Προς το περιεχόμενο

Acid_raiN

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    23
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Acid_raiN

  • Ημερομηνία γέννησης 12/11/1986

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Acid_raiN's Achievements

  1. Έλεγξε ότι στο digest δεν μπαίνουν τίποτα κενά ή new lines ανάμεσα στις μεταβλητές όταν πας να το παράξεις. Επίσης τσέκαρε ότι ακολουθείς τις οδηγίες της αλφα στο manual γενικά.
  2. Μπορείς να ζητήσεις refund αμα στείλεις φωτό με το κόστος εκτελωνισμού από τα ΕΛΤΑ στο support τους. (Το έχω κάνει 3 φορές ως τώρα και τα πήρα πίσω κάθε φορά για Blue ray). Το 3 μήνες το επιβεβαιώνω και εγώ.
  3. Το πλαίσιο είχε τα XM2 180 ευρώ για μερικές μέρες. Πάρα πολύ καλά ακουστικά..
  4. Acid_raiN

    εκδοση πιστωτικης

    ΟΚ κατάλαβα τι εννοείς, εγώ θεώρησα το top up ως τη γενική έννοια βάζω λεφτα στο paypal. Προμήθεια έχει όντως. Στο account όμως το δικό μου πήγαν τα λεφτά όχι σε κάποιου άλλου..
  5. Acid_raiN

    εκδοση πιστωτικης

    Ο στόχος δεν είναι να μπουν λεφτά στο PP ενώ έχουμε CC? Δεν είναι αυτό μία λύση ή χάνω κάτι?
  6. Acid_raiN

    εκδοση πιστωτικης

    Μπορείς να ζητήσεις λεφτά από κάποιο email που δεν έχει paypal μέσα από τον λογαριασμό σου στο paypal. Στο mail που έρχεται έχει ένα link, το πατάς και επιλέγεις να πληρώσεις χωρίς να κάνεις login βάζοντας απλά τα στοιχεία της κάρτας. Το έχω κάνει 3-4 φορές μέσα στα CC. Νομίζω εδώ το είχα δει το κόλπο...
  7. Φίλε μου, Είπα ότι η μυωπία τα προκαλεί αυτά Όχι τα γυαλιά. Άμα δεν φοράς γυαλιά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Και για μένα δεν είναι φυσιολογικό να φοράς γυαλιά. Για μένα τα γυαλιά είναι ένα εργαλείο που λύνει ένα πρόβλημα. Όπως και να το δεις είναι ταλαιπωρία. Εγώ που φορούσα από παιδί Έτσι μου φάνηκε. Κάποιος άλλος μπορεί να μην βρίσκει κάποιο θέμα ή να έχει συνηθίσει να κουβαλάει θήκες, δεύτερα γυαλιά ηλίου, να τα καθαρίζει κάθε τόσο κτλ. Υπάρχουν και άλλα εργαλεία που λύνουν το πρόβλημα. Αυτό συζητάμε εδώ.
  8. Καταλαβαίνω τι λες. Αλλά όπως και να το κάνουμε δεν μπορείς να λειτουργήσεις κανονικά αν φοράς γυαλιά. Την ώρα την βλέπεις, αλλά δεν μπορείς να οδηγησεις ή να δεις στον πίνακα στο σχολείο. Ένα άλλο είναι ότι τα γυαλιά πολλές φορές είναι "μόδα". Η αλήθεια είναι ομώς ότι μόνο με ένα μπαστούνι ή μία πατερίτσα θα μπορούσες να τα παρομοιάσεις. Αν η μυωπία εμφανιζόταν σήμερα σαν ασθένεια, είμαι σίγουρός ότι σχεδόν όλοι θα πήγαιναν για να κάνουν την επέμβαση. Επειδή όμως τα γυαλιά υπάρχουν για αιώνες, έχει περάσει στην κοινωνία ότι είναι φυσιολογικο να τα φορας. Όμως ξαναλέω, όπως δεν είναι σωστό κάποιος να ζητάει ιατρικές συμβουλές από ένα φόρουμ, έτσι δεν θα πρέπει να επηρεάζεται κανείς από το κάθε site/blog χωρίς να πάρει την άποψη από έναν (ή και παραπάνω) ειδικό/ούς..
  9. Αν χρειάζεσαι μια κατασκευή η οποία είναι πάνω στο κεφάλι σου ή πάνω στα μάτια σου για τουλάχιστον 16-18 ώρες την ημέρα, για να μπορείς να δεις σωστά, τότε θα το χαρακτήριζα πρόβλημα υγείας που περιορίζει τη ζωή κάποιου. Βέβαια είναι μια ιατρική επέμβαση με ότι αυτό συνεπάγεται.
  10. Εφόσον είσαι ασφαλισμένος πας σε ένα ΙΚΑ (όποιο θες) με φωτογραφία, Ταυτότητα και μία βεβαίωση / δήλωση ότι δεν είσαι σε άλλο ταμείο που την συμπληρώνεις εκεί ενώ περιμένεις. Το βιβλιάριο το παίρνεις αμέσως. Πριν μερικούς μήνες πήγα και έβγαλα. Σε μισή ώρα είχα τελειώσει. Βόρεια προάστια Αθήνας το υποκατάστημα και ούτε καν πήγα πρωί πρωί.
  11. Εγώ έχω παραδειγμα γνωστού που δουλεύει σε τράπεζα μέσω τέτοιας εταιρείας και αμοίβεται με μισθό + υπερωρίες τραπεζουπαλλήλου κανονικά. Για το αν είναι στο ταμείο τραπεζουπαλλήλων ή στο ΙΚΑ δεν ξέρω..
  12. Acid_raiN

    AlphaBank Bonus

    Fun fact: Για μία περίοδο το Αμερικανικό Νομισματοκοπείο για να προωθήσει τη χρήση κερμάτων άφηνε να τα παραγγείλεις μέσω πιστωτικής (πλήρωνες δέκα δολάρια και σου έρχονταν 10 δολάρια σε κέρματα). Έτσι πολλοί αγοράζανε κέρματα και μετά πλήρωναν με αυτά την κάρτα τους, για να μαζέψουν Site: μίλια !!
  13. Στη Vodafone έχω πληρώσει λογαριασμό με κάρτα (αέριο).
  • Δημιουργία νέου...