Προς το περιεχόμενο

ipal

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    2.411
  • ΜΕΛΟΣ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

11.475 προβολές προφίλ

ipal's Achievements

  1. Συγχρονισμό και app data; Γιατί εκτός απ' τα Samsung που θεωρητικά κάνουν, δεν γίνεται σε android. Εκτός αν έχει αλλάξει κάτι στο 13-14, το τελευταίο sync που έκανα ήταν από 11 σε 13 και φυσικά app data δεν έκανε transfer. (Btw αν το κάνει το iOS δε γνωρίζω, μια φορά μόνο είχα apple, ένα iPhone 6)
  2. Τι εννοείς συσκευή; Να κουμπώσεις δύο cube το ένα πάνω στο άλλο;
  3. ipal

    Vivo Y36 8/256 germanos 139€

    Μάιο του 2023 βγήκε. Άρα 13 μήνες ακόμα support. Και η ίδια η Vivo δε γράφει τίποτα για os. Και απ' ότι έχω δει τα περισσότερα κινητα της μένουν με το OS που έρχονται . To είχα ψάξει όταν έβγαλε το Υ76 σε προσφορά, δεν βρήκα πουθενά απάντηση αν πήρε ποτέ έστω και ένα OS update, και έτσι προσπερασα Μακάρι να πάρετε όμως και το 14.
  4. ipal

    Vivo Y36 8/256 germanos 139€

    Ναι βλεπω όλα τα μοντέλα Υ του 2023 παίρνουν monthly. Τα πιο παλιά quarterly https://www.vivo.com/en/security Aλλα για OS υpdates δεν γράφει τίποτα. Καμία δέσμευση. Πάντως απ' τη Motorola που εξ αρχής δίνει quarterly καλύτερο policy έχει.
  5. ipal

    Vivo Y36 8/256 germanos 139€

    Ναι η μοτό όντως άθλια, αλλά το edge πήρε Α13 απ' όσο ξέρω (με προβλήματα στάνταρ, όπως όλα τα botched updates της Moto). Και όντως λίγο απίθανο να βρουν τα μαγαζία αυτά στοκ σε κινητό του 2021 να παραδώσουν. Πάντως αν παρελαβε κανείς σας το Vivo, σας ήρθε κάνα update; Γιατί απ' ότι είδα πρόχειρα η Vivo είναι ακόμα χειρότερη απ τη Motorola. Πχ βλέπω στο Υ76 5g έδωσε μόνο ένα update, το 2022...
  6. ipal

    Vivo Y36 8/256 germanos 139€

    Το chipset του έχει από την Qualcomm αυτά τα specs: Modem Name: Qualcomm® Snapdragon™ X11 LTE modem Peak Download Speed: Up to 390 Mbps Peak Upload Speed: Up to 150 Mbps
  7. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 08/04/2024 02:43 μμ

    • Πώληση
    • ΝΕΟ

    Russell Hobbs Πολυμάγειρας slow cooker 900W με Χωρητικότητα 5lt. Αγορά από Κωτσόβολο πριν δύο μήνες Δεν χρησιμοποιηθηκε ποτέ. Παραλαβή από τον χώρο μου Κέντρο Αθήνα λόγω όγκου. Δεν υπάρχει η συσκευασία του, πετάχτηκε. Τιμή τελική - όχι ανταλλαγές παρακαλώ .

    55 €

  8. Λήγει και δε ξέρω αν θέλω να δώσω 39€. Αν κάνω cancel subscription θα μπορέσω να το ενεργοποίησω ξανά; Έχει κάνει κανείς subscribe φέτος ; Ψιλό τυχαία μου πέρασε και περισυ, σε τουρκικό account δέχτηκε ελληνική mastercard. (Το account προϋπήρχε και το γύρισα σε Τουρκία).
  9. Μπες εδώ να ρωτήσεις αν δε μπορείς να αποφασίσεις Αγορά Μηχανής να μην ανεβάζουμε ψηλά το θρεντ χωρίς λόγο. Η Izzy είναι πιο πολύ για να ψαχτεις με καλαθάκια, κοψίματα και θερμοκρασίες (αν είναι ακριβές το pid της) και λιγότερο για ευκολία. Βέβαια μπορείς πάντα να ακολουθήσεις ένα οποιοδήποτε βίντεο και να φτιάξεις ένα καφέ , χωρίς να ψαχτεις περαιτέρω. Δεν έχει και πολλά κοινά με υπέραυτόματες αφού όπως είπαν και κάποια παιδιά οι δόσεις της δεν είναι ακριβείς. Πάντως αν δουλεύει σωστά , με την Izzy θεωρητικά θα πιεις καλύτερο καφε .
  10. Εάν δε χρειάζεσαι αυτόματη γαλατιερα υπάρχει και αυτή διαθεσιμη https://www.delonghi.com/el-gr/aytόmatī-kafetiέra-magnifica-start-ecam220-20-w/p/ECAM220.20.W Για τον χρησιμοποιήμενο καφέ συνήθως έχουν δοχείο που αδειάζεις: BTW έληξε η προσφορά του Πλαισίου.
  11. To manual. https://www.benrubi.gr/manuals/p223779.pdf Είναι "αυτόματη" με την έννοια πως πατάς κουμπιά για δόσεις, κλπ και δεν έχει μονο ένα διακοπτη "espresso / ατμός , δεξιά - αριστερά" όπως οι απλές χειροκίνητες. Αλλά κατά τα άλλα χειροκίνητα αλεθεις καφέ, γεμίζεις καλαθάκι, tamp κλπ.
  12. Τρέχουν ακόμα καποιες προσφορές της Delonghi σε υπεραυτοματες: https://www.delonghi.com/el-gr/proϊόnta/events/campaigns/plήrōς-aytόmateς-mīchanές-kafέ/c/dl-spring-fully-gr?q=%3Aprice-asc Edit : δυστυχώς εξαντληθηκαν οι magnifica S .Από Start και πάνω είναι διαθέσιμες Αν δεν έχεις όρεξη για πειράματα , πήγαινε καλύτερα σε υπεραυτοματη. και υπάρχει και υποστήριξη σε ανταλλακτικά, που η συγκεκριμένη Izzy δε βλέπω να διαθέτει, δε βρήκα καμία πληροφορία για τη μηχανή πέρα από τις 4 αξιολόγησεις στο skroutz.
  13. Υπάρχει και το cinobo pass, μια ταινία να δεις τα έβγαλες τα 2€. https://cinobo.com/cinobo-pass Προσοχή : αν ακυρωσετε τη συνδρομή πριν λήξει ο μήνας για να μη χρεωθείτε, ενώ μπορείτε να δείτε streaming, δεν εκδίδει pass , είναι bug του συστήματος τους. (Δε ξέρω αν το διορθώσαν πια). Οπότε αν τη βάλετε για το pass θέλει λίγο ψάξιμο για την ακύρωση, η απλά βάζετε υπενθύμιση και ακυρώνετε στο τέλος του μήνα / διμήνου.
  14. ipal

    Kudu -25% καφεδες

    Delmocca coffee κάτι παίζει σε προσφορα αυτή τη βδομάδα. Το είδα στο face τους.
  15. ipal

    Palit GTX 1050ti 4GB

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 06/03/2024 02:53 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Αθήνα. Σκέτη η κάρτα δεν υπάρχει κουτί . Όχι ανταλλαγές παρακαλώ.

    75 €

  • Δημιουργία νέου...