Προς το περιεχόμενο

alex1_kgr

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    432
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με alex1_kgr

  • Ημερομηνία γέννησης 04/06/1988

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

10.275 προβολές προφίλ

alex1_kgr's Achievements

  1. Οκ δε λέω καλά κάνει η ΕΕ και ασχολείται με τέτοια θέματα. Το πρόβλημα είναι ότι το κάνουν για άλλες μικρότερες εταιρίες πρώτα και μετά για τους πολίτες της ΕΕ... Είναι η ώρα να ασχοληθούν άμεσα με τους πολίτες της ΕΕ και όχι έμμεσα. Δεν ξέρω αν είμαι τόσο λάθος αλλά βλέπω μια ΕΕ να παραπαίει κι εμείς κοιτάμαι αν η Apple χαϊδεψε τα αυτιά της Epic... Επειδή το πρόβλημα λογικά δεν είναι που πληρώνουμε την ακριβότερη βενζίνη στον κόσμο, αλλά άμα η Epic (και η κάθε epic) δίνει 5 ευρώ παραπάνω στην Apple...
  2. Έχω revolut από όταν ξεκίνησαν τα capital controls. Με διαφορά ότι καλύτερο υπάρχει σε τράπεζα σε σχέση με τις Ελληνικές. Τα τελευταία χρόνια που δε μένω Ελλάδα την έχω σαν main τράπεζα και ας έχω και HSBC. Μικρότερη η διαφορά στις υπηρεσίες με την αγγλική τράπεζα αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι σαν τους κλόουν που έχουμε για τράπεζες στην Ελλάδα. Αυτό για την παρακράτηση δεν το βρήκα κάπου, αλλά το ίδιο μπορεί να κάνει οποιαδήποτε Ελληνική τράπεζα... Το επιτόκιο που σου δίνει όταν έχεις χρήματα μέσα θα μπορούσε να είναι λίγο πιο ανταγωνιστικό σε σχέση με άλλες online λύσεις αλλά και πάλι πολύ καλύτερο από τις Ελληνικές.
  3. Προφανώς και θα πηγαίναμε σε κάποια τέτοια εξέλιξη και είμαι σίγουρος ότι οι εταιρίες θα το αγκαλιάσουν. Μη δεμονοποιείτε τα πάντα... Ο scheduler και ο τρόπος που ακόμα γράφονται οι περισσότερες εφαρμογές είναι απαρχαιομένα. Όταν το hardware φτάνει στα οριά του πρέπει να το εξελιχθεί και το software... "Χέστηκαν" οι Nvidia, Qualcomm κτλ κτλ αν πάρεις 30fps παραπάνω! Δε θα τους σταματήσει στο να πουλάνε...Ίσα ίσα συγκεκριμένα σύνολα θα πουλάνε πολύ παραπάνω για αυτόν ακριβώς το λόγο! Επίσης το software γίνεται τόσο βαρύ που εν τέλη έχουμε πάνω κάτω τα ίδια αποτελέσματα! Είχαμε 4gb ram και τα XP δούλευαν τρένο...Τώρα που τα 8gb είναι "τσάμπα" δεν έχει κάνενας κάτω από 16 και οι περισσότεροι gamers πάμε αμέσως στα 32gb. Τα ίδια έβγαζε η εταιρία πουλώντας 4 τα ίδια βγάζει τώρα με τα 16 (αν όχι περισσότερα μιας και είναι αρκετά ευκολότερο και κατασκευαστηκά έχει μικρότερο κόστος)
  4. Δε θα διαφωνήσω μαζί σου, αλλά λόγω επαγγέλματος θα σου πω οτι η ποιότητα κατασκευής έχει ΟΝΤΩΣ μεγάλη διαφορά. Επίσης οι μπαταρίες της samsung και της Apple κρατάνε περισσότερο στο χρόνο σε σχέση με της huawei και της xiaomi. Αν δικαιολογείτε η τιμή τους, θα σου πω όχι...αλλά ότι παίρνεις κάτι καλύτερο παίρνεις.
  5. Τα σχόλια είναι λίγο πολύ ότι ναναι ακόμη μια φορά...Δεν ξέρω πως γίνεται να έχετε άποψη για κάτι που δεν έχετε δοκιμάσει. Όποιος οδηγήσει Tesla μέσα στα πρώτα 20 λεπτά θα καταλάβει πόσο εύκολο είναι να τρακάρεις με τέσλα. Ο σχεδιασμός με 0 κουμπιά, εκτός από τα αλάρμ, με έκανε να θέλω να δώσω μπουνιά στην οθόνη. Για την παραμικρή αλλαγή θέλει να κοιτάς την οθόνη για πολύ περισσότερο και επειδή δεν έχει ανάδραση όπως ένα κανονικό κουμπί θέλει να ξανακοιτάξεις να δεις αν όντως το πάτησες.
  6. Προφανώς δεν έχεις δοκιμάσει κάποια σοβαρά ακουστικά για να το λες αυτό. Μόλις διάβασα το σχόλιο σου μου ήρθαν τουλάχιστον 6 μοντέλα και μάρκες όπως Apple, Samsung, Sony, Jabra, Huawei που όχι μόνο το μικρόφωνο είναι τέλειο...Αλλά κόβει και τους εξωτερικούς θορύβους.
  7. Το έκανα πριν από 6 χρόνια περίπου, οπότε δε θυμάμαι ακριβώς. Θυμάμαι σίγουρα ότι μόλις γύρισα τη χώρα σε ΗΒ μου ζήτησε αποδεικτικό διεύθυνσης και έπρεπε να μιλήσω μαζί τους. Δεν άνοιξα άλλο, απλά έγινε μετατροπή. Ίσως να άλλαξε η διαδικασία μετά το brexit.
  8. Την επιλογή vault την έχετε; Είχα ανοίξει το λογαριασμό στην Ελλάδα, αλλά όταν έφυγα τον γύρισα σε βρετανικό. Στο vault μου δίνει 4%(πληρώνω Premium) στον GBP λογαριασμό. Όταν τα έχεις στο vault έχει προστασία κεφαλαίου μέχρι 75000 λίρες. Και στον ευρωπαικό λογαριασμό λέει ότι έχει προστασία γιατί από ότι καταλαβαίνω αυτοί τα χρήματα τα κρατάνε σε αγγλικούς λογαριασμούς που προστατεύονται μέχρι τις 75000 λίρες. Το savings που αναφέρει το άρθρο δε μπορώ να το βρώ στην εφαρμογή.
  9. Για το εντός θέματος καλά έκαναν και το επανέφεραν. Όντως ήταν ενοχλητικό. Για το εκτός θέματος, έψαχνα καιρό κάτι τέτοιο που να δουλεύει. Ευχαριστώ πολύ. Κάτι για netflix υπάρχει; Δε βλέπω εννοείται όταν οδηγώ αλλά επειδή ταξιδεύω με καράβια και η αναμονές είναι μεγάλες πολλές φορές θα ήταν ωραία να βλέπουμε καμιά ταινία στη μεγάλη οθόνη του αυτοκινήτου μέχρι να μπούμε μέσα.
  10. Φίλε μου μάλλον δεν κατάλαβες το πόστ. Αυτή τη στιγμή η Samsung έχει τους καλύτερους NVMe, έχει τις καλύτερες μνήμες... Κόσμος ψάχνει να δει αν οι μνήμες που θα πάρει έχουν τσιπ της samsung αντί της hynix για να μπορέσουν να κάνουν overclock... Ακόμα και στις κάρτες γραφικών παρακαλάν να πέσουν σε μνήμες της Samsung... Τί είναι αυτά που λες;
  11. Είναι αστείο σε μια είδηση απόλυσης 10000 εργαζομένων η πρώτη ερώτηση να είναι τι θα γίνει με το HALO. Προσωπικά δεν είμαι της λογικής κατά των απολύσεων...Πότε έγινε είδηση η πρόσληψη εργαζομένων από τη Microsoft? Βέβαια το πιθανότερο είναι οι μισθοί των 10000 εργαζομένων να είναι ένα μικρό μέρος του μπόνους 4-5 μεγαλοστελεχών...
  12. Καταλαβαίνω ότι η απάντηση μου ήταν κάπως μεγάλη αλλά όταν θες να απαντήσεις πρέπει να τη διαβάσεις... Νομίζω ήμουν αρκετά ξεκάθαρος. Φυσικά και η Samsung ΔΕ βάζει σε όλα της τα μοντέλα OLED. Βάζει σε όλη τη σειρά S εκτός του FE και σε κάποιες συσκευές της σειράς Α. Όχι σε όλες... Όταν θα θες να λες κάτι σε κάποιον άλλον καλό είναι να τσεκάρεις πρώτα αυτό που θες να πεις. Τώρα αν θες να το πάμε και σε τεχνικό επίπεδο μου προκαλεί μεγάλη έκπληξη ότι κάπως οι οθόνες της Apple αν και φτιάχνονται κυρίως από LG και Samsung, έχουν καλύτερα χρώματα και στα ίδια nits η κατανάλωση τους είναι περίπου 50-80 mA μικρότερη από την αντίστοιχη samsung. Δεν ξέρω αν αντιλαμβάνεσαι τη διαφορά αλλά επειδή τυχαίνει να είναι ένα από τα πράγματα που έπρεπε να μετρήσω σε συγκεκριμένη δουλειά που έκανα μου προκαλούσε μεγάλη εντύπωση. Κλείνοντας να ξανατονίσω ότι εγώ συνέκρινα πορτοκάλια με πορτοκάλια και όχι πορτακάλια με μήλα.
  13. Βάζεις στη συνάρτηση κάτι που όταν μιλάμε για ποιότητα δε θα έπρεπε να υπάρχει. Όταν παίρνεις φεράρι πληρώνεις ακριβώς αυτό... Δεν υπήρχαν πολλά κινητά των 1000 όταν η LCD είναι mainstream τεχνολογία στις οθόνες. Η apple λοιπόν χωρίς καν να τις κατασκευάζει είχε τις καλύτερες! Μπορείς να βάλεις πχ το iphone 11, το καλύτερο μοντέλο της Samsung και το καλύτερο μοντέλο της LG με οθόνες LCD και θα δεις ότι της Apple έχει διαφόρα στην απόδοση...(δε διάλεξα στην τύχη τις άλλες 2 εταιρίες, είναι και οι 2 οι μεγαλύτεροι κατασκευαστές πάνελ.) Το αν δε μπορούσαν να δικαιολογήσουν τα 1000 ευρώ δεν είναι δικό μας θέμα...Αν μπορούσαν θα το έκαναν και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα σε όλες τις εταιρίες. Η samsung έχει υπερδιπλασιάσει τις τιμές...Η xiaomi το ίδιο. Η LG μετά τα προβληματικά g3-g4 και το ρίσκο σε g5-g6 (δυστυχώς πήγε για βρούβες).
  14. Προφανώς δεν είσαι σε αυτόν τον τομέα να έκανες αυτό το σχόλιο. Η Ελλάδα επίσης δεν είναι ούτε στο ελάχιστο αντιπροσωπευτικό παράδειγμα. Δεν υπάρχει samsung s6/s7/s8 και πλέον και s9 χωρίς burn in effect. Δεν έχει να κάνει με το μέγεθος της συσκευής ή της οθόνης... Έχει να κάνει με τη συγκεκριμένη τεχνολογία. Μας αρέσει δε μας αρέσει ΟΛΕΣ οι oled θα έχουν burn in effect λόγω των οργανικών υλικών. Προσπάθησα πολλές φορές να εξηγήσω σε κατόχους s6 ότι εφόσον θα αφήνουν την οθόνη ανοιχτή (πχ youtube) αυτό θα γίνεται χειρότερο. Όπου να ναι θα αρχίσει στα s10 και στα iphone X. Όσο για την apple πρώτα περιμένει μια τεχνολογιά να ορημάσει, μετά καταφέρνει κάπως να βγάλει το καλύτερο αποτέλεσμα στην τεχνολογιά που θέλει και μετά ΟΛΟΙ κάνουν το ίδιο. Μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση ότι ακόμα και στις LCD η Apple είναι ένα σκαλί πάνω από όλους τους υπόλοιπους.... Και για να προλάβω κάποιους είμαι κάτοχος Samsung και δεν είχα ποτέ apple εκτός από ένα ipad πριν 3 χρονια για κάποιους μήνες.
  15. Δεν είχα σκοπό να σχολιάσω, αλλά επειδή έχεις υφάκι και μίλησες υποτιμητικά για άλλο μέλος με έκανες να απαντήσω. Απαντήσεις του τύπου "μάθε αγγλικά" δε θα έπρεπε να της λέει άνθρωπος που δεν ξέρει ελληνικά. Μάθε λοιπόν έσυ ελληνικά που έγραψες ότι ακούει από τα ηχεία. Τα ηχεία παράγουν ήχο. Τα μικρόφωνα γράφουν ήχο. Πάει αυτό. Αυτά που λες για τo google search είναι μπαρούφες. Έχουν τη δυνατότητα ναι. Όχι όμως από προεπιλογή. Και στους όρους χρήσης του κινητού δε λέει πουθενά για "ανοιχτα μικρόφωνα". Όταν πας να ενεργοποιήσεις τις αντίστοιχες λειτουργίες σε ενημερώνει για τα "ανοιχτά μικρόφωνα" και φυσικά το αποδέχεσαι αν θες αυτή την υπηρεσία. Ειδικότερα με τις εκδόσεις 12 και 13 του android ανά τακτά χρονικά διαστήματα το android αφαιρεί τα δικαιώματα από εφαρμογές και πρέπει να δώσεις μονος σου δικαιώματα. Φυσικά και δεν είναι άγγελοι και προσπαθούν να βγάλουν χρήμα από τις πληροφορίες μας γι αυτό μας τα δίνουν δωρεάν ή ακόμα και μας "πληρώνουν" για να τα έχουμε στη ζωή μας.
  • Δημιουργία νέου...