Προς το περιεχόμενο

george_ath

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    36
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με george_ath

  • Ημερομηνία γέννησης 08/08/1985

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Rafina

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.379 προβολές προφίλ

george_ath's Achievements

  1. Καλησπέρα στην παρέα. Είναι νόμιμο να ζητούν επανεγγραφή σε σχολή χορού, ενώ υπάρχει συνεχής παρουσία, χωρίς να έχουμε φύγει ή να έχουμε σταματήσει.
  2. Ναι φίλε, γιατί την πρώτη φορά έγινε από πέσιμο. Θεώρησα πως αν τον προσέχω δεν θα είχα πρόβλημα. Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού..τέλος παντων, το μονο σίγουρο είναι πως δεν θα ξανακάνω το ίδιο λαθος. Μου είπαν πως αυτοί αναλαμβάνουν να βρουν το ανταλλακτικό. Όμως στην περίπτωση που υπάρχει η δυνατότητα να βρω από κάποιον γνωστό μου το συγκεκριμένο ανταλλακτικό δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Αυτοί θα το πάρουν καινούργιο, εγώ ψάχνω από κάποιον σκληρό μεταχειρισμένο.
  3. Εκεί τον πήγα!✌🏼 ναι το ξέρω…το 2008 με τον πρώτο μου δίσκο, μου ζητούσαν 1500€…ή τόσα τους έλειπαν ή ήταν ακόμη πολύ αρχή και ήταν ακριβά… τώρα μου ζητούν πιο λίγα, όμως και πάλι είναι αρκετά… Δεν νομίζω να είπαν κάτι παράλογο. Ανταλλακτικά ψάχνουν για να τρέξουν τον δίσκο.
  4. Αδεφε, δεν θα τον πειράξω εγώ τον δίσκο. Σε εταιρία τον έχω πάει. Με ρώτησαν αν έχω εγώ κάποιον δίσκο με τα ίδια χαρακτηριστικά για να γλυτωσω τα έξοδα ανταλλακτικών. Γι’αυτο και άνοιξα το θέμα.
  5. Καλημέρα σε όλους σας. Μόλις έμαθα πως λόγω παλαιότητας παίζει να χαλάσει ο σκληρός δίσκος και πως η ανάκτηση των αρχειων του θέλει περίπου ένα μηνιάτικο…🥲 Για να περιορίσω λιγάκι το κόστος, μου είπαν αν καταφέρω να βρω εγώ το ανταλλακτικό που χρειάζεται με τα παρακάτω στοιχεία. ΜΑΡΚΑ: Samsung ΜΟΝΤΕΛΟ: ST1000LM025 ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ: 1000GB PCB Number (πλακέτα): M8U_539B_REV.01 R00 Προσοχή! Τα χαρακτηριστικά ενός δωρητή δίσκου αναγράφονται εντός της εξωτερικής πλαστικής θήκης που τον περιβάλλει.
  6. Έγινε κι αυτό....οπως και να τους ζητάνε πίσω τα δώρα. Φυσικά και δεν είναι πολλά αν έχεις οικογένεια.
  7. Θα βρεις πολλούς τεμπέληδες αρχηγέ. Και επειδή δεν είναι αξιοκρατικό το σύστημα, αυτοί θα ευδαιμονουν!! Το θέμα είναι πως άνθρωποι σαν κι εμένα με δυο παιδιά που είχαν ένα εισόδημα των 1.000€ για το σπίτι τους, πλέον έχουν 500€ και πρέπει να τα βγάλουν πέρα....
  8. Φίλο που ρωτησα που έχει κάνει κάτι ανάλογο, μου είπε πως το χάνεις.... Λιγάκι δύσκολο μου ακούγεται. Δεν σε άφηνε να κανείς καινούργια πρόσληψη;
  9. Καλησπέρα στην ομάδα. Επειδή έχω μιλήσει με λογιστή και έχω κάνει μια αναζήτησή στο Ίντερνετ, χωρίς να βγάλω άκρη, θα ήθελα μια βοήθεια από κάποιον γνώστη. Είμαι σε αναστολή, όμως θα ήθελα να βρω μια εξτρά εργασία, 2-3 μεροκάματα τη βδομάδα, για να μετριάσω τη χασούρα. Ξέρει κανείς αν χάνω το επίδομα της αναστολής; Γιατί για μαύρα δεν παίρνει κανείς....
  10. Bill το τσέκαρες; Έχω απαντήσει με την λύση!!
  11. Το βρήκα το πρόβλημα. Νομίζω δηλαδή πως έφταιγε αυτό, μιας και ολοκληρώθηκε η αίτηση. ΛΟΙΠΟΝ! Έγραφα το GR του IBAN με κεφαλαία, χωρίς όμως να έχω το caps lock ενεργό. Αυτό γινόταν γιατί το σύστημα τα εμφάνιζε αυτόματα κεφαλαία. ΟΜΩΣ ήθελε να είναι ενεργό και το caps lock για να είναι ορθό. Χωρίς κενά, χωρίς τίποτα. Όλα κολλητά. Καλη δύναμη σε όλους!
  12. Καλημέρα σε όλους σας. Έκανα την αίτηση και θα ήθελα να ρωτήσω. Υπάρχει κάποιος αλλλος που την έκανε; Γιατί μόλις πάτησα υποβολή, δεν μου έβγαλε κάποιο μήνυμα, πως η αίτηση είναι κομπλέ. Ή κάποιο email. Και όταν μπαίνω να την ξανά κάνω μου βγάλει λάθος το ΙΒΑΝ.
  13. Καθόλου κακο δεν ειναι. Ο κάθε ένας εχει και τις ανάλογες γνώσεις. Ποτε δεν ασχολήθηκα με μηχανές. Μάγειρας ειμαι στο επάγγελμα, όποτε πιστευω μαγειρικά δύσκολα θα με πιάσει κάποιος κότσο. Γι’αυτο δεν θα ξαναπάω εκεί γιατι προτίμησε το εύκολο κέρδος και να μου κανει μέτρια δουλειά και 50€ για μιάμιση ωρα, απο το να με σεβαστεί σαν πελάτη. Τωρα αυτός θα χάσει, γιατι δεν θα ξαναπάω εκεί και ούτε θα του προτείνω κάποιον.
  • Δημιουργία νέου...