Προς το περιεχόμενο

AnimaTronic

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    320
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με AnimaTronic

  • Ημερομηνία γέννησης 18/07/1980

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Αθήνα

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.093 προβολές προφίλ

AnimaTronic's Achievements

  1. Καλά ξηγιεσαι. Όπως τη βρίσκει ο καθένας. Καλό βράδυ.
  2. Η ταλαιπωρία η δική σου μπορεί να είναι η διασκέδαση κάποιου άλλου. Το ότι εσύ δεν περνάς καλά, δε φταίει το παιχνίδι. Αν έχεις αυτή την άποψη, θα σου πρότεινα να μη το συνεχίσεις. Πούλα το και αγόρασε κάτι άλλο. Δες κάτι σε Assassin's Creed Valhalla.
  3. Ρε παίδες δώστε μια γνώμη: Έχω Moonveil Katana +4 και Meteorite Staff. Αξίζει να ανεβάζω dex και int παράλληλα ή να ρίχνω περισσότερα levels στο int?
  4. AnimaTronic

    Cyberpunk 2077 [PC]

    Καλησπέρα! Ρώτησα στο thread των κονσολών (παίζω σε PS5) αλλά δεν έχει απαντήσει κάποιο παιδί, οπότε ρωτάω κι εδώ: Ενώ υπάρχουν πολλά settings για τα controls, ότι κι αν έχω δοκιμάσει δεν έχω καταφέρει να έχω υψηλό sensitivity κανονικά, αλλά χαμηλό όταν κάνω zoom με το όπλο (ads). Δεν υπάρχει επιλογή για ads sensitivity. Δεν ξέρω πως είναι στο PC, αλλά αν είναι το ίδιο, υπάρχει κάποιος συνδυασμός στα settings ώστε να το πετύχω?
  5. Καλησπέρα! Ρε παίδες μια ερώτηση: Υπάρχει τρόπος μέσω των settings να έχουμε υψηλό sensitivity κανονικά, αλλά χαμηλό όταν κάνουμε zoom με το όπλο (ads)?
  6. @ilos έκλαψα... χαχαχαχαχαχα
  7. Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι: Black Blade Kindred boss Αυτό το πράγμα βγαίνει ή το έχουν βάλει για να γίνεται χαβαλές? Τι μ@λ@κ@ς είναι αυτός? Ο,τι hit μου κάνει είναι instakill... Τώρα θα μου πεις "που πας ρε Καραμήτρο με 27 vigor?"... Νταξει ξέρω ότι θα βγεί, απλά ήθελα να μοιραστώ τον πόνο μου μαζί σας
  8. AnimaTronic

    Elden Ring [PC]

    Info σχετικά? Λιώνω το Stormveil Castle και δεν έχω βρει κάτι.
  9. Αυτή είναι η μ@λακια των παιχνιδιών της FromSoftware... Τα τελειώνεις και μετά μένεις με το καναρίνι στο χέρι... Τράβα παίξε κάτι άλλο τώρα μετά από το Elden Ring... Γίνεται? Δύσκολα...
  10. Αυτό το έπαθα κι εγώ. Αντί να ξεκινήσω να παίζω, με είχε πιάσει μια ΕΠΙΚΗ μ@λακια και ΕΠΡΕΠΕ να βγάλω τον Tree Sentinel με starting char... Αφού τον έβγαλα με Astrologer, Prisoner και Samurai, ηρέμησα, έσβησα τα πάντα και ξεκίνησα να παίζω...
  11. Χαχα δηλαδή? Τι εννοείς?
  12. @polakis21 @xavier 48 lvl είμαι. Astrologer 26 int/20 dex, Meteorite Staff/Bloodhound's Fang. OK μπαίνω στο κάστρο 🏰! Thanx μάγκες!
  13. Ρε μάγκες εσείς που το έχετε προχωρήσει, δώστε μια βοήθεια: Έχω καθαρίσει Limgrave και Weeping Peninsula. Έχω φάει πολλά bosses (πάνω από 20). Έχω φάει Margit. Επίσης έχω φτάσει στην αρχή της περιοχής Caelid. Να πάω προς Caelid ή να μπω στο Stormveil Castle?
  14. Αυτός ο κ@υλάρ@ς ο Crucible Knight είναι ζόρικο παιδί... Τον έβγαλα μεν, αλλά με τέντωσε αρκετά μπορώ να πω... Καλή φάση είναι και το heroe's grave στην αρχή του game, πριν καν βγεις έξω. Βέβαια θέλει κλειδί. Γίνεται καλό γλέντι μέσα... Χαχαχα. Δοκιμάστε με δική σας ευθύνη! Bloodborne... Με το που ξεκινάει το game, σου έρχεται στη μύτη η μυρωδιά της σαπίλας... Μεγάλο έπος κι αυτό! Δώσ' του σε κάποια φάση μια ευκαιρία. Ακριβώς! Πολύ σωστός! Πρώτη γύρα στα τυφλά και ό,τι βρούμε. Δεύτερη γύρα θα βρούμε περισσότερα. Τρίτη και φεύγα γύρα ρίχνουμε και καμιά ματιά σε guides κλπ για να δούμε τι χάσαμε. Κάτι αντίστοιχο έγραψε και ένα παιδί σε προηγούμενη σελίδα: τη μαγεία του να ανακαλύπτεις μόνος σου το game την έχεις μόνο μια φορά. Ας μη τη χαλάσουμε (όσο είναι εφικτό βέβαια).
  15. Ναι το δίνει ένα boss σε μια αρένα (Evergaol). Καλό όπλο είναι. Έχει φοβερό skill (L2 και καπάκι R2) και "χτίζει" bleed. Απλά θέλει 17 dex και 18 str. Πολύ καλό είναι και το Twinblades. Έχει ωραίο moveset. Τσέκαρε το.
  • Δημιουργία νέου...