Προς το περιεχόμενο

bibibo

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    84
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με bibibo

  • Ημερομηνία γέννησης 23/02/1986

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

bibibo's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

2

Φήμη

  1. άμα δεν τον δείς των άλλων να μιλάει και να λαλάει, τι να σου πεί και μια φωτογραφία? ρε συ crazy_girl μην χαλάς την πιάτσα, εδώ μέσα το παίζουμε intellectual. Με το καλό ή με το στανιό. Δεν βλέπεις εγώ τι κράξιμο έχω φάει μόλις πώ κανένα άκυρο. Μιλάμε για διαπαιδαγώγηση όχι αστεία. Εμένα η φωτογραφία που μου άρεσε περισσότερο ήταν με ένα χοντρούλη με τρίχες Είχε πλάκα, και ήταν πολύ φυσική, ένιωσα για λίγο να μαι στην παραλία, να γυρναώ το βλέμμα και να τον βλέπω.
  2. αμήν και πότε.. φανατική αντικαπνίστρια... και να φανταστείτε ότι κάποτε όχι μόνο κάπνιζα αλλά είχα πέσει και στα σκληρά τώρα που μεγάλωσα αι στο διάλο χάλασα, την βρίσκω με BIO ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΘΑΨΕΙΣ ΠΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ!!!!
  3. bibibo

    tattoo

    να μην σε ξενερώσω, καλή φάση το τατού αλλά πολύ σούπα πλέον αλλά δεν γαμίεται αν είναι εσένα να σε κάνει χαρούμενο κάντο (oooooo και τατου ο παρέδωσε.... ποιός είσαι ρε παρέδωσα τέλος πάντων?)
  4. http://imageshack.gr/files/in3w8m0a13k7w85ejy3u.jpg μια φωτογραφία απο Αθυτο για του λόγου το αληθές
  5. η πλάκα είναι ότι πριν δώ πριν απο κάποιες μέρες την φωτογραφία του Luci νόμιζα απο τα λεγομενά του, ειχα σχηματίσει δηλαδή την λανθασμένη εικόνα ότι είναι ένας μεσηλικας.... έχουν μια ωριμότητα αυτά που γράφεις... τέλος παντως όπως και να χεί αυτό παίζει να είναι και το τελευταίο μου μήνυμα γιατί έχω δώσει υπόσχεση ότι θα σας κόψω... πολύ ωραία η παρέα σας.. keep walking
  6. στην ποδιά σου σφαζόμαστε lucifer...
  7. ευτυχώς που είμαι σπίτο και κατάλαβα ότι το σχόλιο σου απευθυνόταν σε μένα.. δεν τόνισα το αθυτο σε σχέση με την άφυτο τόνισα την ΑΘΥΤΟ ή ΑΦΥΤΟ για μένα το ίδιο είναι... και θα παραμένει πάντα το μέρος που βγήκα το πρώτο μου ραντεβού και έκανα και πολλά άλλα ακόμα, οπότε, leck mich
  8. που ειναι η φωτογραφία μου?
  9. bibibo

    Πολεμικές Τέχνες

    εγώ κάνω capoeira βραζιλιάνικος χορός μαζί με πολεμική τέχνη... το κάτι άλλο μιλάμε
  10. πώω πόλύ γέλιο! :lol: το μόνο που με προβλημάτισε ήταν.... ο άλλος την έβρισκε με την κάντη κάντη? δεν έχω ακούσει τίποτα πιο διεστραμένο... εμένα δεν μου έχει τύχει τίποτα το ιδιαίτερο, όταν ήμουν 15 μια φορά καθόμουν με μία κοπέλα και την αδερφή μου σε μια καφετέρια, σε κάποια φάση κοιτάω μια τύπισσα που φοράει ένα υπερβολικά κοντό σόρτσ σε σημείο που να φαίνεται όλος ο κώλος της και δεν έφτανε μόνο αυτό έσκυβε και στο μπάρ τουρλώνοντάς τον... λέω στην αδερφή μου και στην άλλη κοπέλα κάτι του στύλ "Πω ρε τι είναι αυτή? " γνέφοντας με το κεφάλι μου προς την κατευθυνση της τύπισσας με τον τουρλομένο κώλο και μου λέει η αδερφή μου " η αδερφή της είναι" (ήταν η αδερφή της κοπέλας που καθόμασταν μαζί) χάλια ένιωσα και μην ξέροντας τι να πώ απο αμηχανία, ντροπιασμένη την ρωτάω (όχι την αδερφή μου την άλλη) "καλή κοπέλα? η φάση είναι ότι μετά που το συζητούσα με την αδερφή μου και της λέω "πω ρε συ τι μαλακία έκανα" μου λέει μη μασας να δείς εγώ τι έκανα γυρνάω και λέω στον Βαγγελη "καλά ρε τι πούστρα αυτός ο Χ" και μου λέει ο Βαγγέλης όχι ρε δεν είναι τον ξέρω καλά "τι δεν είναι ρε του λέω και παει λέγοντας" και τελικά ο Βαγγέλης ήταν αδερφός του πούστρα.. είχαμε πάει διακοπές το καλοκαίρι και κάναμε νέες γνωριμίες..
  11. Ένας άνθρωπος ξεριζώνει τα μαλλιά του και γλύφει τα χερια του σαν να είναι γάτα??? ειλικρίνα απορώ με το ανθρώπινο μυαλό και δεν είναι η πρώτη φορά, πολλές φορές απορώ με κάτι τέτοια τις προάλλες καθώς ανέβαινα απο τα πανεπιστήμια, στην εθνικής άμύνης ακούω κάτι αχ αχ και βλέπω έναν να αυνανίζεται, "άντε ρε ζώο" τού λέω.. Πραγματικά αναρωτιέμαι τη μπλοκάρισμα τρώει ο εγκέφαλός μας... sorry για το off topic, δεν έχω εμπειρία με το συγκεκριμένο θέμα αλλά αν αυτά που διάβασα για τη μέθοδο Σίλβα αληθεύουν καλό θα ήταν το συγκεκριμένο άτομο να δοκιμάσει κάτι τέτοιο
  12. @ (τώρα δεν θυμάμαι το νικ του) καλά ρε φίλε εισαι σοβαρός? κλείδωσες τη μάνα σου απέξω επειδή δεν σου έδινε το αμάξι??? Η εκκλησία σε μάρανε εσένα. Η αποψή μου είναι ότι δεν γνωρίζουμε ούτε το 1/10000000.0000000 του "σύμπατος" και σίγουρα συμβαίνουν δίαφορα που η απλή ΄λογική δεν μπορεί να ερμηνεύση, απλά εμένα αυτό που με χαλάει είναι ότι... εντάξει μωρε, θα πεθάνει ο άλλος και θα επιστρέφει στη γή για να τρομοκρατεί τον κόσμο? να βγάζει αμάξια έξω απο το δρόμο να σπάει παράθυρα να ανοιγοκλείνει πόρτες, και να απαντάει με ποτηράκια? τίποτα καλύτερο δεν έχει να κάνει.... εμένα μου έτυχε το εξής... μου αρέσει πολυ το τζατζικι, ένα βράδυ πριν κοιμηθω έφαγα ένα ολόκληρο τάπερ που είχε φτίαξει η μανα μου, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κοιμηθώ και να υποφέρω στην κυριολεξία. την άλλη μέρα στο σχολείο λέω στην κολλητή μου ππωωω ρε συ χτες έφαγα ένα ολόκληρο τάπερ και μετα δεν μπορούσα να κοιμηθω... και αυτή μου λέει άντε ρε εσύ ήσουν.. γι'αυτο εγώ άκουγα ολόκληρο το βράδυ στον ύπνο μου πωωω ρε αυτο το τζατζίκι, πωω ρε αυτο το τζατζίκι δεν μου έκανε πλάκα ουτε κοιμόμασταν μαζί..
  13. δεν απαντάω σε κανένα μόνη μου μιλάω
  • Δημιουργία νέου...