Προς το περιεχόμενο

christano

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    79
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με christano

  • Ημερομηνία γέννησης 01/04/1992

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

christano's Achievements

  1. christano

    Viewsonic xg2703-gs issue

    Καλησπερα σε ολους, Εχω μια viewsonic xg2703-gs εδω και 6 χρονια. Σημερα, ξαφνικα η οθονη δεν εδειχνε τιποτα και μου εβγαζε το παραθυρο "no signal". Οποτε ακολουθησα την παρακατω διαδικασια: α) Την εκλεισα και την εβγαλα απο την πριζα, την ξανα ανοιξα και παλι το ιδιο. β) Αλλαξα το καλωδιο display port, τιποτα. γ) Εβαλα καλωδιο HDMI, το ιδιο. δ) Εβαλα αλλη οθονη στο pc και ανοιξε κανονικα. ε) Δοκιμασα την οθονη σε αλλο pc και δεν ειχε παλι σημα. Οποτε συμπεραινω οτι το θεμα το εχει η οθονη. Λογικα θα θελει αντικατασταση η main board? Η καποιος πυκνωτης? Ξερει κανεις? Αξιζει να την επισκευασω? Σας ευχαριστω
  2. christano

    Huawei ax3 and optical fiber

    Μα δεν θέλει wan θύρα το ρουτερ?
  3. christano

    Huawei ax3 and optical fiber

    Καλησπέρα. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Θέλω να συνδέσω το παραπάνω router. Απλά για να το συνδέσω πρέπει να το βάλω στην wan θύρα του μόντεμ. Αλλά αυτή την θύρα την χρησιμοποιεί το ONT (Nokia G-010G-Q) της οπτικής ίνας. Σκέφτηκα να συνδέσω απευθείας το ONT στο huawei αλλά δεν συνδέεται στο ίντερνετ. Έχει κανείς καμιά ιδέα?
  4. Καλησπέρα σε ολους, Πρόσφατα άκουσα από ένα φίλο ότι μπορείς να πάρεις δάνειο πρώτης κατοικίας, χωρίς τόκους, απλά δεν πρέπει να έχεις τίποτα στο όνομα σου. Ισχύει κάτι τέτοιο ή δύσκολα? Ευχαριστώ
  5. christano

    This girl is driving me crazy

    Αυτο το εχω σκεφτει γιατι και εγω μιλαω με αλλες. Αλλα αυτο δεν με αποτρεπει στο να της μιλαω θερμα και να της δειχνω ενδιαφερον. Ειναι στην ηλικια μου, 29.
  6. christano

    This girl is driving me crazy

    Συμφωνω. Δεν μιλαω για ποσοτητα αλλα για ποιοτητα μηνυματων!
  7. christano

    This girl is driving me crazy

    Καλημερα σε ολους, Θελω την γνωμη σας. Λοιπον πριν κανενα μηνα βρεθηκαμε, σε κοινη παρεα, με κοπελα την οποια την ηξερα απο παλια. Το βραδυ κυλισε πολυ καλα, με συζητηση γελιο και τα λοιπα. Βγηκαμε και για καφε την επομενη μερα, τα ιδια. Γενικα οποτε βρισκομαστε περναμε υπεροχα και υπαρχει χημεια! Και η ιδια μου το ειπε. Εκανα και κινηση με επιτυχια. Ωστοσο, βρισκεται σε αλλη περιοχη της Αθηνας (στην αλλη ακρη), οποτε δεν βρισκομαστε συχνα. Το θεμα ποιο ειναι. Στα μηνυματα δεν ειναι καθολου θερμη. Οκ ψιλοσυζηταμε, κανουμε πλακα αλλα πολλες φορες φαινεται σαν να μην θελει να μιλησει. Μαλιστα χθες με αφησε στο "Διαβαστηκε". Δεν ξερω τι φαση. Γενικα με γυναικες δεν ειχα ποτε θεμα αλλα με αυτη την τυπισσα εχω κολλησει. Ειπα δεν θα στειλω μεχρι να μου απαντησει κατι. Για πειτε γνωμες.
  8. Σε ευχαριστω. Δεν ξερω γιαυτο ρωτησα! Αρα στην ουσια δεν εχω καμια φοροελαφρυνση λογω ενοικιου! Ουτε μπαινει στο αφορολογητο! Πολυ ωραια!
  9. Καλησπερα, Θα ηθελα να ρωτησω το εξης: Ενας φορολογουμενος με εισοδημα 22000 και με ενοικιο στα 4800 το χρονο, θα πληρωσει τα ιδια χρηματα στην εφορια με εναν που ειναι φιλοξενουμενος και δεν πληρωνει ενοικιο? Γιατι πιο παλια που ειχα κανει ερωτηση, πηρα απαντηση οτι το ενοικιο δεν το λαμβανουν υποψιν. Ευχαριστω.
  10. Κατάλαβα. Καλά πήγε και αυτό! Ευχαριστώ!
  11. Καλησπέρα, Θα ήθελα να ρωτήσω, πόσο τις εκατό από το ενοίκιο, "επιστρέφεται" όταν κάνω φορολογική δήλωση? ευχαριστώ
  12. christano

    Bmw or Seat

    "Αδερφε" δεν σκεφτομαι μονο τα 3000 (3400 για την ακριβεια) παραπανω αλλα και το οτι ειναι μεταχειρισμενο με km πανω του. Οσα και να ειναι αυτα. Και δευτερον μιλαμε για το κυρος του αμαξιου και της μαρκας. Για ολες τις αλλες απαντησεις, σας ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια σας! Καλη πρωτοχρονια!
  13. christano

    Bmw or Seat

    Εμενα εξωτερικα μου αρεσει το BMW και το κυρος που σου δινει... Αλλα και το SEAT ειναι πολυ ωραιο αμαξι! Αυτο που σκεφτομαι ειναι αμα αξιζει να δωσω 3000 παραπανω για ενα πιο "παλιο" αμαξι με km πανω του...! Θα το κρατησω σιγουρα 2-3 χρονια. Απλα υπαρχει περιπτωση σε κανα χρονο να φυγω εξωτερικο και να το παρω μαζι μου.
  14. christano

    Bmw or Seat

    Καλησπερα σε ολους, Ειμαι αναμεσα σε δυο αυτοκινητα για αγορα! Το ενα ειναι το καινουριο SEAT leon 1,5 150HP FR μοντελο 21 (χειροκινητο) και το αλλο ειναι το BMW 118i 1,5 136HP sport line μοντελο 20 (αυτοματο). Το BMW εχει 11.000 km γιατι ηταν απο leasing και το SEAT ειναι ολοκαινουριο. Η διαφορα τους ειναι στα 3000 euro (πιο φθηνο το SEAT). Ποιο μου προτεινεται να παρω? Ευχαριστω
  15. Και γω ετσι το βλεπω! Αλλα δεν βρισκω καποιο αρμοδιο να το επιβεβαιωσει!
  • Δημιουργία νέου...