεις δραματικα
  9. Φιλε αμα θελεις αυτο το PC μπορει να γινει πυραυλος με αγορα 2 εξαρτηματων και μια δουλιτσα να κανεις 1)Αγοραζεις ΡΑΜ (αν εχει 2 στικ των 512 και παιρνει αλλα 2 βαλε αλλα 2 των 2 γιγα. Αν παιρνει μονο 2 στικ βαλε δυο των 2 γιγα και βγαλε τα υπαρχοντα. Αν παιρνει 2 στικ και εχεις ενα του 1 γιγα αγορασε ενα των 2 γιγα και βαλτο διπλα) προσεξε μονο να ειναι DDR2 (15-40 ευρω κοστος) 2)Αγοραζεις εναν ssd ο,τι να ναι 60 γιγα ειναι μια χαρα μεγεθος (40 μεχρι 65 ευρω κοστος) 3)Κανεις φορματ στον τωρινο σου δισκο και βαζεις windows 7 64bit sp1 στον νεο ssd αφηνοντας τον παλιο δισκο για data Δεν θα πιστευεις στην ταχυτητα που θα δεις, σε καθημερινη λειτουργια ο υπολογιστης θα ειναι καλυτερος ακομα και απο i7 γιατι ολα θα φορτωνουν σφαιρα λογω του SSD και με την 2-3 γιγα ραμ που θα χεις θα μπορεις να σηκωσεις αρκετα πραματακια ταυτοχρονα Αν θες καμμια αλλη συμβουλη στειλε πμ γιατι δινω εξεταστικη και μπορει να χαθω λιγο Καλο βραδι
  10. κατά τη γνώμη μου κάνε ένα ωραίο σετάρισμα στο λαπτοπ δηλαδή 1) καθάρισε σκουπίδια και μνήμη registry με το cc cleaner 2) κάνε ένα defrag τον σκληρό δίσκο και άστο να τελειώσει 3) βγάλε χαζά προγράμματα που τρέχουν στην εκκίνηση και δεν τα χρειάζεσαι 4) κατέβασε τον τελευταίο driver τς κάρτας γραφικών από το site της AMD (catalyst) 5) πάρε μια φτηνή βάση με ανεμιστηράκι (10-20 ευρώ έχουν) και παίζει εκεί πάνω με το λάπτοπ για να είναι κρύο επίσης αν δεν θες να κάνεις τα 3 πρώτα βήματα θα σου δινε ανασα ενα φορματ και φυσικα ο υπολογιστης θα απογειωνοταν αν εβαζες ssd τωρα για την καρτα γραφικων, για λαπτοπ δεν ειναι κακη, οσο για αναβαθμιση της καρτας αυτο γινεται μονο αν ειναι mxm αλλιως αν ειναι κολλημενο τσιπ δεν παιζει (σπανιο να ειναι mxm) κάνε τα άλλα και τα παιχνίδια που θες παίζουν αρκεί να τα βάλεις σε νορμαλ ρυθμίσεις σημασία μεγάλη έχει ο driver της κάρτας γραφικών ΚΑΙ last tip IMPORTANT, παίζε συνδεδεμένος στο ρεύμα (όχι σκέτος με μπαταρία) γιατί όταν είσαι σκέτος με μπαταρία κάνει εξοικονόμηση ενέργειας το λάπτοπ και σε ρίχνει πολύ
  11. Φιλε το SONY δαγκωτο μην το σκεφτεσαι καν ειναι πολυ καλυτερο σε πολλους τομεις (δες και μονο τον επεξεργαστη που ειναι 2 φορες καλυτερος)
  12. τελικά τι έγινε έχουμε καμμιά απάντηση σε αυτό το θέμα?? σόρρυ που το ξεθάβω αλλά με ενδιαφέρει εννοω στο αν μπορουμε να κρατησουμε το μαιλ του πΟΤΕ
  • Δημιουργία νέου...