Προς το περιεχόμενο

djmikekat

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    50
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με djmikekat

  • Ημερομηνία γέννησης 27/11/1981

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    ΑΘΗΝΑ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

djmikekat's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Αφοσιωμένος
  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator

Πρόσφατες Διακρίσεις

25

Φήμη

  1. Συμφωνω οσον αφορα τα meme coins. Το καλοκαιρι τον Ιουλιο ομως ολα ηταν σε μεγαλη πτωση. Εκει "ρισκασα" καποια λεφτα τα οποια πλεον εχουν γινει 2.5x Και για οποιαδηποτε οικονομοκη κλιμακα του καθε ανθρωπου το να βαλεις 50€ και να τα δεις 125€ ειτε να βαλεις 10.000€ και να τα δεις 25.000€ εντος 3 μηνων δεν λες οτι δεν βγαζεις . Timing λιγο μελετη και ΟΧΙ trading εγω προσωπικα . Απλα αγοραζω και πουλαω οταν θεωρω το ζενιθ των οριων που εχω θεσει εγω.
  2. OneXplayer 1s και Steam Valvr θεωρω οτι ειναι η ναυαρχιδα του portable gaming - για οποιον μπορει να δωσει ενα σοβαρο ποσο για να αποκτησει ενα απο τα ανωτερο βεβαιως -
  3. Για αγορα σειρας 30xx συμφερει αγορα συστηματος all-in-one εν ετη 2021 . Ηρεμα το λεω,κυριοι
  4. Πολυ σωστη προσεγγιση στο θεμα και γιαυτο αναγραφω πως "θα συνεχισω να ειμαι με οτι προιον και υπηρεσια με ευχαριστει προσωπικα οπως και να λεγεται αυτη" Μην ξεχναμε ομως οτι δεν ειναι ολα τα επιχειρησιακα μοντελα πετυχημενα - Λογικο ειναι να υπαρξουν και οι αποτυχιες και πρεπει να προσπαθησει λογω του mainstream ανταγωνισμου που υπαρχει - Εαν το καταφερει (και) σε αυτο το κομματι απο μονη της σαν εταιρεια της αξιζουν συγχαρητηρια (και για αυτο)
  5. Αδιαφορο ακομα - εχουν συνηθισει (και δεν ειναι κακο πλεον) με Netflix και προσμονουν Disney οπου μαλλον θα ειναι αυτα που θα επικρατησουν στον τομεα οικιακης ψυχαγωγιας Παρακαλω πριν αρχισουν τα troll (διοτι τα troll δεν εχουν προσωπικη αποψη και ασχολουνται μονο με τους αλλους - κοινως ντενεκεδες) να γραψω οτι ειμαι Apple user για πολλα χρονια και θα συνεχισω να ειμαι με οτι προιον και υπηρεσια με ευχαριστει προσωπικα οπως και να λεγεται αυτη.
  6. Ως apple fan παντως εχω να προσθεσω κατι.. Πως και η ρουφιανα δεν εβγαλε σε κυκλοφορια ξεχωριστο κουτακι και να τα πουλαει ως ibuds ?? Lololol
  7. Ειμαι apple user+fan.Επειδη ομως ειμαι αντικειμενικος ανθρωπος αυτο το laptop φαινεται εξαιρετικο (περα απο την σχεση αποδοση-τιμης διοτι αυτο το θεωρω οπου φτανει ο καθενας και τι θελει να διαθεσει=δεν βαζω ποτε αυτον τον παρανομαστη και σε τιποτα)
  8. Το macbook pro 2017 με kaby lake ειναι απλα αποστευτο.Μιλαω για την εκδοση με την gpu 560/4gb ram.
  9. Ηδη υπαρχει οικονομικοτερη λυση ... μα πολυυυ οικονομικοτερη .... και για ΟΛΑ τα drones...
  10. Υπαρχουν τροποι παρακαμψης οπου ηδη χρησιμοποιουνται.Διαβαστε το ιντερνετ λιγο πιο βαθεια.
  11. Βασικα μια χαρα ημασταν,αυτες οι αλλαγες ολες ειναι μια μεγαλη τρυπα στο νερο με εξαιρεση το 1% του παγκοσμιου πληθυσμου.
  12. Χαχαχα εχω 55αρα lg .Σε λιγους μηνες αγγελια χαχααχαχ συλλεκτικο κιετσι
  • Δημιουργία νέου...