Προς το περιεχόμενο

maouris

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    276
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με maouris

  • Ημερομηνία γέννησης 29/05/1985

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

maouris's Achievements

  1. περιμενω να δω ποσα θα θελει η σαμ για να σου πουλησει οθονη για αλλαγη.υπολογιζω 350 το κανονικο και 450 το +
  2. Μονο downhill παιδια,με καυσαερια με τιποτα,μονο λιγα σπασμενα πλευρα
  3. http://www.tornosnews.gr/en/tourism-businesses/new-investments/22691-tesla-considers-cyprus-for-its-second-giga-factory-in-europe-videos.html τωρα να δεις που και να μας επιλεξουν θα καταφερουμε να τους κανουμε να θελουν να φυγουν απο μονοι τους με την καταντια μας.
  4. Μακραν το καλυτερο OS σε κινητο.Πηραν τα καλα και των δυο κοσμων(android και ios) και τα εκαναν ενα.Κρατησαν και λιγα απο τα κακα τους ομως(camera software optimisation,bootloader).Γουστα ειναι αυτα,σε καποιους θα αρεσει σε καποιους οχι.Τωρα αν θα βγει σε καλο το δικο τους Soc θα δειξει γιατι ειναι δυσκολο να φτασουν τον ανταγωνισμο.
  5. δηλαδη αν παρω ryzen με ιδιες δυνατοτητες ι5 6500,6600 ποσα γλιτωνω εν τελη?
  6. νταξει το βρηκα μονος μου,πολυ απλα στερεψαν τα ποταμια απο nand chips
  7. ξερει κανεις γιατι εχουν παρει αερα οι τιμες των SSD το τελευταιο 3μηνο ?γενικα δεν καταλαβα πως αλλαζουν οι τιμες και πως αλλαζει το παζαρι και γιατι...γνωριζει κανεις να μας επιφωτησει?
  8. το δοκιμασα για ενα μηνα,καλο μεν αλλα οταν σου δινει το 1/10 των επιλογων που εχεις σε uk και us τι να το κανεις.δεν ξερω αν δινει παραπανω γκαμα σε ελλαδα παρα απο την κυπρο αλλα εδω ειναι ελεεινο
  9. https://www.sammobile.com/2016/12/02/exclusive-android-7-0-nougat-confirmed-samsung-galaxy-a-2016/ δηλαδη εδω λενε μλκιες?
  10. πρωτη φορα βλεπω νορμαλ συζητηση σε σχολια στο ινσομνια
  • Δημιουργία νέου...