Προς το περιεχόμενο

BlackScorpionX

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.490
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με BlackScorpionX

  • Ημερομηνία γέννησης 22/12/1984

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

BlackScorpionX's Achievements

  1. Από τεχνικής απόψεως μάλλον θα είναι πολύ δυνατό αλλά υπάρχει πάντα η δυηνατότητα να το γαμήσουν στο σενάριο...
  2. Προς το παρόν έχω καραβολευτεί με το mailbird το οποίο βρίσκω εξαιρετικό, ακόμα και το δωρεάν. Δυστυχώς θέλω περισσότερους από 1 λογαριασμούς email όμως οπότε είτε θα πληρώσω για pro έκδοση είτε θα πάω σε άλλο πρόγραμμα.
  3. Δε μ'αρέσει που γίνομαι αυτός ο τύπος που πετάει μαλακία offtopic παράπονο αλλά θα το κάνω γιατί πρέπει να βγει από μέσα μου. 1. Γιατί στο calendar app των windows 10 δεν μπορώ να δω τα ραντεβού/events μετά από 6+ μήνες, ΑΚΟΜΑ;! Πόσο δύσκολο είναι να το φτιάξουν αυτό;! Γιατί όταν συγχρονίζω υπάρχον ημερολόγιο, δε δείχνει τα παλιά (από χθες και πίσω); Την παλεύουν εκεί στη MS? 2. Γιατί δεν μπορώ στο mail app των windows 10 να βάλω tags στα email με χρώματα κλπ αλλά μόνο "move to file"? Δεν είναι τίποτα φοβερό, όλα τα email clients το έχουν, thunderbird, mailbird, mail app (apple), gmail. ffs. Πόσο δύσκολο είναι να γίνει αυτό; (Εντάξει το 2ο είναι, ας πούμε, πολυτέλεια γιατί την παλεύεις και αλλιώς αν και για μένα είναι σημαντικό αλλά το 1ο είναι σημαντικό! Να φτιάχνεις event 7-8 μήνες μετά, να το κάνει save και μετά να το εξαφανίζει και να στο εμφανίζει μόνο όταν είσαι πλέον σε περίοδο <6 μηνών. Θα τρελαθώ! Θα πηδηχτώ από το παράθυρο. Γι' αυτό χρησιμοποιώ άλλα προγράμματα γι αυτές τις δουλειές αλλά just saying...φτιάξτα μωρή MS και μετά φτιάχνεις και το slack / skype.)
  4. αν τυχόν έβγαινε σίκουελ, ξέρω ότι θα χαιρόσουν αλλά αδερφέ τότε θα σε τρολλάρουμε άσχημα (με την καλή έννοια)
  5. BlackScorpionX

    World Of Warcraft Topic v1

    Φυσικά, πάνω σε παραδοσιακό άσπρο κάλυμα ντιβανιού που έχουν όλα τα "σωστά" ελληνικά σπίτια! double respect!
  6. Καλά το planescape torment. Το καλύτερο rpg που έχω παίξει.
  7. Πήγα και την είδα εχθές με την κοπέλα μου. Έχουμε και λέμε: Τα αρνητικά: 1. Κακό casting στους ανθρώπους / κακή ηθοποιία. Ελάχιστη ανάπτυξη χαρακτήρων, δε δέθηκα μαζί τους και οι ερμηνείες τους ήταν τελείως αδιάφορες. Φάνηκαν τελείως φλούφλιδες. 2. Έβαλαν πολλά στην ταινία και όσοι δεν είχαν σχέση με τα παιχνίδια, δεν τα κατάλαβαν. 3. Αρκετά politically correct μηνύματα. Υπάρχουν και στα παιχνίδια της blizzard βέβαια αλλά και εκεί με ενοχλούν. "Together we must save the world... we must unite to survive..." πφφ.... Τα θετικά: 1. Εξαιρετικό cgi 2. καλή δουλειά στα orc (casting, ηθοποιία, ανάπτυξη χαρακτήρων) 3. έμειναν πιστοί στα του παιχνιδιού (σε γενικές γραμμές) δεν είδα κάτι που να ήταν τελείως άσχετο και είχε και πολλά να ικανοποιήσουν τους φαν (οπως το polymorph ή το murlock που έκανε την εμφάνισή του...) Κατα τη γνώμη μου: 1. Έπρεπε να γίνει σειρά σε φάση Game of Thrones. Δε γίνεται να χωρέσεις τόσα πολλά σε μια ταινία. 2. Ίσως θα μπορούσε να είναι όλο υπολογιστής. Εμένα δε θα με χάλαγε. 3. Καλύτερο casting / καλύτερους ηθοποιούς. 4. Πιο αργό ρυθμό στην ταινία. Δεν προλαβαίνες να "χαρείς" τα σκηνικά. Μπαμ, εδώ, μπαμ εκεί λες και όλα γίνονται στο εμπορικό τρίγωνο της Αθήνας! :S Συμπερασματικά: Πάλι καλά, θα μπορούσε να είναι και χειρότερη! Δεν ήταν κακή μεταφορά για video game αλλά θα μπορούσε να είναι και καλύτερη. Αναγνωρίζω όμως ότι ήταν πολύ δύσκολο έργο εξ αρχής. Συνεπώς, το μόνο που μπορώ να κράξω με ευκολία ήταν οι ηθοποιοί για την πλευρά των ανθρώπων. Έπρεπε και μπορούσαν να κάνουν καλύτερη δουλειά σε αυτό, όπως είπα και παραπάνω. Μου άρεσε; Ναι Με γέμισε; Όχι Αυτά...
  8. BlackScorpionX

    World Of Warcraft Topic v1

    Τα quests νομίζω είναι πιο γρήγορα και προφανώς πιο ωραία από το σιχαμένο grinding. Βλέπεις και τον κόσμο, καινούρια μέρη, μαθαίνεις και λίγο το lore αν δε βαριέσαι να διαβάζεις τα quests που και που... Εγώ το προτιμάω. Και όταν βαρεθείς πηγαίνεις κάνα dungeon!
  9. To tactics εννοείς ε; Και εμένα μου άρεσε πάρα πολύ το tactics παρόλο που δεν είναι rpg (εντάξει έχει κάτι ελάχιστα). Πολύ χαβαλέ παιχνίδι! Άνετα θα έπαιζα μια εξέλιξή του!
  10. Γιατί καλέ; Με το ελληνικό σύστημα δικαιοσύνης (πιο αργό και από χελώνα νεκρή) η υπόθεση θα παραγραφόταν. ez
  11. Εδώ με το surface pro 3 και μερικές φορές μου φαίνεται βαρύ (με το πληκτρολόγιο), αυτό το 17άρι θα είναι ασήκωτο! Τέλοσπάντων, για να το βγάζουν, κάποιο κοινό θα θέλουν να χτυπήσουν οπότε...
  12. Ναι αλλά μπορείς να περάσεις τα μουσικά cd σου στο pc. Φυσικά, υπάρχει και η λύση να τα κατεβάσεις από τα ιντερνετια και τα πάιρετ μπέι (!) αλλά εγώ δεν κάνω τέτοια παράνομα πράγματα του διαβόλου.
  13. Μην είστε απαισιόδοξοι και μην υποτιμάτε όσους έχουν παίξει WoW... Είναι περισσότεροι απ'όσοι νομίζουμε.
  14. Αυτό ακριβώς έπρεπε να γίνεται και στην Ελλάδα. Το δίκτυο δημόσιο, να πληρώνουν οι πάροχοι ανάλογα με το πόσους πελάτες έχουν και τα χρήματα που πληρώνουν να πηγαίνουν για συντήρηση. Ο εκσυγχρονισμός του δικτύου να γίνεται με κρατικές δαπάνες ή (επειδή δεν παίζει αυτό Ελλάδα), ένα ποσό % σε κάθε σύνδεση να πηγαίνει σε ταμείο αποκλειστικά για την αναβάθμιση του δικτύου. Έτσι όπως είναι τώρα δε γίνεται να υπάρξει σοβαρός ανταγωνισμός. Ο καθένας το δικό του δίκτυο και δώστου και σκάβουνε. Αυτά είναι μαλακίες. Αλλά δυστυχώς αυτό δεν μπορεί να αλλάξει. Πούλησαν τότε τον ΟΤΕ μαζί με το δίκτυο και τώρα δεν γίνεται να γίνει το δίκτυο κρατικό. Οπότε... πάλι καλά να λέτε.
  • Δημιουργία νέου...