Προς το περιεχόμενο

tiger13

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    78
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με tiger13

  • Ημερομηνία γέννησης 24/03/1988

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.351 προβολές προφίλ

tiger13's Achievements

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 03/03/2024 10:02 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείτε η Thrustmaster TMX με συμβατότητα PC / XBOX σε πλήρη λειτουργική κατάσταση. TMX Force Feedback - Racing | Thrustmaster Quick Specs Χρώμα προϊόντος: Μαύρο Τύπος μονάδας: Τιμόνι Τεχνολογία συνδεσιμότητας: Ενσύρματα Συμβατές πλατφόρμες παιχνιδιού: PC, Xbox One, Xbox One S, Xbox One X, Xbox Series S, Xbox Series X Η τιμονιέρα δίνετε γιατί έγινε αναβάθμιση σε CSL DD. Περιοχή ανατολική Θεσσαλονίκη Μόνο συνάντηση λόγο όγκου. Τιμή 120ε , δεν ενδιαφέρομαι για ανταλλαγές ευχαριστώ.

    120 €

  2. Ισχύει για το you αυτό, κατέβασε σήμερα τα banners γιατί το κοίταγα το πρωί. Βέβαια public, samsung, kotsovolos το αναφέρουν κανονικά, plaisio όχι. Ίσως το απόθεμα να έχει να κάνει με καταστήματα.
  3. Όσοι αγοράσατε από την παραπάνω προωθητική ενέργεια σας έχουν πιστωθεί όλα τα ευρώ επιστροφή ? Γιατί από παραγγελία λαπτοπ 28/2 μόνο το 1% έχω πάρει.
  4. Μετά από καιρό είπα να κάνω μια εκκαθάριση στα πράγματά μου και τα παρακάτω χαρίζονται αλλιώς θα πάνε σκουπίδια. Περιοχή Περαία Θεσσαλονίκης αλλά μπορεί να γίνει και συνάντηση Ανατολική Θεσσαλονίκη, ίσως και Αθήνα αλλά δε γνωρίζω πότε θα βρίσκομαι εκεί. PM για περισσότερα. Acer 5920g με καμμένη κάρτα γραφικών χωρίς μνήμη , επεξεργαστή , δίσκο και λείπουν και οι βίδες από την οθόνη. Μητρική από Lenovo Y580 με πρόβλημα στο boot και πληκτρολόγιο. Το πληκτρολόγιο δουλεύει μια χαρά εκτός από το backlit. Καλώδιο xbox360 για σύνδεση σε vga (μη αυθεντικό) Καλώδιο xbox360 για σύνδεση cosposite (original) Καλώδιο οθόνης PS1 Διάφορα καλώδια σύνδεσης φωτογραφιkών μηχανών (2 usb + 1 video) Επέκταση εσωτερικών θυρών , πρέπει να είναι από κουτί TT Soprano Επέκταση εσωτερικών firewire Καλώδιο IDE Καλώδιο floppy ADSL modem Connx Διάφορα filter και spliter 2 SLI + 1 Crossfire bridge Εξωτερικός 1tb Verbatin με full bad sector Καλώδιο σύνδεσης esata SLI + Crossfire bridges καταχωρούνται στον KaRLoSSaLoNiKa Τα κομμάτια του lenovo πάνε στον drkar.
  5. 4 , 12 , 13 κρατημένα για τον TasSou για μόλις κατέβω Αθήνα 1 , 2 και το acer κρατημένα για barman_
  6. 4 , 12 , 13 κρατημένα για τον TasSou για μόλις κατέβω Αθήνα
  7. Μετά από καιρό είπα να κάνω μια εκκαθάριση στα πράγματά μου και τα παρακάτω χαρίζονται αλλιώς θα πάνε σκουπίδια. Περιοχή Περαία Θεσσαλονίκης αλλά μπορεί να γίνει και συνάντηση Ανατολική Θεσσαλονίκη, ίσως και Αθήνα αλλά δε γνωρίζω πότε θα βρίσκομαι εκεί. PM για περισσότερα. Acer 5920g με καμμένη κάρτα γραφικών χωρίς μνήμη , επεξεργαστή , δίσκο και λείπουν και οι βίδες από την οθόνη. Μητρική από Lenovo Y580 με πρόβλημα στο boot και πληκτρολόγιο. Το πληκτρολόγιο δουλεύει μια χαρά εκτός από το backlit. Καλώδιο xbox360 για σύνδεση σε vga (μη αυθεντικό) Καλώδιο xbox360 για σύνδεση cosposite (original) Καλώδιο οθόνης PS1 Διάφορα καλώδια σύνδεσης φωτογραφιkών μηχανών (2 usb + 1 video) Επέκταση εσωτερικών θυρών , πρέπει να είναι από κουτί TT Soprano Επέκταση εσωτερικών firewire Καλώδιο IDE Καλώδιο floppy ADSL modem Connx Διάφορα filter και spliter 2 SLI + 1 Crossfire bridge Εξωτερικός 1tb Verbatin με full bad sector Καλώδιο σύνδεσης esata
  8. Εμένα μου ήρθε η μία από τις 2 δωροεπιταγες και μίλησα μαζί τους μέσω live chat και εξυπηρετηθηκα άμεσα, με την δωροεπιταγη που έστειλαν να λήγει τέλος Απριλίου. Σε mail που τους είχα στείλει δεν απάντησαν ποτέ, και το τηλεφωνικό ήταν συνέχεια καλυμμένο.
  9. Δε με πειράζει να ασχοληθώ μαζί του για βελτιωσεις και fine tuning αλλα μη σου βγάλει και το λάδι. Οι prusa είναι καλά εργαλεία αλλά ακριβοί για τα μεγέθη τους. Εκτος από ender 3v2 κοιτάω και τους Biqu B1 και Artillery Genius που φαίνεται να έχουν μερικά ενδιαφέρονται χαρακτηριστικά. Όποιος έχει ψαχτεί με αυτούς ή είναι κάτοχος αν πει τη γνώμη του. Μετά τον τελείως diy tarantula δε με φοβίζει η συναρμολογιση του ender 3. Μερικές ερωτήσεις. Τόσο χάλια είναι ο μαμά extruder του ender? Έχω έναν titan κλώνο στον tarantula αν είναι να τον κρατήσω αν χωράει. Το κρεβάτι του ender είναι σταθερό πάνω στον y ή κουνιέται όπως στον tarantula; Ο v2 έρχεται με mean well τροφοδοτικό και amass xt60 κονεκτορα;
  10. Γεια σας και από μένα . Κάτοχος ενός Tevo Tarantula εδώ και 2 χρόνια περίπου είμαι στο σταυροδρόμι ή να τον αντικαταστήσω ή να τον βελτιώσω ριζικά. Οι εκτυπώσεις ήταν πάντα λίγο θέμα τύχης αλλά υπήρξε σημαντική βελτίωση αφότου τοποθέτησα 2x 2020 στον y και γλύτωσα από το συνεχόμενο levelling. Μετά από ατύχημα έσπασαν τα ακρυλικά που στηρίζουν τον x αλλά κατάφερα και ξαναεκτύπωσα ανταλλακτικά. Από τότε η αξιοπιστία των εκτυπώσεων έχει πέσει πολύ και μέσα σε όλα αυτά ,πια έχει αρχίσει να μη κολλάει τίποτα στο κρεββάτι ότι levelling και να κάνω(σκέφτηκα μην ήταν το νήμα λόγο παλαιότητας αλλά έγιναν δοκιμές και με φρεσκοανοιγμένο). Και εδώ έρχεται το δίλημμα αλλαγής ή ανακατασκευής. Για αλλαγή σκεφτόμουν τον Ender 3 V2 (μεγαλύτερο χώρο εκτύπωσης , λιγότερος θόρυβος , καλύτερη αξιοπιστία out of the box) άλλες προτάσεις φυσικά ευπρόσδεκτες και για λίγο μεγαλύτερης τιμής. Για ανακατασκευή σίγουρα θα έπαιρνα τα αλουμινενια bracket για να δέσει το πλαίσιο ,αλλαγή hot end, καινούργιο κρεβάτι αν δε μπορεί να σωθεί το υπάρχον και ίσως μητρική με αθόρυβα drivers. Το κόστος με μερικές γρήγορες αναζητήσεις βγαίνει αρκετά κοντά στο κόστος ενός καινούργιου εξου και η σκέψη για αλλαγή. Συγνώμη για το μακροσκελές κείμενο και περιμένω τις προτάσεις της κοινότητας.
  11. Δε ξέρω αν το παρατήρησε κανείς αλλά στο αγγλικό amazon στο confimation της παραγγελίας εμφανίζει το προιόν χωρίς αγγλικό φπα 20%. Π.χ. αυτό το λαπτοπ με τιμή 900 λίρες, στο confirmation το δείχνει 750λίρες(-20%) με 20λίρες μεταφορικά και 100λίρες import fees. Το ερώτημα είναι αν θα έχει εδώ extra ελληνικό φπα στη τελική του τιμή.
  12. Στο site της HP πάντως αναφέρει: Αντιθαμβωτική οθόνη FHD, IPS, 39,6 cm (15,6") micro-edge με οπισθοφωτισμό WLED, 250 nit, NTSC 45% (1920 x 1080) Στα Public είδα έχει και την εικόνα IPS κάτω από τη φωτό του laptop. Πιθανολογώ ότι η περιγραφή του public είναι λίγο off.
  13. Σύμφωνα με το site του public έχει IPS όπως και στο site της HP https://www8.hp.com/gr/el/laptops/product-details/37484749 Αν είναι και το ίδιο panel με αυτό σε αυτό review, από το μοντέλο με τη 1650 , νομίζω είναι αξιοπρεπές για entry level gaming.
  14. Διαβάζοντας το μήνυμα σου είπα να κάνω μια τελευταία προσπάθεια(δε ξέρω πόσες φορές το είχα βάλει) και το. Έβγαλε βέβαια άλλο σφάλμα "Something happened on our end. Waiting a bit might help.PUR-EntitlementsError" αλλά τη συνδρομή τη πέρασε και τώρα έχω ultimate μέχρι 7/23. Τώρα που το ξανασκέφτομαι μάλλον θα έχει μπουκώσει το σύστημα από τα redeem 😆
  • Δημιουργία νέου...