Προς το περιεχόμενο

Aρρωστος 7

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Aρρωστος 7

  • Ημερομηνία γέννησης 01/05/1978

Aρρωστος 7's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Aρρωστος 7

    Εθνική Ελλάδος

    Ναι,και προχθές τα έβαλαν με τον κόσμο επειδή δεν είχε μεγάλη παρουσία στο γήπεδο...
  2. Πρίν από 3 χρόνια έπρεπε να πάρω το αυτοκίνητο και να κάνω 2 χιλιόμετρα για να νοικιάσω dvd.Σήμερα πηγαίνω με τα πόδια και σε ακτίνα 400 μέτρων έχω 3 dvdάδικα. Αν αυτοί οι 3 καινούριοι βαράνε μύγες τους φταίω εγώ που κατεβάζω από το ίντερνετ?
  3. Πραγματικά όταν το σκέφτομαι το περιστατικό δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να στεναχωρεθώ. Καλοκαιρινές διακοπές στα Χανιά.Ήμασταν μια παρέα από 4 άτομα που είχαμε βγεί αποκλειστικά και μόνο για καμάκι.Ήμασταν σε ένα μεγάλο κλάμπ,αν δεν κάνω λάθος το έλεγαν Πορτοκάλι,και είχε ένα υπερυψωμένο σημείο.Απο εκεί που ήμασταν και ακριβώς κάτω από εμάς ήταν μια μεγάλη παρέα γύρω στα 10-12 άτομα.Στην πλειοψηφία τους γυναίκες και μοιραία το βλέμα μας είχε καρφωθεί εκεί.Παρατήρησα λοιπόν οτι ενώ όλη η παρέα ήταν χαρούμενη,μιλούσε,γελούσε,χόρευε στην άκρη καθόταν μια κοπέλα η οποία δεν μίλαγε σε κανέναν απλά κοιτούσε τους υπόλοιπους.Η κοπέλα ήταν κούκλα,πήρα λοιπόν την απόφαση να τη βοηθήσω να ξεπεράσει τη μοναξία της.Πήρα το ποτάκι μου,τα τσιγάρα μου και όρμηξα.Έκατσα δίπλα της και αφού τη χαιρέτησα της είπα το όνομά μου και κάτι τη ρώτησα,δεν θυμάμαι τι ακριβώς.Εκείνη γύρισε και μου χαγέλασε.Είπα από μέσα μου,σε καλό δρόμο είμαι.Πρίν προλάβω να ολοκληρώσω τη σκέψη μου κάποιος με σκούντηξε στην πλάτη.Γύρισα και είδα οτι ήταν ένα παιδί από την παρέα της κοπέλας. "Φιλαράκι,μου λέει,η κοπέλα είναι μουγκή,δεν μπορεί να μιλήσει".Τότε κατάλαβα γιατί όλο το βράδυ δεν μιλούσε σε κανέναν.Αισθάνθηκα εντελώς μαλάκας μη ξέροντας τι να πώ.Από τη μία στεναχωρέθηκα για την κοπέλα και από την άλλη ένιωσα γκαντέμης-μαλάκας που πήγα και την έπεσα σε κάποια που δεν μπορεί να μιλήσει.Τα μάζεψα γρήγορα και την έκανα. Περιττό να πώ τι δούλεμα πέφτει ακόμα και σήμερα από τα φιλαράκια μου παρόλο που έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε.
  4. Aρρωστος 7

    ΑΕΛ

    Καλή η Λάρισα αλλά μόνο μετά το 2-0.Τότε δηλαδή που και οι άλλοι καθυσήχασαν νομίζοντας οτι το ματσάκι τελείωσε.Εκεί τους αιφνιδιάσατε και παραλίγο να τους κάνετε το έμφραγμα. Ήθελα να δώ ίδια απόδοση και πριν γίνει το 2-0. ΥΓ.Αυτό το "φαουλάκι" στο τρίτο γκόλ αν είχε γίνει στην Ελλάδα μάλλον θα ήταν φαουλάρα που την έπνιξε το κοράκι!
  5. Είμαι κατά.Γιατί για μερικά αδικήματα ο θάνατος δεν είναι επαρκής ποινή. Κάποιος για παράδειγμα που έχει βιάσει και έχει σφάξει ανήλικα παιδιά του αξίζει να ζήσει 40-50 χρόνια κάτω από τις χειρότερες δυνατές συνθήκες.Να βασανίζεται κάθε στιγμή της ζωής του για αυτό που έκανε.
  6. Aρρωστος 7

    Εθνική Ελλάδος

    Κάτι έχω καταλάβει αλλά δεν με αποσχολεί και ιδιαίτερα! Είναι μερικά πράγματα που όσο και να αγαπάς μια ομάδα ε κάνουνε μπαμ ρε πούστη μου,δεν γίνεται να τα παρουσιάσεις αλλιώς!
  7. Aρρωστος 7

    Εθνική Ελλάδος

    Συγνώμη ρε παιδιά έχω άδικο?Εκείνη την επιτόπια στροφή που παίρνει με το ποδαράκι σηκωμένο όταν του έχει ξεφύγει με κοφτή τρίπλα ο επιθετικός θα την ζήλευε και ο Μεταξόπουλος.
  8. Aρρωστος 7

    Εθνική Ελλάδος

    Ρε αντί να πούμε όλοι ένα ευχαριστώ στο γίγαντα τον Ανατόλ καθόμαστε και τον κράζουμε.Να δω όταν αποσυρθεί ποιός θα μας προσφέρει τέτοιες απίθανες ζειμπεικές!
  9. Aρρωστος 7

    Manchester United

    Αν δεν αντικαταστήσει τα χωνιά που έχει στην άμυνα με αμυντικούς κλάσης δεν θα κάνει τίποτε. Καλό το θέαμα και η επίθεση αλλά άμα μπάζει πίσω άντε γειά....
  10. Aρρωστος 7

    ΑΕΛ

    Θα σωθείς κυπελλούχε.Βλέπω να πέφτει η Κέρκυρα.Νίκες για Λάρισα,Ηρακλή και ήττα ή ισοπαλία για Κέρκυρα.Εκτός αν ο παο χάσει και από τους κερκυραίους....
  11. Δεν ξέρω αν έχει ξαναποσταριστεί αλλά έχει πολύ γέλιο. Γεωργίου,και είσαι σαν χελώνα..... http://www.youtube.com/watch?v=XvQ9lQSXe6I
  12. Καινούριος και εντυπωσιασμένος από το συγκεκριμένο topic.Μπράβο σε όλους,ιδανικό για να φτιάχνει η διάθεση!!!
  • Δημιουργία νέου...