Προς το περιεχόμενο

Dachtus

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    43
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Dachtus

  • Ημερομηνία γέννησης 19/02/1977

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Χανιά Κρήτης

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Dachtus's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 08/02/2024 06:35 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται το κινητό των φωτογραφιών αγορασμένο από το OnePlus Store στις 26/08/2022 (εντός διετούς εγγύησης) σε πραγματικά ΑΡΙΣΤΗ κατάσταση στην εργοστασιακή του συσκευασία, περιλαμβάνοντας όλα τα παρελκόμενα σε ΑΡΙΣΤΗ κατάσταση με normal χρήση (όχι gaming mode) με την τελευταία διαθέσιμη έκδοση λειτουργικού Oxygen 14.0 φορώντας από την πρώτη ημέρα λειτουργίας Whitestone Tempered Glass και το εργοστασιακό bumper case με ένα τεμάχιο Rcokas Tempered Glass Screen Protector, και με ένα fitBAG Rave Emerald custom tailored fine suit sleeve with integrated MicroFibre lining με χρέωση των μεταφορικών να βαρύνει εμένα και πληρωμή μέσω ebanking / PayZy / IRIS Τιμή: 410,00€ Επιπλέον, σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε, πωλούνται μαζί με το κινητό τα παρακάτω: Αγορασμένο από το OnePlus Store ένα τεμάχιο OnePlus Type-C to 3.5mm Cable Red Αγορασμένο από το OnePlus Store στις 03/12/2022 ένα τεμάχιο OnePlus Buds Z2 σε μαύρο χρώμα Συνολική τιμή με όλα τα παραπάνω: 450,00€ Επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση που κατά την παραλαβή των προϊόντων, αυτά δεν ανταποκρίνονται στις ως άνω περιγραφές Quick Specs Οθόνη: 6.7" Είδος οθόνης: AMOLED Κύρια Κάμερα: 48 MP Χρώμα προϊόντος: Πράσινο Ανάλυση εμπρόσθιας κάμερας : 32 MP Μπαταρία: 5000 mAh Αποθ. Χώρος: 256 GB Εσωτερική μνήμη RAM: 8 GB Βάρος: 200,5 g

    450 €

  2. Dachtus

    Νέο Egreat EG-M34A HD Network Media Tank

    Αν σε ενδιαφέρει έχω να σου δώσω!
  3. Dachtus

    Νέο Egreat EG-M34A HD Network Media Tank

    Παιδιά συγνώμη που δεν είμαι κοντά σας για περαιτέρω πληροφορίες αλλά υπόσχομαι μέσα στο ΣΚ να απαντήσω ενδελεχώς σε κάθε σας ερώτηση!
  4. Dachtus

    Νέο Egreat EG-M34A HD Network Media Tank

    Link Link Και βέβαια υπάρχουν... Διαβάστε τους παραπάνω συνδέσμους! Τα έχω δοκιμάσει και τα 2 αλλά έχω καταλήξει στο overisght!
  5. Dachtus

    Νέο Egreat EG-M34A HD Network Media Tank

    Όταν θα σου ανοίξει και δεις εικόνα, πήγαινε στις ρυθμίσεις της εικόνας και επέλεξε AUTO, στο framerate sync NTSC/PAL/24p και δοκίμασε ένα mkv να δούμε...
  6. Dachtus

    Νέο Egreat EG-M34A HD Network Media Tank

    Έχεις συνδεδεμένο δίσκο από την eSata και σου αναβοσβήνει ή το κάνει δίχως δίσκο; Το γεγονός ότι δεν δίδει εικόνα μπορεί να οφείλεται σε διάφορους λόγους... δίχως να συμπεριλάβουμε το χειρότερο, φυσικά... Προβληματικό καλώδιο HDMI, προβληματική έξοδος HDMI, μη σωστά ρυθμισμένο από το menu το screen resolution... Τσέκαρε τα εξής, αντίστοιχα... Δοκίμασε με άλλο καλώδιο HDMI "Κάρφωσε" λιγάκι παραπάνω τον ακροδέκτη του καλωδίου πάνω στην έξοδο HDMI του eGreat Τσέκαρε τυχόν ανωμαλίες στην έξοδο HDMI του μηχανήματος από τυχόν δεύτερη "κακή" χρήση του Δοκίμασε να πάρεις εικόνα από τις άλλες εξόδους που έχει και όχι από την HDMI Τέλος, υπάρχει μια εντολή από το τηλεκοντρόλ που σετάρει αυτόματα και ρυθμίζει τη σωστή έξοδο για εικόνα από το μηχάνημα στην εκάστοτε πηγή (το οποίο είναι το πιο κοινό πρόβλημα που συναντάται σε τέτοιες περιπτώσεις)... το θέμα είναι ότι δεν είμαι αυτή τη στιγμή σπίτι για να θυμηθώ τα σωστά πλήκτρα από το τηλεκοντρόλ... Μπορείς να τα ψάξεις, όμως, από τον ιστό... Αν θυμάμαι καλά είναι TV MODE και μετά το πλήκτρο 3 ή το 0 (μηδέν)... Ελπίζω να βοήθησα σαν μια πρώτη ανάγνωση... Εδώ θα είμαστε, πάντως, μην ανησυχείς!
  7. Dachtus

    Νέο Egreat EG-M34A HD Network Media Tank

    Με μια γρήγορη απάντηση, σας παρακαλώ θυμίστε μου κάτι.. Μαμίσιο eGreat από εργοστάσιο, προκειμένου να αλλάξω σε καλαμποκίσιο firmware χρειάζεται μόνο το firmware του A110 για το flashάρισμα ή πρέπει να βάλω κάποιο μεταγενέστερο firmware update του eGreat πρώτα; Συγνώμη που δεν θυμάμαι καλά και , επίσης, συγνώμη που δεν ψάχνω πιο πίσω... Θα ήθελα κάτι έτοιμο και γρήγορο, όμως! Σημείωση... Αυτό IMPORTANT: Please update to 01-17-101217-15-POP-403 firmware first before updating to this firmware το γνωρίζω ήδη, απλά ρωτάω από μεριάς eGreat!
  8. Dachtus

    Νέο Egreat EG-M34A HD Network Media Tank

    Θα ήθελα να ρωτήσω εσάς πώς μπορώ να βρω ένα τροφοδοτικό για το eGreat M34A, μιας και το αγόρασα πρόσφατα από την προσφορά του e-shop, χωρίς το τροφοδοτικό του, όμως... Σκέφτομαι εάν κάποιος από εσάς έχει κάποιο eGreat που δεν λειτουργεί και έχει κρατήσει το τροφοδοτικό του, μήπως θα μπορούσε να κάνει μια προσφορά... Από την άλλη, που μπορώ να βρω ένα συμβατό τροφοδοτικό; Ποιες είναι οι προδιαγραφές του;
  9. Dachtus

    Νέο Egreat EG-M34A HD Network Media Tank

    Ρε παιδιά, μα που το βρίσκετε στα 30€;
  10. Dachtus

    Νέο Egreat EG-M34A HD Network Media Tank

    Συμφωνώ απολύτως! Και με καλαμποκίσιο firmware!
  11. Δυστυχώς η γνωστή ελληνική νοοτροπία... Α ρε μπανάνες που θέλουν και κλουβιά μαζί...
  12. Dachtus

    Νέο Egreat EG-M34A HD Network Media Tank

    Δεν έχω χρόνο για να τα καταθέσω όλα αυτά τη δεδομένη στιγμή αλλά θα ενημερώσω τέλος της εβδομάδας! m34a έχω με το τελευταίο firm... Το μόνο θέμα που αντιμετωπίζω και με εκνευρίζει με το μηχάνημα -με το καλαμπόκι ακούω ότι έχει λυθεί- είναι οι ματρότσκες που δεν τις παίζει λόγω mkvmerge... Και θέλουν μετά εκ νέου merge... Αυτό μόνο!
  13. Dachtus

    Νέο Egreat EG-M34A HD Network Media Tank

    Εγώ, μάλλον, θα το προχωρήσω και ελπίζω να μην έχω παραπάνω προβλήματα από αυτά που μέχρι στιγμής αντιμετώπισα!
  14. Dachtus

    Νέο Egreat EG-M34A HD Network Media Tank

    Έχουμε καθόλου links για να δούμε το interface του PopCorn σε jpgs? Για να δούμε και πώς μοιάζει, κιόλας!
  15. Γεια σας και από εμένα. Θα ήθελα να προχωρήσω στην αγορά ενός αφυγραντήρα για το σπίτι μου και μετά από μια αναζήτηση στον ιστό, βρήκα ενδιαφέρουσα τη συζήτησή σας εδώ. Λίγα λόγια για την περίπτωσή μου, λοιπόν, και μερικές ερωτήσεις που μου έχουν δημιουργηθεί στο μυαλό μετά από τα τόσα που διάβασα... Θα αριθμήσω τις σκέψεις που ακολουθούν, ώστε να είναι ευκολότερο για εσάς να απαντήσετε, εφόσον γνωρίζετε ή έχετε να σχολιάσετε κάτι... Αρχίζω λοιπόν: 1- Η επιφάνειά του σπιτιού μου είναι περίπου 90 m2 και επιθυμώ να κρατήσω σε σταθερή τιμή όλο το 24ωρο τις τιμές της σχετικής υγρασίας. Είναι εφικτό αυτό; 2- Γνωρίζω ότι είναι πολύ δύσκολο να κρατήσει σταθερές τις τιμές της υγρασίας ένας αφυγραντήρας ένα ολόκληρο σπίτι με δωμάτια ξεχωριστά, εκτός κι αν πρόκειται για ένα ενιαίο χώρο και μόνο... Είναι έτσι; 3- Σίγουρα θα χρειαστώ ένα αφυγραντήρα, λοιπόν, για να καλύψει τουλάχιστον 50m2 για τον ενιαίο χώρο και από εκεί και μετά θα πρέπει να είναι εύκολος στη μεταφορά του, ώστε να τον μετακινώ τις ώρες του ύπνου και στο χώρο με τα υπνοδωμάτια (στο διάδρομο του σπιτιού, για παράδειγμα)... Είναι καλό αυτό; 4- Με απασχολεί το επίπεδο θορύβου της συσκευής αυτής...θα ήθελα να πλησιάζει τα ελάχιστα αποδεκτά επίπεδα, κάπου στα 30-40 dB(A). 5- Σαφώς να περιορίσω την κατανάλωση ρεύματος, γιαυτό θα ήθελα να επιλέξω μια συσκευή με χαμηλά Watt. 6- Δεν έχω καταλάβει ακόμα ποιος είναι καλύτερος αφυγραντήρας...εκείνος που λειτουργεί με τη χρήση δίσκου από ζεόλιθο ή αυτός με ψυκτικό κύκλο; 7- Είναι καλύτερο να δοκιμάσω αφυγραντήρα με πλενόμενα φίλτρα ή με φίλτρα αντικατάστασης (ενεργού άνθρακα, ίσως. 8- Είναι καλύτερα να δοκιμάσω αφυγραντήρα με ιονιστή μαζί ή απλό; Γνωρίζω ότι είναι προσωπική επιλογή αυτό, απλά θα ήθελα τη γνώμη σας επί αυτού! 9- Τέλος (γνωρίζω ότι σας κουράζω αλλά πιστεύω ότι έθεσα τα ερωτήματά μου με τέτοιο τρόπο που καθιστά πιο εύκολη την απάντησή τους) θα επιθυμούσα να μου προτείνετε μάρκες ή μοντέλα όπου πληρούν πάνω-κάτω τα παραπάνω ερωτήματα-σκέψεις μου... Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας και ελπίζω να αναπτύξουμε έναν εποικοδομητικό διάλογο σε αυτό το νήμα προς ενημέρωση και άλλων που βρίσκονται σε ανάλογη αναζήτηση με εμένα!
  • Δημιουργία νέου...