Προς το περιεχόμενο

daxakas

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    119
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με daxakas

  • Ημερομηνία γέννησης 13/12/1971

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

daxakas's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

6

Φήμη

  1. Το ebay 1) σε χρεωνει (πριν 2 χρονια τουλάχιστον ) για να δημοσιευσεις την αγγελία σου ακόμα και στην ανανεωση (τωρα ισως αλλαξε αυτη η ποιλιτικη στο .com http://pages.ebay.com/help/sell/fees.html στο co,uk ισχυουν αυτα http://pages.ebay.co.uk/help/sell/fees.html 2) τα ΕΛΤΑ και τα ελληνικα κουριερ ειναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ οποτε ακόμα και ενα βαζο μαρμελαδα να στειλεις στην Ευρωπη θα πληρωσεις 15€ Αρα ο Ελληνας μπορει να πουλησει ΜΟΝΟ στην Ελλάδα οποτε προτιμα να πουλαει σε ενα ελληνικο σαιτ δημοπρασιων . παραμπηκε δυμαμικα με εξοδα σε διαφημιση το ρικαρντο και δινοντας βαση σε δικηγορους (μεχρι και τον κοσμηματοπολη τον ριχαρδο τον εβαλαν να αλλαξει όνομα) Καλό σαιτ με ισως λαθος πολιτικη και σιγουρα με πολυ κακη εξυπηρετηση πελατων . RIP ακομα μια επιχειρηση που λειτουργουσε στην Ελλάδα . Μονη μας παρηγορια η ηλιοφανεια χειμώνα καλοκαιρι. ΥΓ το Ricardo στην βασικη αγγελια σε χρεωνε ΜΟΝΟ αν πουλαγες . Μονο αν ηθελες καλυτερη προβολη σε χρεωνε κατι παραπάνω .
  2. daxakas

    Αγωγή από Ricardo.gr

    Το ricardo σε ενα μηνα θα απότελει παρελθον . Εμενα το μοναδικο παραπόνο ηταν οτι για να ακυρωσεις συναλαγγη επρεπε να συμφωνησει και ο αγοραστης . Ετσι πχ με εναν τυπό 2 φορες εστειλα κατι και τις 2 με γειωσε -10€ δλδ από εξοδα ΕΛΤΑ σου ζητανε και από πανω 1€ προμήθεια . Τεσπα το εφαγαν το ρικαρντο οι λαμογιες και η ασχετοσυνη των Ελλήνων . Αλλος δεν παραλαμβανε αλλος δεν πληρωνε προμηθειες παπαλα το ρικαρντο Τεσπα εγω εχω ενα υπόλοιπο 10€ αλλα τα 2€ ειναι από ακυρωμενες συναλλαγες . Δεν πιστευω να με κυνηγανε για 2€!!!!! ΥΓ Καποτε δεν μου ακυρωσαν συναλλαγη επειδη λεει δεν εβαλα την σωστη αιτιολογία !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  3. και εγω εχω το ιδιο προβλήμα και δεν κατάλαβα το προβλημα ουτε την λύση . Εννοειται οτι εχει πρόβλημα η γειωση της πριζας και γειωνεται το ρευμα μεσω του σωματος μου ??? Αυτο δουλευει ?????
  4. daxakas

    Netfaster σαν router/switch

    Θυμαται κανε'ίς σε ποιο μενού γίνεται disable Dhcp στο νετφαστερ ????????????? Το ψαχνω μια ωρα σε όλο το μενου !!!!!!!!!
  5. Το συνοικιακο δεν ειναι παιραιτητα ακριβο , θες κατι ΤΩΡΑ θα το πληρωσεις ακριβα , παρηγγειλε το και ελα σε μια εβδομαδα ειναι πιο φθηνα . Αυτο το δεχεσαι απο το μεγαλοκαταστημα αλλα στραβομουτζουνιαζεις οταν στο πει το μαγαζακι και τον λες απατεωνα . Στο μικρο καταστημα παιζει ρολο και αν σε συμπαθησει ο πελατης και εσυ αυτον . Συνηθως παντως οι μικρομαγαζατορες "ανοιγουν τα ματια" των πελατων που πανε μετα και κανουν τους ειδημονες στα πολυκαταστηματα . Το πλαισιο ειναι μεν καλο μαγαζι αλλα ειναι για τον αρχαριο και μεσο χρηστη . Στα εξειδικευμενα μαλλον χανει, το κακο ειναι οτι τα εξειδικευμενα προι´οντα ΔΕΝ ζουν μαγαζια (οπως μου ελεγε φιλος καταληξαμε ντελικατεσσεν , αλλα καλυτερα να πουλας 1000 τυροπιτες παρα 5 ταρτες βερύκοκο) Αν το 2006 ελεγες οτι ειναι λαθος του eshop που ανοιγει φυσικα καταστηματα θα σε περναγαν για τρελλό . (εγω ειχα πει σε καποιο φορουμ οτι κανει ασχημα το eshop που αλλαζει χαρακτηρα και παυει να ειναι αποκλειστικα ηλεκτρονικο κταστημα και οντως με "εβρισαν") Γεγονος ειναι οτι στο εμποριο πληροφορικης επεσαν πολλοι να κυριευσουν την αγορα (Πουλιαδης, Αλτεκ κλ κλπ) και τελικα και εκλεισαν ή ειναι ετοιμοι για κλεισιμο και ο μεσος Ελληνας παραμενει τεχνοφοβικός . Το μελλον προβλεπεται χειροτερο αφου τα desktop σιγα σιγα θα εξαφανισθουν .
  6. ειναι μεγαλη παραβαση να κατεχεις εικονικα τιμολογια (καταβαλεις μικροτερο ΦΠΑ) Εγω δεν ειπα οτι ειναι απατεωνες αλλα οτι εγιναν "απατεωνες" για να επιζησουν σε αυτην την αγορα . Γιατι να πας απο το γκαραζ στην μαγαζαρα δεν ειναι ευκολο . Παντως παλιοτερα οι χρηστες του ινσομνια το ειχαν θεοποιησει το eshop . Απατεωνες ανεβαζαν τα μαγαζακια απατεωνες τα κατεβαζαν οι χρηστες του ινσομνια επειδη ειχαν τιμες 3-5-10€ . Αν καποιος διελυσε την αγορα ειναι οι ιδιοι οι πελατες (που εφαγαν το παραμυθι του "φθηνου") . Καλα να παθουμε ολοι . Αντι να πας στο μαγαζακι να παρεις ενα καλωδιο 4€ το επαιρνες απο το eshop 1€ αλλα προσθετες και στην παραγγελια αχρηστα πραγματα. Οταν λεω θα "μεινουμε με το πλαισιο' εννοω οτι τις τιμες πια θα τις καθοριζει το πλαισιο αντε και το αμαζον και φυσικα τα "φθηνα" τελειωσαν .
  7. Πολλοι υπαρχουν αλλα αν δε καταφεραν να βγαλουν λεφτα την "καλη" εποχη δεν νομιζω να αντεξουν τωρα . εδω βιντεο απο τους φακελους http://www.youtube.com/watch?v=q6LK-rlpbrY
  8. Μονο οσοι πληρωνουν ειναι στο σκρουτζ . Κατεστρεψε την αγορα το eshop και τωρα θα κλεισει και θα μεινει μονο το πλαισιο . Το eshop αξιζε οσο ηταν ακομα στο "γκαραζ" . Οταν αρχισε η αναπτυξη το 2005 αρχισε η διαπλοκη και το μπλεξιμο . καποιοι τοτε μιλαγαν οτι εβαλε λεφτα ο Λαλιωτης (μαλλον μουσι) και αρχισαν ν του δινουν βραβεια επιχειρηματικοτητας . Απο το 2007 που εβαλε λεφτα ο Γερμανος αρχισε η κατηφορα και απο το 2010 ξεκινησε η αντιστροφη μετρηση . Το eshop ανταγωνισθηκε αυτους που το "εφτιαξαν" (τεχνικοι Η/Υ κλπ) . το insomnia (δλδ τα μελη του) το στηριξαν το eshop , στα 10 λινκ τα 8 ηταν για το ησοπ (πολυ παλια μιλάω).
  9. Εγω ειμαι παρα ενα χρονο αναγραμματισμος της ηλικιας του τοπικ σταρτερ και η συμβουλη μου σε εναν μικροτερο θα ηταν βασικα να μαθει πολυ καλα αγγλικα . Στο θεμα των γλωσσων προγραμματισμου δεν εχω αποψη αφου δεν ξερω τι κανει η καθε γλωσσα . Κατα τα αλλα θα επαναλαβω αυτα που ειπε ο νικος πιο πανω . Ξεκινα με web design και develpοment (ελαχιστοι στηνουν καλες εφαρμογες στην Ελλάδα - ή ξαναανακαλυπτουν την ρόδα ή κανουν κακιστη δουλεια εγκαθιστωντας open source εφαρμογες πχ joomla και wordpress) και μετα προχωρα πιο βαθεια ΥΓ Την Πασκαλ και την basic που την θυμηθηκατε ? εχουν ακομα εφαρμογη???
  10. daxakas

    papaki.gr

    Ναι (και οχι ) αλλα αφου κατελήξες ρωτα στο παπακι . http://www.papaki.gr/compare-cloud-hosting.htm 1,5GB θα μπορεις να παιρνεις μέηλ το μηνα . (μηνιαιο traffic) Δεν ξερω ανα μπορεις να εχεις μια διευθυνση [email protected] αλλα να κανεις κατευθειαν redirect τα μυνηματα σε αλλο mail ωστε να μην εχεις μεγαλο τραφικ > ΥΓ ο χωρος στον δισκο ειναι για να ανεβασεις εσυ αρχεια να τα αποθηκευεις ή να τα μοιραζεσαι .
  11. daxakas

    Netfaster σαν router/switch

    Ευχαριστω πολυ - σημερα εφτιαξε 2 μερες χανοταν , θα δοκιμασω αλλο καναλι καποια στιγμη Αυτο με το g δεν το καταλαβα
  12. daxakas

    Netfaster σαν router/switch

    Για να δουλεψει στα xp και στα linux ηθελε disabled τον Dhcp οποτε ειναι disabled κατι αλλο τωρα (εχει συζητηθει και σε αλλα νηματα) το σημα καποιες στιγμες χανεται . (χθες και σημερα ειδικα εχω μεγαλο θέμα, δεν μπορω να συνδεθω καν με το ρουτερ Α ενω μεσω Repeater εχω ταχυτητα που θυμιζει 2000) Οταν λεμε να αλλαξω καναλι ποιο να βαλω;; Οταν εβαλα το 8 τα εκανα μανταρα .
  13. daxakas

    Netfaster σαν router/switch

    Τελικα τα εκανα ολα παλι απο την αρχη (εκανα αναγκαστικα reset και τα 2 ρουτερ) και δουλεψε αφου πρωτα εμπαινε στο δικτυο του 2ου ρουτερ χωρις να βλέπει ιντερνετ . Στα windows 7 καιχωρις "Disable DHCP server από το Β" εβλεπες κανονικα ιντερτετ απο το Β . Ταλαιπωρια λιγο αλλα ηταν αναγκαιο αφου τωρα βλέπω καλα ιντερνετ . Ευχαριστω για ην υποστηριξη.
  14. daxakas

    Netfaster σαν router/switch

    Λογικα βλεπει το ενα ρουτερ το αλλο αφου με ενα υπολογιστη (που εχει windows 7) καταφερα και βλεπω ιντερνετ μεσω του acess point . Το κακο ειναι οτι το desktop (για το οποιο γινεται ολη η ιστορια)δεν βλεπει το point . θα δοκιμασω αρχικα με αλλο κλειδι και αν δεν βρω ακρη θα δοκιμασω να συνδεσω και το point με καλωδιο . Ελπιζω να μην χαλασω και την υπαρχουσα συνδεση γιατι ηδη εχω γυρισει στα default 2 φορες . ΥΓ καποια μικρη παραμετρος πρεπει να ειναι που στα winows 7 περναει αλλα στα Xp και στα linux κολλάει. edit: το ξαναδοκιμασα αλλα καπου κολλαει - δεν εμπαινε καθολου στο ρουτερ , μετα εβγαλα τα πασγουορντ αλλα συνεχισε να μου ζηταει οποτε δεν εμπαινε μετα πηγα να αλλαξω channel και τελικα παλι στα default γυρισα αφου δεν δουλευε τίποτα .
  15. daxakas

    Netfaster σαν router/switch

    Αλλο ονομα εχουν τα δικτυα . Στα XP που φαινεται οταν παω να συνδεθω στο acess point μου γραφει για λιγο acquiRing adress αλλα στο δικτυο του ρουτερ (???). Θα δοκιμασω να μπω χωρις wep !!!
  • Δημιουργία νέου...