Προς το περιεχόμενο

costas_doct

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    56
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

costas_doct's Achievements

  1. Παιδιά φίλτρα (silver ion, carbon) για κλιματιστικό Toyotomi σειρά HIRO απο που αγοράζετε; Υπάρχει κάποιο μαγαζί στην Αθήνα ή e-shop; Ευχαριστώ!
  2. Καλησπέρα, Έχω παραγγείλει δύο κλιματιστικά τα οποία θα έρθουν εντός της επόμενης εβδομάδας. Το μαγαζί απ το οποίο τα αγόρασα με ενημέρωσε ότι υπάρχει αναμονή περίπου 2 εβδομάδων για να γίνει η εγκατάσταση από τους δικούς τους ψυκτικούς. Θα ήθελα επομένως να κάνω πρώτα μια μικρή έρευνα αν μπορώ να βρω τεχνικό για εγκατάσταση νωρίτερα τον 2 εβδομάδων και να ρωτήσω που θα μπορούσα να απευθυνθώ για ψυκτικό. Με μια μικρή έρευνα είδα ότι υπάρχουν κάποιες εταιρείες αλλά και site που μπορείς να επιλέξεις κάποιον, έχετε να μου προτείνετε κάποια εταιρεία ή/και site που να έχετε χρησιμοποιήσει;
  3. Θα τις έχω υπόψη ευχαριστώ! Τουλάχιστον το σχόλιο σου είναι σχετικό μετο avatar σου
  4. Γειας σας. Μιας και έχω καιρό να ασχοληθώ θα ήθελα τις προτάσεις σας για να χτίσω ένα νέο σύστημα με budget τα 1000€ και πιο συγκεκριμένα για μητρική, επεξεργαστή (+ψυξη;), gpu, μνήμες (από τον υπολογιστή που έχω τώρα θα κρατήσω κουτί, οθόνη (1080p), ssd/hdd, περιφερειακά και νομίζω θα κρατήσω και το τροφοδοτικό). Η χρήση θα είναι κυρίως για gaming και θα ήθελα το σύστημα να είναι ικανό για α) vr gaming και β) οθόνη μεγαλύτερης ανάλυσης (για μελλοντική χρήση/αγορά) . Έχω μια προτίμηση σε intel και nvidia. Πρόκειται να βγει κάτι καινούργιο που να αξίζει να περιμένω (ως τέλος του χρόνου μιας και δεν επείγομαι να κάνω την αγορά τώρα); Σας ευχαριστώ πολύ!
  5. costas_doct

    World of Warcraft Topic v2

    Το πρόβλημα εμφανίστηκε πάλι σήμερα. Πριν μπω έκανε ένα update και μάλλον τα ξαναέκανε όλα μαντάρα ή ποτέ δεν το έφτιαξαν!
  6. costas_doct

    World of Warcraft Topic v2

    Να είστε καλά ρε παιδιά γιατί είχα αρχίσει να τρελαίνομαι κι εγώ vodafone έχω.
  7. costas_doct

    World of Warcraft Topic v2

    Το θέμα είναι ότι δεν το κάνει μόνο όταν είμαι στο μέσα στο game. Όταν τρώω το disconnect δεν μπορώ να ανοίξω το battlenet ή όταν το ανοίγω μου βγάζει ότι είμαι offline. Μετά από αλλεπάλληλα άνοιξε-κλείσε μπαίνω αλλά και πάλι το lag υπάρχει με τα ίδια αποτελέσματα...η όλη φάση μπορεί να κρατήσει και μια ώρα.
  8. costas_doct

    World of Warcraft Topic v2

    Παιδιά τα φώτα σας! Τις τελευταίες ημέρες όταν είμαι στο παιχνίδι ξαφνικά μου ανεβάζει τρελό lag και τελικά γίνομαι disconnect. Μετά όταν ανοίγω το battlenet μπορεί να μου δείχνει ότι είμαι εκτός σύνδεσης ή αν καταφέρω και ανοίξω το παιχνίδι παίρνει πολύ ώρα να κάνει login και τελικά είτε μου πετάει πάλι disconnect ή με βάζει αλλά πάλι με lag και μετά από λίγο με πετάει μόνο του. Να σημειώσω ότι όταν συμβαίνει αυτό η σύνδεση μου στο internet είναι κανονικότατη δλδ δεν παρατηρώ να υπάρχει γενικότερο πρόβλημα στη σύνδεση μου παρά μόνο ότι συμβαίνει με το wow. Μπήκα στο site της blizz και ακολούθησα κάποιες οδηγίες (για drop/ renew ip κλπ) αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Παίζει να είναι θέμα από τον πάροχο μου; κάποιος που να είχε παρόμοιο πρόβλημα;
  9. Εεεμ, μήπως δεν είναι; Νομίζω θα ταίριαζε καλύτερα ο τίλος "Είναι το Fortnite το σημαντικότερο παιχνίδι της γενιάς του;" Επίσης, ακόμα δεν έχει αφήσει κανένα ανεξίτηλο στίγμα και για το εάν θα το καταφέρει μένει να αποδειχθεί γιατί ακόμα είναι πολύύύύ νωρίς να μιλάμε για κάτι τέτοιο! Tο PUBG έστρεψε με επιτυχία το ενδιαφέρον εκατομμυρίων gamers στα παιχνίδια τύπου Battle Royale και το Fortnite πήρε με (μεγάλη επιτυχία είναι η αλήθεια) τη σκυτάλη.
  10. costas_doct

    Samsung Galaxy S9 & Galaxy S9+ Review

    Και από το Galaxy S7 μη σου πω δεν έχει κάτι το φοβερά ανατρεπτικό (με εξαίρεση το μέγεθος της οθόνης και τα μειωμένα περιθώρια αυτής).
  11. Ενδιαφέρον το άρθρο καθώς προϋπόθεση για να έχει (περιβαλλοντικό) νόημα η αντικατάσταση των συμβατικών αυτοκινήτων με ηλεκτροκίνητα (συζήτηση που έχει αυξημένο ενδιαφέρον το τελευταίο διάστημα) είναι και η σταδιακή στροφή στις ΑΠΕ.
  12. H Tesla παράγει ήδη εδώ και αρκετά χρόνια επιβατικά ηλεκτρικά αυτοκίνητα με προηγμένη τεχνολογία και στις μπαταρίες τους (τους εξασφαλίζουν αυτονομία από 375km έως και 600km) αλλά και στα ηλεκτρονικά τους. Από φέτος επίσης κυκλοφορεί το "οικονομικό" model 3 (έχει κόστος που ξεκινάει από τα 35.000$) και αυτονομία από 350km (η βασική έκδοση) έως 500km. Ένα ακόμα σημαντικό πλεονέκτημα είναι η ταχεία φόρτιση τους (εφόσον κάνεις χρήση των superchargers). Τα φορτηγά που ανακοίνωσε φέτος και των οποίων η παραγωγή θα ξεκινήσει το 2019 θα έχουν αυτονομία 480 km και 800km με δυνατότητα αναπλήρωσης του 80% της μπαταρίας σε 30' (με χρήση supercharger). Αυτή τη στιγμή η Tesla είναι πολύ μπροστά σε σχέση με τον ανταγωνισμό στο θέμα της αυτονομίας, μακάρι όλες οι υπόλοιπες εταιρείες να την φτάσουν σύντομα ώστε να αυξηθεί ο ανταγωνισμός και να αρχίσουν να πέφτουν σημαντικά οι τιμές των ηλεκτρικών (πάντως το γεγονός ότι σήμερα όλες οι αυτοκινητοβιομηχανίες κάνουν "σοβαρές" προσπάθειες στο θέμα των ηλεκτρικών αυτοκινήτων οφείλεται σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό στην Tesla).
  13. ναι, βγάζεις την ψύκτρα και καθαρίζεις την πάστα από τον επεξεργαστή
  14. αυτό δεν το είχα προσέξει... ευχαριστώ για την επισήμανση (θα παίξει καθαρισμός με αμμωνία)
  15. Παιδιά η κάρτα αναστήθηκε (GTX 570),,, την έβαλα στο φούρνο (!!!) για 10 λεπτά (στους 200 βαθμούς) και επανήλθε... Τώρα μπορώ να ψάξω με την ησυχία μου για την αντικαταστάτρια της (γιατί δεν πιστεύω ότι θα αντέξει για πολύ ακόμα). Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας, θα μου φανούν χρήσιμες.
  • Δημιουργία νέου...