Προς το περιεχόμενο

ALTUSGR

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    89
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με ALTUSGR

  • Ημερομηνία γέννησης 02/01/1980

ALTUSGR's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 10 Classifieds
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Παιδιά Τελικά έφταιγε ο Safari στο iOS. Δεν έδειχνε το κουμπί.... Continue. ΈλεΟς! Όλα καλά και με μένα. Με Πειραιώς prepaid. Έκανα δύο φορές μεταφορά και δούλεψε κανονικά!
  2. Παίδες καλησπέρα! Προσπαθώ να τελειώσω την διαδικασία και κάπου το χάνω. Μια βοήθεια άμεση αν γίνεται: Ολοκλήρωσα την διαδικασία μέχρι το νούμερο 8 στην διαδικασία που γράψατε συν Αρχική Σελίδα του θέματος εδώ. Στο 9ο Βήμα έχω κολλήσει. Εξηγώ: Έχω πάει στο καινούριο email που έχουν μεταφερθεί τα χρήματα (καινούριος, δεύτερος, νέος λογαριασμός)και βλέπω το μήνυμα που έχει έρθει. Υπάρχει το κίτρινο κουμπί που λέει Pay Now και το πατάω. Με πάει στην σελίδα του περιηγητή μου safari iOS, και βλέπω την σελίδα του PayPal να μου έχει σαν username το username του καινούριου email που εδώ έδωσα να μεταφέρουν τα χρήματα και από κάτω κενό to password. Δεν φαίνεται και δεν υπάρχει πουθενά η λέξη continue. Παράλληλα η οδηγίες σας λένε να μην κάνουμε log in. Τι κάνουμε εδώ; Και επίσης ακόμα ένα ερώτημα και κλείνω: Πρέπει να μπούμε στο PayPal του πρώτου ή του δεύτερου/ νέου λογαριασμού PayPal? Και αν πρέπει να μπούμε στον δεύτερο νέο λογαριασμό πως θα έχουμε password Αφού δεν το δημιουργήσαμε ποτέ ούτε μας το ζήτησε να το δημιουργήσουμε ποτέ; Αν είναι μετά να μπω Τώρα δύο πρώτο και αρχικό μας λογαριασμούς PayPal Γιατί να μην κάνουμε log in και πρέπει να πατήσουμε continue. Που εδώ συμβ περίπτωση μου δεν υπάρχει καν υιό continue. Αυτά και ελπίζω να απαντήσει κάποιος σύντομα. Ευχαριστώ και πάλι.
  3. ALTUSGR

    Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

    Δεν σε καταλαβα ρε sozz... Φωτο προσπαθησα να βγαλω με CTRL+PrScreen και μου τα εβγαλε ολα μαυρα! Εντω μεταξυ το Fraps δεν θελω να το βαλω μαμοτο γιατι μολις πηρα το λαπτοπι και δεν θελω αχρηστα προγραμματα μεσα στο PC μου, (εγκαταστασεις της μιας χρησης δηλ.). Καπου διαβασα/ειδα οτι το Fraps οταν κανει recording το βιντεο του παιχνιδιου, αυτο φαινεται μετα πιο αργο... Το διαβασα μαλλον σε καποιο βιντεο σχετικο με το GTA IV στο YouTube, [ame]http://www.youtube.com/watch?v=O9DZNIqV9as[/ame] Eδω ο τυπος λεει οτι το παιζει με 20fps και λεει οτι το Fraps του κοβει 5 fps... Εγω παντως το παιζω στα 1366χ768 και το παιζει σχεδον ιδια (στα δικα μου ματια βασικα). Δεν ειναι ο σκοπος μου να σε αποφυγω αλλα πιστευω οτι αφου εγω ειμαι ενταξει τοτε δεν χρειαζεται να αποδειξω κατι στους αλλους... Θα προσπαθησω να βγαλω καποιο screenshot... (πως ομως
  4. Συμφωνω απολυτα με τον Πετρο. Και εγω δεν εχω μεχρι τωρα κανενα προβλημα με κανενα προγραμμα 32bit ουτε με καποιο παιχνιδι. Και αυτο ειναι απολυτα σιγουρα! Τωρα για το flash plugin στο firefox 64bit (native) μακαρι να το δουμε να δουλευει για να αλλαξουμε τον 32bit firefox που τρεχουμε στα 64bit windows 7 με αυτον που ειναι στα 64bit και που μαλλον θα ειναι αρκετα πιο γρηγορος. Αλλα και ο 32bit μια χαρα ειναι και απολυτα συμβατος και γρηγορος. Και τα παιχνιδια παιζουν ολα (πχ GTA IV)!
  5. ALTUSGR

    Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

    Sozz, δεν εχω κανενα προβλημα να πω κατι αναληθες βασικα... Η αληθεια ειναι αυτη: Το bench λεει 16 Fps, η αναλυση ειναι στα 1366χ768, το draw detail (?) ειναι στο High, και τα αλλα οπως ειναι στο Auto. το θεμα ειναι και θα το ξαναπω το παιχνιδι παιζει με πανω απο 16 fps και παιζει κανονικοτατα και ειναι απολυτα playable! Δεν θελω να σας πρηξω αλλο αλλα αυτη ειναι η αληθεια... για μενα τουλαχιστον. Επαναλαμβανω i3 330M (2.18GZ) , ATI molibity Radeon HD 5470 512MB, 3GBRAM, eSATA, Windows 7 (64bit). Αν υπαρξουν και αλλοι απιστοι Θωμαδες (χαχαχα) μαλλον θα στειλω screenshot!
  6. ALTUSGR

    Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

    Παιδια μου εδειξε 16 fps αλλα το παιχνιδι παιζει με κανονικη ταχυτητα... μαλιστα μονο του εχει ορισει τα 1366χ768, Render Detail High... Καμια σχεση με το bench που κολλαει λιιιγο (πιο απαιτητικο ισως?) Το gameplay παντως ειναι σαν να παιζω σε 24 fps και δεν εχω κατεβασει αναλυσεις ή drawing distance και λοιπα...
  7. ALTUSGR

    Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

    Παιδια για να βοηθησω λιγο... Ο i3 330M ειναι διπυρηνος και οχι τετραπυρηνος απλα δουλευει σε 4 threads. Οποτε οποιος εχει Dual core και μια καλη καρτα γραφικων 512MB (βλεπε DDR3) τοτε θα το παιζει κανονικα. Εδω εμενα το παιζει σε αναλυση 1366χ768 (Max). Το παιχνιδι σημειωτεον ειναι εκδοση... razor1911 αγορασμενη απο το... Ιντερνετ! (χαχα!) Και χωρις περιττες ρυθμισεις απλα τις Auto που εχει.... Λεπτομερειες για τον i3 330M εδω: http://www.notebookcheck.net/Intel-Core-i3-330M-Notebook-Processor.23753.0.html Και για την ΑΤΙ 5470 εδω: http://www.notebookcheck.net/ATI-Mobility-Radeon-HD-5470.23698.0.html
  8. ALTUSGR

    Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

    ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΖΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!1 Eγκατασταση κανονικα με την μια, αναλυση 1366χ768 (!) και παιζει τελεια! Τελικα το λαπτοπ ειναι αριστο, Η ΑΤΙ 5470 και ο i3 330M μαμανε!!!!!! Μου εφυγε ενα βαρος παιδια γιατι πραγματικα δεν ηξερα αν θα παιξει επανω στα Windows 7 64 bit και μαλιστα χωρις προβληματα... Ευχαριστω πολυ και εσας!
  9. ALTUSGR

    Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

    Παιδια και εγω πιστευω οτι θα παιξει σε χαμηλες αναλυσεις (800χ600) με καμια 20-24 fps. Παντως ευχαριστω παιδια... ΥΓ: Ειδα κατι βιντεακια στο YouTube να το παιζουν σε μια ΑΤΙ Mobility HD 5470 και δεν ηταν και ασχημο... Για δειτε το.... [ame]http://www.youtube.com/watch?v=O9DZNIqV9as[/ame]
  10. ALTUSGR

    Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

    ActiveX ειναι ενα i3 330M, ATI HD 5470, 3GB RAM, 250HD drive.... καλο δεν ειναι?
  11. ALTUSGR

    Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

    Ευχαριστω πολυ παιδια, μου εφυγε ενα βαρος....! Νομιζα οτι δε θα παιζει... Καιρος να στειλω λοιπον το λαπτοπ μου πρωτα και μετα να το κανω εγκατασταση στα γνησια μου windows 7 64 bit μου!
  12. Παιδια, τελικα πηρα ενα φοβερο λαπτοπ με 64bit Windows 7! Έχει τον επεξεργαστη Intel i3 330M και καρτα γραφικων την ATI Mobility Radeon HD5470! Τιμη μονο 444 ευρω!!! Τελος παντων το θεμα ειναι αλλο. Αρχιζω και μαζευω σιγα σιγα προγραμματα που ετρεχα στα παλια μου Vista 32bit να δω αν μπορω να τα βρω και σε native 64bit εκδοσεις. Και βλεπω οτι πολλα απο αυτα εχουν ειδικες εκδοσεις μονο για τα 64bit! Καλο αυτο και μαλιστα τα ελεγχω απο την σελιδα http://www.x64bitdownload.com Εκει βαζω στο search string το προγραμμα που θελω και αυτο οχι μονο μου λεει αν υπαρχει συμβατοτητα με τα 64βιτ αλλα μου δινει και λινκ να το κατεβασω (Freeware σημαινει δωρεαν). Σου λεει και αμα ειναι αμιγως εκδοση για 64bit ή απλα 32bit συμβατη εφαρμογη. Πολυ καλη σελιδα..! Κατι ομως να ρωτησω... Θελω να βαλω τον Firefox 64bit (x64) αλλα διαβασα οτι εχει προβληματα με τα plugins οπως τα flash περιεχομενα. Αληθευει και αν ναι τι γινεται και με τα Add ons του. Εχουν και αυτα προβλημα??? Απλα θελω να ξερω για να βαλω την 32bit ή την 64bit εκδοση του... Και κατι ακομα: Το GTA IV το δοκιμασατε να δειτε αν τρεχει στα Windows 7 64bit??? Please απαντηστε μου οσοι ξερετε κατι σχετικα με αυτα!!!
  13. ALTUSGR

    Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

    Μαγκες επαναλαμβανω σε Windows 7 με 64bit???? Δεν κανατε καμια ρυθμιση σε compatibily σε XP σε Service Pack 3 κτλ που λενε σε καποια φορουμ? Σορρυ που ξαναρωταω αλλα θελω πολυ να παιξω το παιχνιδι αυτο... Οποτε το κανατε απλα εγκατασταση και επαιξε??? Απο Original ή πειρατικο βασικα?
  14. ALTUSGR

    Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

    Παιδακια εχεις κανενας δοκιμασει να εγκαταστησει το GTA IV στα Windows 7 64bit (Home Premium)?? Ακουω πολλα και δεν ξερω τι να κανω... Παιζει ή οχι και αν ναι τι ρυθμισεις στην εγκατασταση θελει??
  15. Ναι, θελω απλα να μπαινω στο Internet, να βλέπω ταινίες, ν ακούω μουσική και να παίζω παιχνίδια... Τωρα καποια προγραμματα εχω οπως Photoshop αλλα φανταζομαι δεν θα εχουν προβλημα συμβατοτητας... Κατι αλλο που θα πρεπει να προσεξω... στα 64bit?
  • Δημιουργία νέου...