Προς το περιεχόμενο

giannis_ts

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    76
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

4 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Χανιά

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.038 προβολές προφίλ

giannis_ts's Achievements

  1. giannis_ts

    Arielli wifi setup app

    Ναι με βοηθησαν στο φβ. Η εφαρμογή ειναι η intelligent ac. Password βαλε "arielli". Λογικά τα ίδια θα είναι.
  2. giannis_ts

    Arielli wifi setup app

    Καλημέρα παιδιά, έχω πρόβλημα με το ac που έχω αγοράσει καθώς ο τεχνικός που το εγκατέστησε δεν μου άφησε τα manual του ac, αν είχε τελος πάντων. Έχω το arielli των 9000btu από e-shop αγορασμένο και δεν έχω ιδέα πως ενεργοποιείται η λειτουργία για να το κάνω pair με το router και ποια εφαρμογή να χρησιμοποιήσω. Τους πήρα τηλ και μου έστειλαν ένα manual από aux που μου είπαν είναι το ίδιο...Ότι και να έκανα δεν λειτούργησε...Επισυνάπτω το τηλεκοντρόλ σε φώτο μήπως θυμίσει σε κανένα τίποτα ή έχει το ίδιο... Ευχαριστώ!
  3. Το είχα προσπαθήσει και εγώ και ποτέ δεν τα κατάφερα με τον ίδιο εξοπλισμό. Τελικά κατέληξα να πάρω ένα απλό tp-link access point και να το ρυθμίσω ως repeater και να κάνω δουλειά. Αν το έχει καταφέρει κανεις θα περιμένω να δω και γω απάντηση.
  4. παιδιά και εμένα την ίδια αντιπρόταση μου έκαναν και επειδή ήθελα και το μπλέντερ που στις αντιπροτάσεις δεν υπήρχε τους πρότεινα ένα άλλο και ενώ μου είπαν στην ίδια τιμή ότι θα μου το στείλουν είδα με μαιλ με την κανονική τιμή!!!189€... φυσικά τους πήρα τηλέφωνο και έκαναν τα κουνέλια και την ακύρωσα κατευθείαν... απάτη...
  • Δημιουργία νέου...