Προς το περιεχόμενο

frou-frou

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.449
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με frou-frou

  • Ημερομηνία γέννησης 18/07/1980

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

frou-frou's Achievements

  1. Δεν φτάνει που μας δίνουν τζάμπα κάτι μέσα στην κρίση τους κράζουμε κιόλας! Κλασικος μ...... Έλληνας! Αυτή η νοοτροπία μας δεν αλλάζει. Βρείτε 1 tablet που είναι μέσα στην προσφορα της ψηφιακης αλληλεγγύης και βολευτείτε. Τέρμα οι γκρίνιες.
  2. ΝΑΙ μόνο από ττις συκεκριμένες συσκευές που συμμετέχουν στην δράση παίρνουμε. Το Πλαίσιο είναι σκέτη κοροιδία που δίνει μόνο το turbo -x tablet! Είμαι δικαιούχος και θα πάρω το mls shot 3g! To μόνο που αξίζει για μένα. 8core και βγάζει score γύρω στις 30.000 sto Αntutu me 8392 επεξεργαστή! Πολυ καλύτερο από ολα τα άλλα για μενα.
  3. Προφανώς υπάρχουν μαγαζιά και μαγαζιά......!!!!!! Και 50 ευρώ κάτω από Πλαισιο Public και 20 ευρώ από τα γνωστά μαγαζάκι στο skroutz είναι προσφορά όπως και να το κάνουμε για Cosmote. Θα χτυπήσω το πορτοκαλί για το καλοκαίρι είναι Super χρώμα
  4. Για μένα μια χαρά προσφορά είναι ακόμα και αν ξεστοκάρουν. Αν πάτε σε κάποιο cosmote κατάστημα και ζητήσετε τον εκτπωτικο κατάλογο που βγήκε σήμερα θα δείτε την προσφορά η πάρτε τηλέφωνο να την μάθετε.
  5. Σε κατάστημα Cosmote σήμερα μόλις βγαλανε το φυλλάδιο των εκπτώσεων. από 149 στα 99 ευρώ με οποιαδήποτε παλιά λειτουργική συσκευή. Kαι με clear black οθόνη είναι νομίζω δελεαστικό. Θα τσιμπήσω 1 να δοκιμάσω το Windows 8.1 Υ.Γ Απλά απόσυρση παλιάς συσκευής θέλει έλεος πιά. Αν ήταν smartphone ή κάτι άλλο δεν θα το ανέβαζα σαν προσφορά. Πάντως μου φαίνεται πως θα γίνει ψιλοχαμός ήδη βλέπω πολύ ενδιαφέρον.
  6. Σήμερα το είδα και εγώ και μου φάνηκε καλή προσφορά. Όλοι έχουμε 1 μπαχατέλα παλιά που θέλουμε να ξεφορτωθούμε. 4 πυρηνες και 4.5 ιντσες οθόνη ενώ φοράει ήδη την 8.1 στα 99 ευρώ ενώ στο skroutz το φτηνότερο το βρίσκουμε στα 120 ευρώ. Πιστεύω πως είναι τίμια προσφορά.
  7. Καλησπέρα στο forum. Δεν περίμενα και τελικά μου ήρθαν 2. 1 λευκό και 1 μαύρο nokia 925. Δεν πήρα το 1020 γιατί είναι κουμούτσα ειναι μηχανή και μετά κινητό. θα δώσω το 1 από τα δυο σε όποιον ενδιαφέρεται. Απλα δεν έχω ανοίξει κανένα απο τα 2 γιατι ακόμα δεν ξέρω ποιο χρώμα να κρατήσω. Άλλοι λένε λευκό καλύτερο άλλοι μαύρο. Μέχρι αυριο το μεσημεράκι θα έχετε απάντηση.Προς λευκό κλείνω μάλλον και εγώ. Εννοείται όποιος το θέλει σφραγισμένο θα το πάρει.
  8. frou-frou

    Αγορές από το εξωτερικό

    Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Απλά αλλάζει η ερώτηση γιατί μπήκε σε λίστα αναμονης για 4 εβδομάδα Νοεμβρίου!!! Sold out γινεται στην Αμερική. Θα μας τα στείλει ο θείος του ευτυχώς. Το θέμα είναι πώς;
  9. frou-frou

    Αγορές από το εξωτερικό

    Το ξαναγράψω και εδώ παιδιά γιατί το θέμα μου καίει!!! Μπορεί κάποιος να απαντήσει σε 1 απορία που έχω. Φίλος είναι Νεα Υόρκη τώρα και θα γυρίσει σε 10 μέρες. Επειδη δεν γνωρίζει πως θα μπορέσει να μου φέρει 2 nexus 5 χωρίς να επιβαρυνθεί καθόλου τελωνείο η κάτι άλλο μια βοήθεια θα ήταν χρήσιμη. Τα έχει βρεί ήδη unlocked απλά δεν ξέρω τον τρόπο. Βγάλσιμο από το κουτί και τσέπη κάπως έτσι?
  10. Παιδιά αν μπορεί κάποιος να απαντήσει σε 1 απορία που έχω. Φίλος είναι Νεα Υόρκη τώρα και θα γυρίσει σε 10 μέρες. Επειδη δεν γνωρίζει πως θα μπορέσει να μου φέρει 2 nexus 5 χωρίς να επιβαρυνθεί καθόλου τελωνείο η κάτι άλλο μια βοήθεια θα ήταν χρήσιμη. Τα έχει βρεί ήδη unlocked απλά δεν ξέρω τον τρόπο. Βγάλσιμο από το κουτί και τσέπη κάπως έτσι?
  11. frou-frou

    Galaxy s4 449!!

    Αν είναι αληθινό είναι καλή τιμούλα αν αναλογιστείς ότι το πουλάνε όλοι πάνω απο 500 και οι μεγάλες αλυσίδες που θεωρούν τους Έλληνες κορόιδα 739. http://www.portal365.gr/index.php?act=viewProd&productId=3058
  12. frou-frou

    NBA 2K13

    Μου έχει σπάσει τα νεύρα με τα bugs. Δεν σώζει τις ρυθμίσεις ίσως. Επίσης μου γίνεται φάουλ στο τρίποντο και αναγγέλλει και ο speaker 3 βολές και βαραω τελικά 2 βολές. Τραγικό έτσι.
  13. frou-frou

    NBA 2K13

    Άσχετο παιδιά αλλά ο Phil Jackson που είναι; Kαι οι Suns με την καλή ομάδα k.j. sir charles marli ktl; Επίσης θα ήθελα να δω το NBA 2K13 σε συνεργασία με την FIBA να βγάζει Euroliga ή εστω ευρωπαικές ομάδες.
  14. frou-frou

    NBA 2K13

    Η καλύτερη ρύθμιση για μένα είναι all star.Oι άλλες μου φαίνονται πολύ εύκολες η αρκετά δύσκολες. Είναι η πρώτη χρόνια που δεν το αγοράζω.Ελεω Jordan το ήθελα για το εξώφυλλο του και για online αλλά φαίνεται δεν έβαλε μυαλό η 2κ στα Pc.
  15. frou-frou

    NBA 2K13

    Μαλλον κανεις δεν ασχολειται με online γιατι κ γω απαντηση δεν πηρα.Αν ηταν καλο θα ειχαμε ξεκινησει τουρνουα.
  • Δημιουργία νέου...