Προς το περιεχόμενο

mastermind88

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    48
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με mastermind88

  • Ημερομηνία γέννησης 22/01/1988

mastermind88's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Αφοσιωμένος
  • 10 Classifieds
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης

Πρόσφατες Διακρίσεις

2

Φήμη

  1. Ως τώρα αυτά που έχω δει μέχρι τώρα αντικατοπτρίζουν την ποιότητα HD που θα ήθελα να δω και από θέμα παραγωγής έχουν κάτι το καινούριο ... με μορφή BBC παραγωγής θα τολμούσα να πω...
  2. Το επαν και το έκαναν! ΟΤΕ my wifi! Νομίζω οτι αλλάζει πολυ το παιχνίδι με τις άλλες εταιρίες. Και υπαρχει και συνεργασία με fon!!!! Απλα πολυ καλη κίνηση https://www.ote.gr/web/guest/consumer/products-services/ote-my-wifi
  3. Καλύτερα να μην έρθει εδώ γιατί και με αυτό τον τρόπο πάλι παραπάνω θα πληρώνουμε!!!!
  4. mastermind88

    Iphone 5 vs lg g2

    λοιπόν όλα τα high end κινητά είναι μια χαρά. τόσο από τη μία πλευρά όσο και από την άλλη. Δεν θα με πείραζε να αγοράσω ούτε το ένα ούτε το άλλο. Από εκεί και πέρα είναι πως έχεις χτίσει και την καθημερινότητα του ο καθένας με το κινητό. Επειδή εγώ για παράδειγμα έχω και υπολογιστή mac με βολεύει το iphone αλλα αν πραγματικά ήθελα να χρησιμοποιώ το κινητό για ταινίες και ήθελα και περισσότερο χώρο τότε ναι τα android είναι μονόδρομος! Οι μεγάλες οθόνες που έχουν είναι το κάτι άλλο. Ας μην αναλωνόμαστε στο ποιο είναι καλύτερο αλλά τη στιγμή που θες να πάρεις κινητό ποιο θα σε βολέψει περισσότερο!!!!(μαζί με αυτό όμως πρέπει να συγκρίνεις και τιμή και επιδόσεις και χαρακτηριστικά στο ένα μέρος της αγοράς....) - δυστυχώς ή ευτυχώς είναι κινητά και αυτό πρέπει να παραμείνουν. Δεν ξέρω πως μας έχουν βάλει στο τρυπάκι αυτό.... κάντε τα όλα με το κινητό και τσουπ μετά νά σου και τα ταμπλετ! και τσουπ μετά να σου και πιο μκρά ταμπλετ..... Τέλος πάντων... ένα καλό ζύγισμα αναγκών, των θέλω μας και της προσφοράς από τις εταιρίες είναι αυτό που πρέπει όλοι να κάνουμε πριν προβούμε σε αγορές που τελικά αποδειχτούν πιο ακριβές από όσο περιμέναμε!
  5. mastermind88

    Iphone 5 vs lg g2

    Εγώ με το iphone που πάλι έχω εσωτερική μνήμη 16Gb δεν είχα πρόβλημα τόσο καιρό. Τώρα αν θες να βλέπεις ταινίες όντως είναι δύκολο τόσο στο να έχεις πολλές μαζί σου αλλά και η ευκολία για να τις αποθηκεύσεις!
  6. mastermind88

    Iphone 5 vs lg g2

    Πήγα και τα είδα σήμερα! απλά φοβερό σαν κινητό! Τα βάζει κάτω όλα αυτή τη στιγμή αν και θα αρκεστώ σε αυτό που έχω. Ίσως είναι η επόμενη αγορά αν και όποτε κάτσει.... αλλά από ποιότητα μόνο καλές εντυπώσεις μου άφησε! Σφαίρα πήγαινε και η οθόνη σου δίνει άλλη εμπειρία χρήσης!
  7. mastermind88

    Iphone 5 vs lg g2

    Δεν διαφωνώ με την άποψή σας ότι το android είναι το ίδιο και πολλές φορές με το customisation που έχει πολύ πιό εύκολο! Απλά επειδή έχω mac και γίνεται συγχρονισμός σε όλα του τα στοιχεία έχω μπει σε δίλημμα αν αξίζει να αλλάξω ή όχι-και δεν είναι μόνο ο συγχρονισμός safari ή chrome. Ναι μεν καλή η apple αλλά το παραδέχομαι ότι στην αγορά υπάρχουν πολύ καλύτερα κινητά σε πάρα πολύ καλύτερες τιμές!!! Ευχαριστώ πάντως όλους για τις απαντήσεις σας.
  8. mastermind88

    Iphone 5 vs lg g2

    Τι να πω ρε παιδιά! θα το σκεφτώ λίγο ακόμα. Θα πάω και σε κανένα κατάστημα να το δω πάλι από κοντά και ίσως την κάνω την τρέλα!
  9. mastermind88

    Iphone 5 vs lg g2

    Γεια σας! Ειμαι κάτοχος iphone 5 εδω και ενα χρόνο και σκεφτομουν αν αξίζει η μετάβαση στο lg g2 η το nexus 5. Το iphone ειναι εξαιρετική συσκευή και με εχει εκπλήξει με τις άπειρες δυνατότητες του τόσο καιρο. Το iMessage και το FaceTime ειναι τα αγαπημένα μου αλλα σκέφτομαι αν αξίζουν τόσο ώστε να μην παρω ενα κινητο με μεγαλύτερη οθόνη και σαφώς καλύτερη μπαταρία γιατι αυτο ειναι και το μεγαλύτερο προβλημα της συσκευής!!! Αυτός ο αγώνας με τις ιντσες εχει λογική και τέλος θα δούμε ποτε smartphone με φυσιολογική επαρκή μπαταρία;! Δεν είπα να κρατάει εβδομάδα αλλα 2 μερες με ελαφριά και 1,5 μερα με βαρια χρήση. Sent from my iPhone using Insomnia
  10. Συνδυάστε ρε παιδιά cosmote/ wifi / ΟΤΕ να σωθεί ο κόσμος και έρχεται και το spotify!!!! μια τέτοια κίνηση και μετά τα δεδομένα θα πάνε και θα έρχονται και το πελατολόγιό της θα είναι όλη η Ελλάδα!!!
  11. mastermind88

    Ipod nano 6th gen 8 Gb

    Αν βρίσκεστε Θεσσαλονίκη Στο carrefour Ευκαρπίας στα ηλεκτρονικά είδη έχει 2 (μπορεί και παραπάνω) ipod nano 6th gen 8Gb στο τμήμα ηλεκτρονικών στην εξεφτελιστική τιμή των 59 ευρώ. Υπόψιν είναι εκθεσιακά αλλά δε νομίζω να είναι χαλασμένα. Στο ντουλαπάκι πιο δίπλα είδα και κλειστά από αυτά. ΚΑλή αγορά σε όποιον πάει!!!!!
  12. Μπα παιδιά και στη Θεσσαλονίκη μη νομίζετε ότι είναι καλύτερα τα πράγματα.... εδώ και 3 εβδομάδες ψάχνω το 16άρι αλλά μάταια! Δράμα η κατάσταση!
  • Δημιουργία νέου...