Προς το περιεχόμενο

ge0rge007

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    409
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με ge0rge007

  • Ημερομηνία γέννησης 19/05/1990

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

ge0rge007's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 10 Classifieds
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Το ανησυχητικότερο νομίζω είναι ότι μέτρησες 42 users του youtube Εντελώς ψεύτικο μου φαίνεται το βίντεο ,τα μάτια μας τα ανοιγοκλείνουμε 10 φορές και πονάνε όχι όσες πρέπει για να δούμε 3d!
  2. Επιτέλουςςςςςςςςςςςςςςςς! Κάναμε και ένα πάνω απο το κανονικό! Οι περισσότεροι που μπαίνουν δεν έχουν ιδέα,για να κάνεις ένα λογικό αποτέλεσμα πρέπει να έχεις κάνει καμιά 10αριά άθλια!
  3. ge0rge007

    OpenShot: Non linear video editor

    Και εγώ θαυμαστής του openshot! Επιτέλους ένα πρόγραμμα που κάνει μερικές απλές δουλειές εύκολα και γρήγορα στο linux. Ένα μεγάλο μπράβο στους δημιουργούς του!
  4. Λίγο offtopic... οι ερωτήσεις για τις διανομές δεν ξέρω που στηρίζονται εδώ καλά καλά δεν ξέρουμε οτιδήποτε απο τα τεχνικά χαρακτηριστικά και εμείς σε λίγο θα ρωτήσουμε σε τι χρώματα βγαίνει... Ότι ναναι... Μέσα στο topic τώρα...Πολύ περίεργο να γίνει κάτι τέτοιο και να έχει έστω και την παραμικρή χρησιμότητα. Το βλέπω λίγο δύσκολο αλλά μακάρι!
  5. Έβαλα τον firefox απο την repository που δείχνεις λίγο πιο κάτω,και μετά προσπάθησα να βάλω το flash. Το έκανα εγκατάσταση απο την "μαμά" και όντως όλα τα αρχεία που δείχνεις υπάρχουν κανονικά.Το θέμα είναι ότι εάν στον φάκελο .mozilla->plugins δεν υπάρχει το αρχείο libflashplayer.so τότε δεν μου αναγνωρίζει το flash.Ότι και πριν δηλαδή... Πάντως με μία πρώτη ματιά αυτός ο firefox φαίνεται να έχει αρκετή διαφορά ταχύτητας Ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια!
  6. 1) Και τώρα πάντως μου δουλεύει κανονικά...Όταν αλλάζω γλώσσα ισχύει μόνο για την συγκεκριμένη εφαρμογή. 2) Ναι αλλά πώς θα μπορέσω να το κάνω να δουλέψει με firefox που τρέχει απλά απο έναν φάκελο? Όπως και να είναι ευχαριστώ για τον χρόνο σου":-)
  7. Ευχαριστώ! Με βοήθησες πάρα πολύ Και τα 2 δούλεψαν τέλεια:-)
  8. Καλησπέρα σε όλους! Έχω κάνει "καθαρή" εγκατάσταση debian testing με openbox. Θέλω την βοήθεια σας σε 2 πράγματα, το πρώτο αφορά την εναλλαγή γλώσσας, θέλω η εναλλαγή γλώσσας να "μένει" στο πρόγραμμα που την κάνω. Έψαξα τρόπους και βρήκα ότι αυτήν την δουλεία την κάνει το xxkb,όταν το τρέχω μου εμφανίζει την εικονίτσα της γλώσσας σε κάθε εφαρμογή αλλά δεν ξέρω πώς μπορώ να το ρυθμίσω για να μπορώ να την αλλάζω. Τώρα που σας γράφω την αλλάζω με setxkbmap. Να σημειώσω ότι δεν έχω xorg.conf αν και αυτό μάλλον αφορά την γενική ενναλαγή. Η δεύτερη απορία αφορά τον flash.Έχω κατεβάσει τον firefox απο την επίσημη ιστοσελίδα χωρίς να του κάνω εγκατάσταση.Τον τρέχω απλά απο τον φάκελο του. Κατέβασα και τον flash και του έκανα εγκατάσταση με : dpkg --install flash.deb. Η εγκατάσταση έγινε κανονικά αλλά όπως είναι λογικό ο firefox δεν τον αναγνωρίζει. Πήρα το αρχείο flashplugin-alternative.so απο τον φάκελο /usr/lib/firefox/plugins και το έβαλα στον φάκελο plugins του δικού μου firefox.Έτσι πλέον δεν μου ζητούσε να βάλω τον flash αλλά όταν πήγαινα να δώ ένα βίντεο μου έβγαζε απλά μια μαύρη οθόνη και δεν έπαιζε. Μπορείτε να μου πείτε τι πρέπει να κάνω για να δουλέψει? Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνος σας!
  9. Παιδιά μήπως ξέρει κανείς πώς λέγεται αυτό το τραγούδι? [ame= ]http://www.youtube.com/watch?v=0xnMzpQ4owU&feature=related[/ame]
  10. Δεν το έχω ξανακούσει να σου πω την αλήθεια...Τότε όπως φαίνεται κάτι δεν ξέρω καλά.Με ταξιδιωτικά γραφεία αυτό ήξερα ότι ίσχυε γενικά,λέτε να κλείνουν συμφωνίες για προσφορές μεγάλα πρακτορεία ας πούμε?
  11. Δεν σε καταάβαίνω φίλε μου...Τι εννοείς ότι αν πας στο γραφείο τότε θα βρεις ποιο φθηνά εισιτήρια? Δηλαδή η κάθε αεροπορική εταιρία δεν έχει ένα κεντρικό σύστημα με το οποίο επικοινωνούν οι κάθε είδους διανομείς αλλά ξεχωρίζει τα ιντερνετικά απο τα πρακτορεία που στεγάζονται σε κάποιον χώρο?
  12. optimusprime γίνε λίγο ποιο συγκεκριμένος... Ποιόν οδηγό ακολουθείς? Τι πρόβλημα σου βγάζει? Edit: Τα repositories μια χαρά φαίνονται.
  13. Luxx είναι διαμεσολαβητές δεν είπα εγώ το αντίθετο...Σίγουρα δεν το κάνουν για την ψυχή της μάνας τους,εταιρίες είναι! Απλά σου λέω ότι δεν φταίνε αυτές για τις ανόδους στις τιμές ,αυτό το καθορίζει αποκλειστικά η αεροπορική εταιρία.
  14. Και όμως αυτό δεν είναι καθόλου παράλογο... Τα φθηνά εισιτήρια έχουν περιορισμένες θέσεις,μόλις τελειώσουν αυτές οι θέσεις πηγαίνουν στην επόμενη "κατηγορία" τιμής.
  • Δημιουργία νέου...