Προς το περιεχόμενο

kopas

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    42
  • ΜΕΛΟΣ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.291 προβολές προφίλ

kopas's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • Αφοσιωμένος

Πρόσφατες Διακρίσεις

3

Φήμη

  1. Ενδιαφερουσα τιμη για δραπανοκατσαβιδο, για οποιον εχει και δωρεαν μεταφορικα μεσω σκρουτζ. Einhell TH-CD 12-2Li Δραπανοκατσάβιδο Μπαταρίας 12V 1x1.3Ah Edit: 23.20 ευρω απο Praktiker
  2. kopas

    Ψάχνω για...

    Ευχαριστω Ζαχαρη! Εχεις μηπως υποψην κατι παρομοιο που να εχει και ψησιμο με αερα; Το μοντελο pha009090 ή κατι καλυτερο λες;
  3. kopas

    Ψάχνω για...

    Καλησπερα! Υπαρχει καμια προταση για ηλεκτρικη κουζινα με σχετικα μεγαλλο φουρνο (τουλαχιστον 66 λιτρα, πλατος 60cm), χρωμα σκουρο (οχι ασπρο) και κατα προτιμηση ματια εμαγιε ; Μπατζετ ~400 ευρω. Ευχαριστω!
  4. Ευχαριστω για την απαντηση. Στα 350-400 υπαρχει καμια τιμια λυση?
  5. Καλησπερα, Ενδιαφερομαι για λαπτοπ για την ανηψια. Μαθητρια γυμνασιου, χρηση office, internet, ταινιες. Budget 400 ευρω. Δυστυχως επειδη ειναι για ανηψια πρεπει να εχει εγγυηση, οποτε δυσκολο για Κινεζο.
  6. Το νου σας, το πρωτο πρωι της προσφορας με πηραν τηλεφωνο απ την εξυπηρετηση πελατων του πλαισιου για κατι διαδικαστικο με την παραγγελλια και δεν εβλεπε προσφορα με καφεδες στην πολυκαφετιερα DOSETTE (και μου πε οτι η συγκεκριμενη εχει μπει κατα λαθος). Με την απειλη ακυρωσης, μιλησε με τις πωλησεις και τελικα μου εδωσε και τους καφεδες. Ακυρωσε την παλια παραγγελια και την προσθεσε σε νεα μαζι με τους καφεδες. Την βλεπω ομως για μερες ακομη εκει, οποτε ισως και να την προσθεσαν τελικα.
  7. Παρε τηλεφωνο και πες του να ενεργοποιησουν την αποστολη email στον λογαριασμο σου. Εχεις δηλωσει οτι δεν ενδιαφερεσαι να λαμβανεις email. Οταν το κανεις πες τους να σου στειλουν τους κωδικους.
  8. Και το Site: Xiaomi MI MIX2 στα 383 Ευρω φαινεται καλη τιμη
  9. kopas

    Μπλε Οθονες σε Desktop

    Θα δοκιμασω και θα επανελθω, ευχαριστω πολυ.
  10. kopas

    Μπλε Οθονες σε Desktop

    Περασα μετα απο μια μερα τους drivers για webcam της Logitech. Εκτος απο αυτο τιποτε αλλο. Ωστοσο καθε ας πουμε 5 ωρες κολλαει ο browser και ενω το ποντικι κινειται ο υπολογιστης δεν ανταποκρινεται. Ουτε καν alt+control+delete.
  11. kopas

    Μπλε Οθονες σε Desktop

    Εννοω οτι ενω με drivers θα πεταξει BSOD μεσα σε μιση ωρα, χωρις drivers του πηρε σχεδον μια ολοκληρη μερα
  12. Καλημερα. Εχω ενα προβλημα με εναν desktop υπολογιστη. Ενας φιλος τον ειχε παρατημενο και μου τον εδωσε πριν μερικες μερες. Ειναι ο παρακατω με την μονη διαφορα οτι για καρτα εχει την GTX550 ενω ειναι η εκδοση με τα 6GB Ram. Site: http://icecat.sg/en/p/asus/cg8350-esch20/pcs-workstations-CG8350-ESCH20-14114084.html">Asus CG8350 Site: Το προβλημα ειναι οτι συνεχως πεταει μπλε οθονες οταν φορτωσουν τα windows σε τυχαιες στιγμες (browsing, skype κτλ). Το προβλημα ειναι σαφως μικροτερο χωρις τους drivers, δηλαδη σε μια μερα εχει πεταξει μονο μια φορα BSOD. Τρεχω Windows 7, εκανα μπολικα format, ετρεξα διαγνωστικα σε RAM και σκληρο και αφαιρεσα την κυρια καρτα γραφικων αφηνοντας μονο την On-board χωρις κατι το περιεργο να συμβει. Εχει κανεις καμια ιδεα να προτινει? Ευχαριστω εκ των προτερων
  13. Καλησπερα. Ελπιζω να ειναι το σωστο τοπικ. Παραειναι λιγο φτηνα τα αντικειμενα αυτου του πωλητη ή μου φαινεται?
  14. Μπήκε κανονικά. Να'στε καλά παίδες. Δύσκολα θα έβλεπα κάπου αυτή τη λύση μιας και πίστευα ότι ήταν η κάρτα γραφικών. Και παλι ευχαριστώ (Σορυ για την καθυστέρηση, εσωζα αρχεία. W7 έχω)
  15. Τους είχα σβήσει από πριν. Για τον δίσκο αλλαζω τίποτα στο registry?
  • Δημιουργία νέου...