Προς το περιεχόμενο

George2008

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    11
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με George2008

  • Ημερομηνία γέννησης 19/01/1990

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Athens
  • Ενδιαφέροντα
    Computers

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

George2008's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Αφοσιωμένος
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. George2008

    Το περνάμε ή όχι?

    Αν είχαμε μυαλό να μπουν σε όλα τα φανάρια κάμερες δεν θα υπήρχε η ερώτηση ούτε οι τόσο άστοχες απαντήσεις. Σαφώς τηρούμε τον κώδικα παντού πάντα και παντού έχουμε το νου μας. Γιατί ένα ατύχημα με το αυτοκίνητο δεν είναι κάτι που μπορεί να συμβεί στον κάθε ένα. Ένα ατύχημα είναι κακός τρόπος οδήγησης και κακή παιδεία. Για αυτό και καταλήγουμε να συμβαίνει στον κάθε ένα. Σε ένα χρόνο μέσα τα δύο τρίτα της Αττικής θα είχαν απλά χάσει το δίπλωμα τους αν υπήρχε στοιχειώδης έλεγχος και κάμερες που λειτουργούν και καταγράφουν τα πάντα. Δεν είναι λάθος να περάσεις φανάρι είναι έγκλημα και μάλιστα πολλές φορές χωρίς τιμωρία ακόμα και όταν θρηνούμε συνανθρώπους μας..
  2. George2008

    GoPro Hero 6 Black Review

    Εξαιρετική αγορασμένη πριν από 10 μήνες και συγκριτικά με την 5 πολύ καλύτερη απόδοση στα χρώματα την ημέρα που την χρησιμοποιώ. Καλή ποιότητα κατασκευής τα βίντεο υπερικανοποιητικά για το μέγεθός της και την τιμή της. Μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν πάρα πολλοί που την χρησιμοποιούν επαγγελματικά σε γάμους βαπτίσεις με μεγάλη επιτυχία εκτός από τις προσωπικές μας στιγμές! Τίμια έχει την πρώτη θέση στις Action Cam ανά τον κόσμο.
  3. George2008

    blower που μπορω να βρω?

    Και τώρα το έχει και προσφορά στο Crazy Sundays
  4. George2008

    Romoss Sense 4 10400mah

    Αυτό είναι ότι ακριβώς έψαχνα. Πόσο καιρό έκανε να σου έρθει τελικά κρατάει αρκετά?
  5. Μέσω Vga με το KM player έχεις την δυνατότητα από ένα δυνατό μηχάνημα να στέλνεις 3D στον βιντεοπροβολέα αλλά δεν νομίζω η ποιότητα να είναι ικανοποιητική. Γενικά το 3D αν δεν έχεις 3D περιεχόμενο και συνάμα 3D συσκευές δεν είναι κάτι που μπορεί να επιτευχθεί εύκολα. Το the km player είναι free ware και σου δίνει την δυνατότητα και για διαφορετικούς τύπους 3d εικόνας
  6. Ψάχνω για φορητό φορτιστή με ενσωματωμένη μπαταρία για Iphone 4. Βρήκα Πηγή: αυτό αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστο θα ήθελα και την γνώμη σας. Έχω ήδη ένα της Sentio Θήκη μπαταρία βοηθάει αρκετά αλλά όπως είναι γνωστό Turbo-x και μπαταρία είναι τσακωμένοι και κάθε τρεις και λίγο κάνει περίεργα. Αν έχετε να προτείνετε κάτι αξιόπιστο και κατά προτίμηση πάνω από 10Α θα ήταν τέλειο. Ευχαριστώ!
  7. Καλώς η κακώς η τεχνολογία τα κινητά οι υπολογιστές και οι παιχνιδομηχανές είναι στα χέρια κάθε μικρού παιδιού και για μένα θα πρέπει να είναι. Το τι επιτρέπουνε οι γονείς είναι η ευθύνη πάνω σε αυτές τις συσκευές και όχι ότι της παρέχουν. Κάθε παιδί αν πραγματικά είχε πρόσβαση σε αυτές τις συσκευές που οι περισσότεροι τις χρησιμοποιούν παίζοντας σκουπίδια ενώ θα μπορούσαν να μάθουν να βοηθηθούν να ασχοληθούν με την ψυχαγωγία τότε σίγουρα ο κόσμος θα ήταν καλύτερος. Όλοι πρέπει να προσέχουμε την ασφαλή χρήση των συσκευών που έχουμε στα χέρια μας χωρίς να αγνοούμε την αντοχή που έχουν σε αντίξοες συνθήκες. Αν σπασεις το τηλεφωνο σου κάτι που μπορεί να γίνει πολύ εύκολα απο ενα αδύνατο μεχρι ενα πολύ τροφαντουλικο παιδί δεν φταίει η εταιρία που δεν προέβλεψε να το κανει όλο απο τιτανίο αδιάβροχο και λαστιχένιο. Δεν δικαιολογώ την apple και αν ήταν κατασκευαστικό λάθος καλα θα κανει να αποζημιώσει το παιδί. Αλλα δεν χρειάζετε να κάνουμε τα σχόλια του έλληναρα ε παιδια αυτή ήτανε τοοοση δώρο ενα πυροσβεστικό όχημα μαζι με το iphone η δεν ξέρω εγω τι αλλο. Ελπίζω τα παιδί να είναι καλα και απο εκεί και έπειτα η λύση θα βρεθεί καινούριο ύπαιτιος θα πληρώσει αφού πήρε τόσο μεγάλες διαστάσεις το θέμα .
  8. George2008

    Επιλογή browser στα Windows

    Όλα τα είχαμε το θέμα του ιντερνετ εξπλορερ μας πείραξε. Δεν κοιτάνε να φτιάξουνε κανένα bug ασχολούνται όλοι με βλακείες. Δεν υποχρεώνει η microsoft να χρησιμοποιήσεις το πρόγραμμά της στο παρέχει δωρεάν μέσα στο λειτουργικό της σύστημα και όποιος θέλει το χρησιμοποιεί. Δεν δίνει την δυνατότητα απεγκατάστασής του και για μένα καλά κάνει γιατί χωρίς HTML Browser ένα Pc είναι σχεδόν άχρηστο. Και δεν μπορεί η microsoft και η κάθε εταιρία του χώρου να ενσωματώνει όλα τα προγράμματα όλων των ειδών σε κάθε εγκατάσταση γιατί εκτός από το ότι θα επικρατούσε ένα μπάχαλο θα έπρεπε όλοι να συνεργάζονται με όλους πράγμα αδύνατον. Οπότε για μένα είναι περιττός ο όλος ντόρος γύρω από το θέμα. Ναι υπάρχει η δυνατότητα να έχεις σε ένα flashaki ότι θες και να το περνάς όπως και ο τρόπος με το DOS που είπε ένας φίλος παραπάνω αλλά κοιτάμε να κάνουμε την ζωή μας ευκολότερη όχι να τρελαθούμε κιάλο..
  • Δημιουργία νέου...