Προς το περιεχόμενο

Cloud_7

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    624
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Athens

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.959 προβολές προφίλ

Cloud_7's Achievements

  1. Δεν ξέρω τι γίνεται με τη Lightyear, πάντως στα υπόλοιπα 3 που ανέφερε ο φίλος δε χρειάζεται να δεσμεύσεις τπτ, μπορείς ανά πάσα στιγμή να μεταφέρεις όλα τα χρήματα που τοκίζονται χωρίς κάποια δέσμευση. Η revolut μάλιστα και η trading 212 σου αποδίδουν καθημερινά τόκους (η trading μού στέλνει και push notification για τους τόκους κάθε μεσημέρι 😋) Το πιο ευέλικτο είναι όντως της revolut καθώς με ένα κλικ απλά μεταφέρεις τα χρήματα από τον flexible στον κανονικό λογαριασμό αν θέλεις και μπορείς να τα ξοδέψεις κατευθείαν μέσω της κάρτας. Σημειωτέον ότι η trading 212 κυκλοφόρησε και debit card στο Ηνωμένο Βασίλειο και σύντομα θα βγει & για την Ευρώπη. Γενικά επενδύονται σε qmmf χαμηλού ρίσκου, από το να κάθονται στις τράπεζες της μπανανίας με 0.1 % επιτόκιο δεν είναι κακό να έχεις ένα σημαντικό ποσό που θα σου αποφέρει ένα 3-4%. Λογίζονται ως επενδυτικοί λογαριασμοί πάντως κι έχουν εγγύηση καταθέσεων μέχρι 20 χιλιάρικα (η revolut για κάποιον λόγο καλύπτει μέχρι 22). Δεν ξέρω τι παίζει ακριβώς με την trade republic, κάποιοι έχουν αναφέρει στο reddit ότι χαρακτηρίζει τον λογαριασμό ως απλό αποταμιευτικό ακόμα και στα uninvested cash και καλύπτει ως 100 χιλιάρικα, γενικά με έχει τρομάξει κάπως η συγκεκριμένη καθώς υπάρχουν αρκετά παράπονα για εξαφανισμένα χρήματα στις μεταφορές που κάποιοι τα περιμένουν ακόμη και 1-2 μήνες μετά.
  2. Εσύ όμως αναφέρεσαι στην υπηρεσία των alerts που όντως είναι δωρεάν για την bonus. Συνδρομή για την κάρτα σε χρεώνουν κανονικά 12 ευρώ τον χρόνο. Για να μην πληρώνεις τπτ για την κάρτα τότε πρέπει να έχεις την απλή χωρίς τα alerts (που δεν το συνιστώ), οπότε ναι αν είναι να μη γλιτώνεις το 12άρι είναι προτιμότερη η bonus με τη συνδρομή και τα δωρεάν alerts.
  3. Cloud_7

    Lenovo Legion Go

    Πολλά παράπονα μέχρι στιγμής στο reddit για τα ηχεία... Μέτρια & χαμηλής έντασης, το ότι τα τοποθέτησαν και στο πάνω μέρος δε βοηθάει την κατάσταση. To legion space φαντάζομαι θα στρώσει με τα κατάλληλα updates υπάρχουν bugs όπως είναι λογικό ακόμα. Φοβόμουν για το ενδεχόμενο wobbling στα controllers μα ευτυχώς φαίνονται να είναι στιβαρά όταν είναι attached. Πάντως έχει οθονάρα, μα είναι πορτραίτο κι όχι native landscape σαν το ally, αυτό ενδέχεται να δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στον προσανατολισμό σε κάποια παιχνίδια (ιδίως παλιά & σε emulators). Ήδη υπάρχει θέμα με το full screen σε games όπως το rdr2. Όχι μόνο το βλέπουμε να κάνει ντεμπούτο στα 900 (δεν υποτίθεται θα λανσαριζόταν στα 800;) αλλά η έκδοση του ενός terra δε φαίνεται καν διαθέσιμη στην Ευρώπη. 😐 Θα περιμένω λίγο ακόμα, αλλά μάλλον με βλέπω για ally τελικά.
  4. Cloud_7

    Lenovo Legion Go

    Εδώ και κάποιες μέρες έχουν γίνει leaked οι πρώτες foto κι ένα μέρος από το τρέιλερ του νέου handheld της Lenovo. Αρχές Σεπτεμβρίου θα γίνει η επίσημη παρουσίαση και τον Οκτώβριο θα διατεθεί στα ράφια. Σύμφωνα με τα όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής θα έχει οθόνη 8.8'', QHD, 2560x1600 (16:10), windows 11 home, 16gb μνήμη με τον επεξεργαστή του Ally και θα διατεθεί σε 3 χωρητικότητες 256, 512 και 1 terra. Σχεδόν 1 κιλό με κολλημένα τα joycons (854g). 🤪 Πολύ ενδιαφέροντα τα τελευταία και μένει να δούμε πόσο στιβαρά είναι στην πράξη. Εντύπωση κάνει ο δεξιός μοχλός που φαίνεται να έχει αισθητήρα ποντικιού στο κάτω μέρος και ενσωματωμένη ροδέλα για scroll. Σίγουρα είναι κάτι που θα το διαφοροποιήσει από τους ανταγωνιστές του. Εμφανισιακά πάντως αρκετά άσχημο και μονότονο.
  5. Ξέρετε αν μπορούμε αν το πάρουμε σε δόσεις; Δε βρίσκω πολλές πληροφορίες. Κάποιος είπε στο steam ότι προσφέρεται η επιλογή για ένα πλάνο 6 ή 12 δόσεων, το έχει δοκιμάσει κανείς;
  6. Βάλε την κάρτα στο google pay και κάπου υπάρχει επιλογή στις ρυθμίσεις του κινητού να προτιμάται το google pay για πληρωμές μέσω nfc.
  7. Μονομερώς δεν μπορεί να λυθεί η μίσθωση, αυτός είναι και ο λόγος ύπαρξής της. Γίνεται κοινά αποδεκτή από τα 2 μέρη για να έχει ισχύ, όπως και λύνεται από τα 2 μέρη για να πάψει να ισχύει. Κατάφερες να κάνεις έξωση express επειδή δεν πλήρωνε, σε διαφορετική περίπτωση θα έπρεπε να ξεκινήσεις αγωγή με ό,τι αυτό συνεπάγεται στον χρόνο και το χρήμα που θα ξόδευες, ακόμα και μετά τη λήξη της τριετίας. Δεν είπα ότι θα μείνω όσο θέλω μέσα, αλλά αν δε βρίσκω σπίτι σίγουρα θα μείνω ένα σεβαστό διάστημα ακόμα για να αυξήσω τις πιθανότητες να πετύχω κάτι καλό. Ιδίως αν ο άλλος με έχει ενημερώσει τελευταία στιγμή κι έχει ξεκινήσει κατευθείαν με τη λογική του τσαμπουκά και των ψεύτικων απειλών (ομοιοπαθής) χωρίς καν να γνωρίζει βασικά πράγματα σαν την 3ετία ή την κατάργηση της ιδιοκατοίκησης. Έκλεισα ραντεβού με δικηγόρο πρόσφατα και μου είπε ότι θα χρειαστεί το λιγότερο ένας χρόνος όπως έχει η τωρινή κατάσταση στα αστικά δικαστήρια. Με την προϋπόθεση ότι κάποιος συνεχίζει να είναι σωστός στις υποχρεώσεις του.
  8. Δε νομίζω να ισχύει το όποτε θέλει. Και με τη λήξη του συμβολαίου εφόσον ο ίδιος δεν αποδέχεται λύση μίσθωσης στο taxis το μισθωτήριο παραμένει ενεργό. Μόνη λύση μετά για να σπάσει είναι να ξεκινήσει αγωγή έξωσης και να περιμένει τουλάχιστον 8-9 μήνες απλά για να πάρει σειρά η υπόθεση. Χωρίς καν να υπολογίσουμε άλλους παράγοντες, όπως το στάνταρ εξάμηνο που θα χρειαστεί για να καθαρογραφεί η απόφαση και να φτάσει στα χέρια του δικαστικού επιμελητή, αν θα υπάρχουν αναβολές για χ,ψ λόγους, το πόσο θα πάει ο κούκος αηδόνι στα δικαστικά έξοδα κλπ. Μόνο αν είσαι κακοπληρωτής μπορούν να το κάνουν σύντομα με διαταγή απόδοσης μισθίου. Γενικά οι ιδιοκτήτες πρέπει να είναι προσεχτικοί σε αυτό το θέμα πριν αρχίσουν τις τσάμπα μαγκιές με απειλές εξώσεων και πρωτίστως ενημερωμένοι.
  9. Εννοείται, τσέκαρε τα εξής κανάλια στο yt: Premiere Gal Storysium (πρώην Orange 83) Adobe in a Minute AdobeMasters tutvid Motion Array Javier Mercedes Cinecom.net Learn How To Edit Stuff Surfaced Studio Είναι μερικά από τα αγαπημένα μου, θα βρεις tutorial για όλα τα γούστα. Προτείνω να ξεκινήσεις από τα 3 πρώτα.
  10. Το lower third είναι ένας τίτλος με animation (ή μη) που συνήθως αφορά τα στοιχεία κάποιου (ονοματεπώνυμο και τη θέση που έχει σε μια εκάστοτε εταιρεία). Μπορείς να φτιάξεις τα δικά σου μόλις αποκτήσεις κάποιες βασικές γνώσεις. Όλα αυτά που βλέπεις είναι templates που έχουν έτοιμο animation & τα οποία μπορείς να παραμετροποιήσεις σε έναν βαθμό. Υπάρχουν πολλά και free & επί πληρωμή. Από κεί και πέρα δεν υπάρχει καμιά μεγάλη ορολογία όσον αφορά τους τίτλους. Εκτός από τα supers και τους υπότιτλους που ανέφερε ο συνάδελφος δε μου έρχεται κάτι άλλο. Υπάρχουν και τα captions που σου δίνουν τη δυνατότητα βασικού υποτιτλισμού με συγκεκριμένες επιλογές αναλόγως αν θα είναι open ή closed, αλλά κι αυτά είναι μορφή υποτίτλων. Πλέον όμως στο premiere 21 ακόμα κι αυτά θα γίνονται edited μέσα από τα essential graphics. Τώρα ό,τι και να πούμε θα μπερδευτείς, ξεκίνα να βλέπεις κάποια βασικά tutorial και καλό είναι να μην πας πίσω από το 2018 γιατί κάποια μπορεί να είναι πλέον παρωχημένα ιδίως όσον αφορά τους τίτλους (π.χ προστέθηκε η δυνατότητα scrolling credits από το premiere 18 ενώ πριν έπρεπε να κάνεις κάποια μανούρα στο Legacy που ήταν η παλιά τιτλέζα μέχρι το 17 κλπ).
  11. Δοκίμασες να κάνεις reset το workspace ή έστω να επιλέξεις ένα διαφορετικό; Επίσης όταν πατάς το P σού λειτουργεί;
  12. Από τη σελίδα του Κωτσόβολου ποιο θα προτείνατε μέχρι 350? Είμαι μεταξύ αυτών των 2: https://www.kotsovolos.gr/air-condition-heaters/air-condition/7000-to-15000-btu/210656-morris-wfin35140 https://www.kotsovolos.gr/air-condition-heaters/air-condition/7000-to-15000-btu/211884-morris-wfin26150-smart Το θέλω για θέρμανση & για ψύξη για ένα μεσαίο δωμάτιο. Κάποιος που να έχει εμπειρία από τα Morris?
  13. Έκανα updates τους drivers σήμερα και οι ρυθμίσεις που είχα για ένα παιχνίδι επανήλθαν στις προεπιλογές. Ευτυχώς που δεν είχα για καμιά 20ριά games ή εφαρμογές. Υπάρχει τρόπος να διατηρούνται τα settings μετά από update?
  14. Πριν 2 μέρες πήρα μια Dark Rock 4 για τον 3600 επειδή η θερμοκρασία χτύπαγε άνετα 90άρια+ μετά από 1-2 λεπτά stress test. Τώρα στα περισσότερα stress test δε βλέπω πάνω από 62-63 βαθμούς, αλλά θυμάμαι κάποιες τιμές στο ryzen master σαν το PPT και το EDC που κοκκίνιζαν. Τώρα το edc είναι στο 50%, το ppt ανεβαίνει ελάχιστα και το soc power δεν αλλάζει καθόλου. Εδώ είναι μια φότο κατά τη διάρκεια stress test με το aida 64: είναι φυσιολογικές οι τιμές?
  15. Θα έβλεπες γενικότερα ένα boost στα preview και στην timeline, για τόσο απλά πράγματα πάντως δε θα έπρεπε να σου κολλάει σε τπτ. Ίσως να δοκίμαζες μια καθαρή επανεγκατάσταση αν δε βρεις άκρη ή κάποια άλλη έκδοση αν έχεις παλιά και δεν είναι τόσο optimized για Windows 10. Ψάξε στον θείο για τις γνωστές preactivated εκδόσεις 2020 14.XX που είναι πολύ σταθερές και πλέον τις έχουν όλοι.
  • Δημιουργία νέου...