Προς το περιεχόμενο

nicker

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    199
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με nicker

  • Ημερομηνία γέννησης 27/12/1985

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη

nicker's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 10 χρόνια Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Καλησπέρα! Επικοινώνησαν μαζί μου για μια δουλειά που απαιτεί (και) γνώσεις c++ και μου ζήτησαν στο motivation letter που θα στείλω να βάλω 1-2 project από την σχολή σε c++ για να διαπιστώσουν περίπου τι ξέρω. Το θέμα είναι ότι στην σχολή κάναμε αρκετά μικρού-μεσαίου μεγέθους project αλλά τα έχω χάσει όλα και όσο έψαξα δε βρήκα κάτι σαν αυτό που ψάχνω. Θα ήθελα λοιπόν 2-3 ασκησεις με την λύση τους (κατά προτίμηση στα αγγλικά) που να συνδυάζουν κάποια βασικά concepts όπως αντικείμενα, κλάσεις, κληρονομικότητα, συναρτήσεις κτλ. όχι μεγάλης δυσκολίας. Επιπέδου ΑΕΙ-ΤΕΙ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  2. nicker

    Βιβλίο για Java

    Το έχω κι εγώ το βιβλίο και συμφωνώ σε όλα. Αγόρασα και περιμένω να μου έρθει και το head first c#. Γενικά όλες οι σειρές head first είναι πολύ καλά βιβλία και το κυριότερα δεν είναι βαρετά. Μαθαίνεις μέσα από παραδείγματα. Δεν είναι reference book. Κυκλοφορούν και σε pdf αν ψάξεις αλλά εγώ τα προτιμώ έντυπα.
  3. Με 25k τα βγάζεις πέρα στο Birmingham; Με πήραν σήμερα για συνέντευξη για θέση graduate software developer c/c++. Γενικά πως είναι εκεί;
  4. nicker

    Φακοί επαφής

    Αν υπάρχει κάποιος που είναι σίγουρος ας μας πει γιατί είδαμε και τις δύο απόψεις.
  5. nicker

    Φακοί επαφής

    30 μέρες σε πόσο χρονικό διάστημα; ας μας πει κάποιος που ξέρει...
  6. nicker

    Φακοί επαφής

    Δε ξέρω αν υπάρχουν στον βαθμό μου. Έχω αστιγματισμό, όχι μυωπία. Οπότε θα ήθελα να μάθω για τους μηνιαίους που τους έχω αγοράσει ήδη.
  7. nicker

    Φακοί επαφής

    Μια ερώτηση : Έχω μηνιαίους φακούς επαφής (αστιγματικούς). Οι φακοί μπορούν να φορεθούν μέχρι 30 φορές μέσα σε 3 μήνες όπως έχω ακούσει ή μετά από ένα μήνα τους πετάς και ας τους φόρεσες 3-4 φορές-μέρες; Το ρωτάω αυτό γιατί δεν φοράω φακούς επαφής καθημερινά. Μπορεί να τύχει να φορέσω και 2 φορές την εβδομάδα μόνο ή και καθόλου.
  8. Γνωρίζει κάποιος/α πόσα είναι τα συνολικά δίδακτρα στο μεταπτυχιακό πληροφορικής στο αριστοτέλειο Θεσσαλονίκης; Μιλάω γι αυτό εδώ: Link
  9. Πόσες εταιρίες δηλαδή "κάθονται" και σχεδιάζουν το website στο photoshop στην συνέχεια το κάνουν slice, μετατρέπουν το σχέδιο του photoshop σε XHTML/CSS, γράφουν κώδικα php και javascript; Νομίζω πως οι μικρές εταιρίες για μικρά project χρησιμοποιούν wordpress, joomla, drupal κτλ και αγοράζουν θέματα τα οποία τα παραμετροποιούν. Τώρα για μεγάλα project αλλάζει το θέμα.
  10. Τα βιβλία που έχουν την ένδειξη paperback δεν είναι τα γνήσια τα κανονικά; Τι διαφορά έχουν από αυτά λένε hardcover; Μόνο στο εξώφυλλο;
  11. nicker

    Φακοί επαφής

    Καταλαβαίνω πως το σκέφτεσαι και πως το λες αλλά σκέψου και την περίπτωση που κάποιος δεν έχει καν χρήματα στην άκρη για οποιοδήποτε σκοπό. Δεν έχουν όλοι την δυνατότητα της αποταμίευσης σήμερα, ούτε είναι μια επέμβαση που είναι κρίσιμη και αν δεν την κάνεις θα έχεις σοβαρό πρόβλημα στην υγεία σου. Παρόλα αυτά εννοείται πως είναι πολύ σημαντική επέμβαση και σου διευκολύνει την ζωή.
  12. nicker

    Φακοί επαφής

    θα μας τα δώσεις εσύ τα 3000 ευρώ;
  13. nicker

    Φακοί επαφής

    Δε γνωρίζω σίγουρα να σου πω. Πάντως εγώ έχω πολύ. 2,25 στο δεξί μάτι και 3,25 στο αριστερό. Στους φακούς τα νούμερα αυτά αλλάζουν απ'όσο ξέρω. Αν δοκιμάσεις να αγοράσεις φακούς online έχει νούμερα μέχρι 2,25. Γίνεται αντιστοιχία προφανώς.
  14. nicker

    Φακοί επαφής

    Για μυωπία ή αστιγματισμό; Για αστιγματισμό στα οπτικά εδώ στην Θεσσαλονίκη έχει 42 ευρώ το κουτί και έχει μέσα 3 τεμάχια. Άρα εγώ που έχω διαφορετικό αστιγματισμό σε κάτι μάτι θέλω 84 ευρώ/τρίμηνο.
  15. nicker

    Φακοί επαφής

    Έχω κι εγώ αστιγματισμό. Οι air optix που είναι οι καλύτεροι φακοί από 3 δείγματα που έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής στοιχίζουν περίπου 30 ευρώ το μήνα. Πολύ ακριβοί δεν είναι; Έχει κάποια e-shops έξω που νομίζω έχουν καλύτερες τιμές. έχει αγοράσει κανείς;
  • Δημιουργία νέου...