Προς το περιεχόμενο

slipknot

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    999
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

  • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    2

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Τοποθεσία
    In a box
  • Ενδιαφέροντα
    Schrödinger's comedian

ΑΛΛΑ

  • Βιογραφικό
    Ένας
  • Τοποθεσία
    ΔΓ/ΔΑ
  • Ενδιαφέροντα
    Εκχυδαϊσμοί
  • Απασχόληση
    Wannabe wannabe

Πρόσφατες Επισκέψεις

17.977 προβολές προφίλ

slipknot's Achievements

Experienced

Experienced (12/15)

  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 χρόνο Insomniac
  • 10 χρόνια Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

3,8k

Φήμη

  1. Κανένας σεβασμός στις γάτες. Για ποιο λόγο νομίζουν ότι είναι τόσο αναθεματισμένα καλύτερες από τους ανθρώπους; Σε περίπτωση που κλείσει το topic, θα περιμένω απάντηση με pm.
  2. Δηλαδή τι μπορεί να κάνει κανείς με το μαγιό του ώστε να μη βγάλει 2 ολάκερες σεζόν, να παλεύει φορώντας το;
  3. Το ζήτημα της σχέσης εμβάθυνσης-εκτίμησης στην τέχνη είναι κάπως σχετικό νομίζω. Το να χρειάζεται να έχεις κάνει σπουδές πάνω σε θεωρία τέχνης και να έχεις γνώσεις για ρεύματα και άλλα σχετικά ώστε να εκτιμήσεις κάτι μου φαίνεται και μένα τραβηγμένο, η πραγματικότητα όμως είναι ότι υπάρχουν διακριτά επίπεδα και δεν είναι όλα το ίδιο προσβάσιμα στον καθένα. Γι' αυτό άλλωστε υπάρχουν τα λεγόμενα entry levels, καλλιτέχνες-σημεία αναφοράς που είναι ας πούμε πιο εύκολοι στην πέψη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι όποιος ασχολείται πρέπει να ακολουθεί αυστηρή διαδρομή λες και κάνει μαθήματα οδήγησης. Μιλάμε άλλωστε για κάτι που είναι υποκειμενικό από τη φύση του. Έπειτα παίζει ρόλο και η διάθεση του καθενός να αναλύει κάτι και να το επεξεργάζεται. Εγώ ας πούμε δεν βρήκα ποτέ κάτι στην ποίηση, δε μου κάνει εντύπωση. Έχω διαβάσει απίστευτες βλακείες που φαινομενικά δεν είχαν νόημα ύπαρξης, αυτό όμως δε σημαίνει ότι σαν μορφή τέχνης υπολείπεται σε κάτι, ούτε ότι συμπερασματικά, προκύπτει κατά κάποιο τρόπο ότι δεν υπάρχουν έργα με βάθος. Όσον αφορά το βίντεο στο OP, με άφησε ουδέτερο. Δεν με έκανε να θέλω να παρακολουθήσω την παράσταση, αλλά δεν εξοργίστηκα κιόλας. Μπορώ μάλιστα να πω, ότι την πλάγια κίνηση χορού στο 3:17 την κάνω κι εγώ μετά από μπάνιο, συνήθως όταν είμαι χαρούμενος και θέλω να στεγνώσω πιο γρήγορα. Σε αυτό το σημείο όμως, είμαι ειλικρινά περίεργος να μάθω για όσους εξοργίστηκαν (γενικά, όχι απαραίτητα από το forum) πόσες παραστάσεις τον χρόνο παρακολουθούν και με τι κριτήρια απέρριψαν το έργο. Ήταν μετά από κριτική ανάλυση, ή μήπως κάποια απλούστερη συλλογιστική του τύπου "Βέλγος κάνει παράσταση" => "Έχει αρχαιοελληνικά μοτίβα και γυμνούς άνδρες" => "ΠΟΙΟΣΕΙΣΑΙΣΥΡΕ" Γενικά μιλώντας νομίζω πως αυτό που αποτελεί αφορμή για συζήτηση στο topic, αλλά και γενικό προβληματισμό κάθε τόσο, το πρόβλημα της τέχνης και ειδικότερα της μοντέρνας τέχνης, είναι η έλλειψη πολύ συγκεκριμένων καθοδηγητικών ορίων και κατ' επέκταση, το ύφος ερμηνείας της από τους δέκτες. Ο κόσμος νιώθει πολλές φορές την ανάγκη να φανεί έξυπνος, καλλιεργημένος για να ξεχωρίσει θετικά και στην προσπάθεια του αυτή, παρερμηνεύει κατά πως νομίζει ορισμένα πράματα και εν τέλει μπασταρδεύει το έργο και τον ίδιο τον καλλιτέχνη. Ο άλλος το βλέπει αυτό και συνδέει αυτόματα τη "δηθενιά" με τον χώρο και όχι το κοινό.
  4. slipknot

    Suicide Squad (2016)

    Και να ισχύει η φήμη για re-shoots, δεν είναι μονάχα ο Deadpool, που έτσι κι αλλιώς είναι η φύση του χαρακτήρα τέτοια. Οι περισσότερες ταινίες του cinematic universe της Marvel (η οποία, καλώς ή κακώς έφτασε πρώτη και σέρνει τον χορό) έχουν τέτοιο ανάλαφρο στυλ με φιξ αστεία/λεπτό. Το κοινό έχει απλά συνηθίσει αυτό το ύφος.
  5. Κάνετε το λάθος και κρίνετε την ηθική πλευρά στο συμβάν με γνώμονα την Ελλάδα ή ακόμα χειρότερα, τον Δυτικό κόσμο. Στη Βραζιλία πεθαίνει κόσμος για πράματα πολύ πιο ασήμαντα από απόπειρα κλοπής, σε άλλες χώρες λιντσάρουν και ξυλοκοπούν μέχρι θανάτου ή καίνε κάποιον ζωντανό. Γενικά πολλά μέρη του κόσμου δεν είναι ακριβώς πολιτισμένα, έννοια που εμείς τυχαίνει να θεωρούμε δεδομένη απλά δεν υφίσταται.
  6. Παιδιά, τι γίνεται με το τσάι, μπορεί να προκαλέσει ίδια συχνοουρία; Πίνω 3 με 6 κούπες την ημέρα, ενώ πολλές φορές χρησιμοποιώ κάτι μεγάλες κούπες με χεράκι που είναι για σούπες. Παρατηρώ ότι πηγαίνω τουαλέτα αρκετά συχνά, ακόμα και 6-7 φορές καμιά φορά. Το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο το βράδυ, αφού ο οργανισμός προσπαθεί πολλές φορές να με προστατέψει. Θυμάμαι να βλέπω σε όνειρο ότι πήγα, μαζί με μια ανώνυμη αμαζόνα, να βοηθήσω τον Χίτλερ σε μια μετακόμιση που έκανε, αλλά δεν είχαμε πολύ χρόνο. Όπως είχαμε ξεκινήσει να μεταφέρουμε κάτι κούτες με πράματα κάτω, βλέπω στον ορίζοντα έναν πύραυλο να κατευθύνεται κατά πάνω μας και ο Χίτλερ, που ήταν ήδη έξω μαζί με την αμαζόνα, μου φωνάζει ότι έχουμε μισή ώρα μέχρι την πρόσκρουση. Αυτοί τελικά ανέβηκαν σε μια μηχανή με καρότσα που είχε αυτός κι εγώ έμεινα στο μπαλκόνι να αγωνιώ για το αν θα προλάβω ή όχι. Τότε ήταν που ξύπνησα και κατάλαβα ότι πρόλαβα.
  7. Ναι κι εγώ ακούω ότι η ταινία παραείναι σκοτεινή, ακόμα και για DC flick. Διάβασα ότι μία έγκυος γυναίκα πήγε να δει την ταινία, βρήκε ορισμένα σημεία τόσο τραυματικά που από την ταραχή τελικά απέβαλε. Μπράβο Snyder, άλλο ένα θύμα στην ατέλειωτη λίστα του σούπερ ήρωα - εκτρώματος που δημιούργησες, Man of Steel Kill.
  8. Τέσσερις ήτανε και είχανε κατά βάση ιταλικά ονόματα.
  9. Έπρεπε να μπει το βίντεο στο αρχικό post. Η μπάντα να παίζει, αυτή να παρελαύνει καμαρωτή και όλοι οι άλλοι να πηγαίνουν αντίθετα, είναι σαν σκηνή από ταινία Monty Python.
  10. Άσχετα από το προσωπικό θέμα άνεσης που θίγει ο thread starter, ο τρόπος με τον οποίο χρησιμοποιεί ο μοντέρνος άνθρωπος την τουαλέτα μπορεί να φαντάζει λογικός, δεν είναι όμως ούτε σωστός, ούτε υγιεινός μακροπρόθεσμα. Το ανθρώπινο σώμα δεν έχει φτιαχτεί για να κάθεται κι αυτό μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας, ακόμα και στη χρήση της -μοντέρνας- τουαλέτας. Το squatting αντίθετα είναι μια πιο φυσική στάση για το σώμα μας αφού ο άνθρωπος squatαρε για χιλιετίες, ενώ μερικές φυλές (Σλάβοι, Τζιχαντιστές, Ρομά) συνεχίζουν να την προτιμούν μέχρι σήμερα. Στην περίπτωση της αφόδευσης, συνίσταται η χρησιμοποίηση κάποιου βοηθητικού στηρίγματος για τα πόδια ώστε να φέρουμε το σώμα μας στην επιθυμητή, βέλτιστη στάση.
  11. Αναγκάζομαι να κάνω μακρινά, πολύωρα ταξίδια στα πλαίσια των δραστηριοτήτων μου και μπορώ με σιγουριά να πω ότι για τον μέσο ταξιδιώτη, το αεροπλάνο είναι από τα πλέον άνετα μέσα. Η ίδια η βιομηχανία των αερομεταφορών έχει κάνει πολλά βήματα μπροστά άλλωστε. Φυσικά κάποιοι περιορισμοί παραμένουν, αλλά εξαρτάται από τον άνθρωπο και την περίπτωση. Είμαι αρκετά ογκώδης, συνεπώς ο στενός χώρος μπορεί να αποτελεί ζήτημα ανάλογα το ταξίδι, αλλά μία από τις καλύτερες εμπειρίες που είχα ήταν ένα ταξίδι Αθήνα-Τόκυο. Οι περισσότεροι συνεπιβάτες ήταν μικροσκοπικοί Κινέζοι κι εγώ είχα περισσότερο χώρο απ' όσο θα μπορούσα να είχα ζητήσει. Έχω ταξιδέψει σε cockpit αεροπλάνου, έχω βρεθεί σε γέφυρα πλοίων, και πολεμικών. Τέτοια διαδρομή δεν έχω ξανακάνει.
  12. Η άποψη αυτή για την τιμή της μηνιαίας κάρτας απεριόριστων διαδρομών για όλα τα μέσα εκτός Αεροδρομίου είναι καθόλα λογική, αναμενόμενη και υπολογίσιμη. Στην Αθήνα, καλώς ή κακώς είναι τέτοιες οι αποστάσεις, που χωρίς μεταφορικό μέσο δεν μπορείς να κυκλοφορήσεις. Προσφέρεται λοιπόν η εναλλακτική των ΜΜΜ, κι αν κάποιος μπορεί να γράφει για ώρες ατέλειωτες ιστορίες φρίκης για λεωφορεία/τρόλεϊ, το Μετρό τουλάχιστον είναι αψεγάδιαστο, πραγματικό στολίδι και αξίζει μέχρι και το τελευταίο cent του εισιτηρίου του. Φυσικά και θα πληρώσει ο λογικός πολίτης την κάρτα του, όσοι αρνούνται να το κάνουν δεν έχουν θέμα με την τιμή ας πούμε, αλλά με την ψυχική σταθερότητα τους. Από κει και πέρα διαβάζω για μπάρες, συστήματα προστασίας απέναντι σε τζαμπατζήδες, κοινωνική συνείδηση. Τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει, κακώς τρέφετε ελπίδες όσοι τις τρέφετε. Και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες βρίσκονται ακραία περιθωριακά στοιχεία που τις πηδάνε για να μην πληρώσουν εισιτήριο, πιστεύετε ότι θα μασήσουν εδώ; Θα το ξαναπώ, 10 τουρνικέ δεν πρόκειται να σταματήσουν όσους κινούνται στις σκιές και ξέρουν παρκούρ, ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;
  13. slipknot

    Εμπειρίες απο Erasmus

    Εεε, τουλάχιστο μπορώ ύστερα να βγάλω τα δικά του.
  14. slipknot

    Εμπειρίες απο Erasmus

    Ας μην παραβλέπουμε και το γεγονός ότι σε ορισμένους φοιτητικούς κύκλους, το πρόγραμμα είναι γνωστό ως "Orgasmus", έτσι; Εγώ την κόρη μου δε θα την έστελνα.
  15. Το "thread(s) του ΠΣΚ" είναι ένα φριχτό forced meme που καταδικάζει όποιο thread τύχει και ανοίξει εκείνες τις μέρες και η θεματολογία του δεν συμβαδίζει με τα γενικώς ανεκτά θέματα (αισθηματικά, θέματα γυμναστηρίου, flavor of the month θεματάκι πχ μετανάστες, οικονομικά, οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ). Παρουσιάζουν δε το εξής παράδοξο: ενώ ο OP συνήθως ανοίγει το θέμα με semi-σοβαρές προθέσεις και δεν κάνει τίποτα, λιθοβολείται σα γυναίκα στη Μέση Ανατολή με spam-o-posts από τους φαινομενικά "normal" χρήστες που τρελαίνονται σαν τις ύαινες στο Lion King. Αυτά παρατηρώ εγώ ωσάν κοινωνιολόγος με ειδίκευση σε ψεύτικες διαδικτυακές κοινωνίες. Είχες δεν είχες πάλι με εκνεύρισες που με έβαλες να τα θυμηθώ. Από τραγούδια υπάρχουν και καλύτερες επιλογές:
  • Δημιουργία νέου...