Προς το περιεχόμενο

dks_1979

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    314
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με dks_1979

  • Ημερομηνία γέννησης 12/01/1979

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Ελλαδιστάν

dks_1979's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Έχεις δίκιο, αυτό είναι το μήνυμα. Δεν κλείνει, το βγάζει στο παράθυρο, προσπερνάει το συγκεκριμένο avi και πάει στο επόμενο. To video είναι σε DivΧ ή XVid (δεν θυμάμαι τι από τα δύο). Είναι σε πάρα πολλά αρχεία που έχω (επεισόδια της ίδιας σειράς από torrents, σε όσα δεν έχουν Vorbis δουλεύει κανονικά). Κι εγώ θεωρώ ότι δεν θα έπρεπε να το πειράζει το format του ήχου, αλλά για κάποιο λόγο αποτυγχάνει. Anyway, θα το ξανακοιτάξω μήπως φταίει κάτι άλλο. Σε ευχαριστώ.
  2. Έχω ένα πρόβλημα με το AviAddXSubs. Έχω μερικά avi που δεν μπορώ να τους ενσωματώσω υπότιτλους (βγάζει μήνυμα Operation Failed, χωρίς κάτι πιο περιγραφικό). Η μόνη διαφορά που έχω δει σε σχέση με άλλα avi (που σχεδόν ποτέ δεν είχα πρόβλημα μέχρι τώρα) είναι ότι ο ήχος είναι σε format Vorbis. Δεν δουλεύει μήπως με τέτοιο format ήχου?
  3. Εγώ δεν την έχω δει καν, απλά στο γρήγορο πέρασμα να δω αν είναι συγχρονισμένοι έπεσα σε αυτό και έλιωσα απ' τα γέλια. Ναι αμέ τους έχω, στείλε μου PM. EDIT: Μπορείς να τους κατεβάσεις από εδώ.
  4. Στην ταινία Dynamite Warriors, υπότιτλοι από το internet. Σε κάποιο σημείο δείχνει κάτι άσχετες σκηνές με μια κινεζούλα και παίζει ένα πανάθλιο κινέζικο τραγουδάκι. Μετάφραση από κάτω: απ'το σπίτι δεν θα βγω πείνω μπάφους και παίζω PRO, δεν έχω χρόνο για το μωρό γιατί πείνω μπάφους και παίζω PRO... κλπ κλπ (να τονίσουμε και το πείνω)
  5. Άλλο VCD, άλλο DivX. VCD παίζουν σχεδόν όλα. Δες πρώτα αν μπορεί να παίξει DivX/XVid (αν είναι πάνω από 2 χρόνων player λίγο δύσκολο, ήταν σπάνιο φαινόμενο να παίζουν DivX μέχρι τότε). Μάλλον είναι πρόβλημα στο δισκάκι όμως όπως είπε και το παιδί πιο πάνω.
  6. Εγώ δεν έχω βάλει limit στο download, αλλά τουλάχιστον όταν δεν κατεβάζει σε full bandwidth το uTorrent μπορώ να σερφάρω ψιλοάνετα. Όχι τέλεια, αλλά τη δουλειά μου μπορώ να την κάνω. Δοκίμασε να μειώσεις τα connections από τα settings του uTorrent μήπως βελτιωθεί. Δεν παίζει ρόλο μόνο η ταχύτητα. Αν το uTorrent έχει ανοίξει πάρα πολλά connections (ακόμα κι αν δεν κάνει download/upload εκείνη τη στιγμή), ο router σου δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε άλλα requests.
  7. Βάλε limit στο download (π.χ. 65) και στο upload λιγότερο από 20 (π.χ. 17)
  8. ΟΚ ευχαριστώ πολύ. Είδα ότι ήταν έτσι και δεν δοκίμασα να το γράψω σε CD/DVD. Θα το δοκιμάσω.
  9. Πολύ καλό το AviAddXSubs, με έχει βοηθήσει τρομερά. Έχω όμως ένα πρόβλημα. Όταν ο ήχος στο avi είναι σε μορφή Dolby AC3 (και όχι σε MPEG όπως συνήθως), το divx που παράγεται έχει μεν κάποιο ήχο, αλλά προβληματικό. Ακούγεται ένα περίεργο πράγμα που δεν έχει καμία σχέση με τον original ήχο. Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο? Καμιά ιδέα?
  10. Στα δεξιά, ακριβώς από τον wizard κάλυψης δικτύου έχει αυτό που ψάχνεις (μα καλά, πού κοίταγες???). Αλλιώς κατευθείαν από εδώ http://www.forthnet.gr/adslstatus Υ.Γ. Ελπίζω να μην βαρυστομάχιασες
  11. dks_1979

    Ψηφιακές κορνίζες

    Κανένα φυσικά! Απλά η ψηφιακή κορνίζα είναι "too much", και οι απλές πλαστικές/ξύλινες/μεταλλικές μια χαρά την κάνουν τη δουλειά τους
  12. dks_1979

    Ψηφιακές κορνίζες

    Εντάξει μουράτη είναι μια ψηφιακή κορνίζα, αλλά όχι απαραίτητο gadget για κάθε σπίτι. Πάντως μακρυά από TurboX. Καλύτερα να περιμένεις να πέσουν οι τιμές να πάρεις μια αξιόλογη μάρκα.
  13. Γεια σας! (Έφερα τα ψάρια...)
  • Δημιουργία νέου...