Προς το περιεχόμενο

jimmyhmhm

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    10
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με jimmyhmhm

  • Ημερομηνία γέννησης 02/01/1978

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

jimmyhmhm's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Να πω κι εγω ένα θέμα που έχω με τον mozzila? Από ένα παλιοπρόγραμμα που εγκατέστησα και μετά αμέσως έσβησα, έμεινε κουσούρι στον firefox όταν ανοίγω νέα καρτέλα να εμγανίζει ένα ταμπ babylon search. Έχω φάει όλο το νετ να δω πως μπορώ ανα απαλλαγώ από αυτό, αλλά τίποτα. Και δεν μιλάω για λύσεις του να βάλλω ένα addon πχ new tab king ή κάτι συναφές, μιλάω απά οταν ανοίγω νέα καρτέλα, να εμφανίζεται όπως προηγουμένως μια κενή σελίδα. Καμία ιδεά κανείς? Διαβάζοντας λίγο πιο πίσω..., πήγα about:config, έκανα αναζήτηση babylon, σε ό,τι σχετικό έβγαλε ή έσβηση την τιμή του ή την όρισα false. Απαλλάχτηκα από το άνοιγμα των νέων καρτέλων με την αηδία αυτή αλλά να ανησυχώ που δεν έχει διαγραφτεί 100% το babylon search?
  2. Παιδες το τραγουδι απο τη σειρα του mega Μ+Μ, κλασσικη μουσικη ειναι και μετα μαπινει ηλεκτρικη κιθαρα και γινεται, και καλα, ροκ, ειναι Μπετοβεν? Μπορει να μου πει καποιος ποιανου ειναι το αυθεντικο?? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:28 ---------- Ειναι η 40η συμφωνια του Μοτσαρτ...
  3. Svideo σε scart ειναι η συνδεση που εχω κανει και τα βλεπω ασρομαυρα.. ευχαριστω για τις λυσεις πιο πανω! θα τα δοκιμασω ολα και θα σας ενημερωσω. Ελπιζω να δω αποτελεσμα... Ευχαριστω πολυ παντως.
  4. Tα κοιταξα και δοκιμασα ολες τις επιλογες που εχει, αλλα δεν αλλαξε τιποτα. Αν υπαρξει καμια αλλη ιδεα-λυση εκτος της αλλαγης τηλεορασης, ευχαριστω.
  5. Μιας και δεν ειμαι και πολυ σχετικος, τα της καρτας γραφικων τα πειραξα ολα αλλα παλι ασπρομαυρα... Αυτο με το PAL ή NTSC που το βρισκω?? Στα ΒΙΟS που κοιταξα δεν υπαρχει κατι τετοιο..
  6. Εχω laptop toshiba satellite A 110-195, διπυρηνος, windows XP, κάρτα γραφικών Intel GMA 950 up to 128MB VRam, μνημη 512mb. Συνδεω τον pc με τηλεοραση philips, το μοντελο δεν βρισκω τωρα να σας πω, με καλωδιο απο την s-video εξοδο του pc το μικροφωνο του σε σκαρτ της τηλεορασης. Ο ηχος ειναι μια χαρα, η εικονα της τηλεορασης παιζει αλλα ασπρομαυρα. Απο δεξι κλικ στην επιφανεια εργασιας > ιδιοτητες > ρυθμισεις > για προχωρημενους > intel graphics media acelerator μου δειχνει οτι τα χρωματα της τηλεορασης δεν αγγιζονται. Απο την τηλεοραση αν αλλλαξω φωτεινοτητες και λοιπα, παλι ασπρομαυρα ολα. Τι μπορω να κανω για να δω κανενα χρωμα στην τηλεοραση?? Ξερει κανεις να βοηθησει? Φταει ο υπολογιστης και η καρτα γραφικων ου δεν δινει χρωμα στην εικονα που εμφανιζεται στην τηλεοραση ή η τηλεοραση??
  • Δημιουργία νέου...