Προς το περιεχόμενο

sarsar20

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    108
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με sarsar20

  • Ημερομηνία γέννησης 11/01/1987

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Αθήνα

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.452 προβολές προφίλ

sarsar20's Achievements

  1. Καλησπερα σε όλους έχω αυτό το desktop με τα εξής χαρακτηριστικά και σκέφτομαι αν αξίζει να μπω σε διαδικασία αναβάθμισης μιας και πρόκειται για pc 10ετιας ή να παω σε κατι καινούριο. Σε βασική χρήση που του κάνω με εξυπηρετεί θα ήθελα αν γίνεται να τρέχει κάποια games πχ LOL σε καλύτερα γραφικά και FPS motherboard- Gigabyte P55-US3L GCard- Nvidia geforce 220GT Processor- intel(R) Core i5 CPU 750 @ 2.67 GHZ -2.79GHz Ram- 4GB 32bit Η μητρική λόγω socket δεν ξέρω αν παίρνει κάτι παραπάνω. Θα ήθελα την γνώμη σας ευχαριστώ.
  2. Α! Μιαχαρά ευχαριστώ πολύ αδερφέ! Επίσης τι παίζει με το deer γιατί όχι?
  3. Καλησπέρα ένας φίλος μου ζήτησε την συναρμολόγηση ενος pc το οποίο θέλει για χρήση internet- ταινίες-μουσική και γενικότερα να κάνει τα βασικά τι γνώμη έχετε? Το budget του κυμαίνεται κάπου στα 350 ευρω. Τι μπορώ να αλλάξω? Επίσης τα κομμάτια είναι συμβατά? Ευχαριστώ πολύ
  4. AGP x4 και AGP 8x είναι συμβατές με την μητρική μου?
  5. Καλημέρα παίδες, ένας φίλος ψάχνει κάρτα γραφικών για μητρική GIgabyte GA-8ΙK1100. Το pc είναι του 2004 και απλά μέχρι να πάρει καινούριο θέλει απλά να το λειτουργεί . Μετά από λίγο ψάξιμο διαπίστωσα ότι η υποδοχή επέκτασης της, είναι AGP pro οι οποίες αν δεν κάνω λάθος, έχουν πάψει να κυκλοφορούν στο εμπόριο. Μπορώ να βρώ κάπου ? Και επίσης επειδή από αυτά δεν κατέχω και πολλά έχει όντως agp υποδοχή?
  6. Εχεις δίκιο , το σκέφτηκα αλλά δεν έβρισκα μετά τον τρόπο να κάνω τροποίηση του Thread. Ευχαριστώ
  7. Καλησπέρα παιδιά. Πρόσφατα έπεσε στα χέρια μου ένα pc δεκαετίας. Το πρόβλημά του ήταν ότι ενώ άνοιγε με τα τα Bios δεν έμπαινε στα windows απλά έμενε αναμένο με μαύρη οθόνη. Τελικά όταν έβγαλα την πρόσθετη κάρτα γραφικών που του είχαν βάλει ( μια Gforce δυστυχώς δεν θυμάμαι μοντέλο) το pc λειτούργησε κανονικά χωρίς θέμα . Σκεφτομαι να πάρω μια φτηνή κάρτα γραφικών για να το έχω προσωρινά μέχρι να μπορέσω να πάρω κάτι καλύτερο. Το θέμα μου είναι άραγε εφταιγε η κάρτα ή μπορεί να συμβαίνει κάτι άλλο?
  8. Παιδιά ευχαριστώ πολύ με καλύψατε νομίζω ,αν είναι εύκολο θα ήθελα μια πρόταση σε δεμένο pc γύρω στα 300 ευρώ.
  9. Το γνωρίζω αυτό, αλλά δεν ξέρω που να κοιτάξω στο εξωτερικό.
  10. Καλησπέρα ενδιαφέρομαι να αγοράσω υπολογιστή desktop για απλή χρήση (Office - Internet). Υπάρχει κάποιο αξιόπιστο κατάστημα που μπορεί να έχει διάφορες προσφορές ?
  11. sarsar20

    FIFA 12 [Xbox 360][PS3][Wii]

    Να ρωτήσω ...Πόσες γλώσσες σχολιασμού σας εμφανίζει στο μενού.Εμένα στο ps3 μόνο μια αγγλική και μια αραβική...Οι υπόλοιπες?
  • Δημιουργία νέου...