Προς το περιεχόμενο

gothrylos

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    100
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με gothrylos

  • Ημερομηνία γέννησης 08/08/1981

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.426 προβολές προφίλ

gothrylos's Achievements

  1. Όσον αφορά την οθόνη ήμουν στην ίδια θέση που είσαι τώρα. Επειδή βλέπω να κρατάει για καιρό η φάση με τις κάρτες γραφικών, πηγα στην παρακάτω οθόνη και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευχαριστημένος. https://www.skroutz.gr/s/21109984/LG-27GL650F-B-Gaming-Monitor-27-FHD-1920x1080-144Hz.html Εγω την πήρα στα 240 αλλά είχε πέσει και στα 190 πριν κάτι μέρες. Κανένα πιξελιασμα και με το image sharpening της nvidia φαίνεται super. Στο 40% το εχω.
  2. gothrylos

    Mining

    Όπως εγινε σήμερα με το Mana. Είχα βάλει 100 ευρώ όταν είχε 0,55 και το μετάνιωσα και τα έβγαλα. Σε δύο ώρες είχε πάει μέχρι και 1,90 και μετά σταθεροποιηθηκε στα 0.78. Μεγάλη πατάτα έκανα. Sorry για το off topic.
  3. gothrylos

    Mining

    Εμένα μου έγινε verified το account με την παλιά ταυτότητα πάντως.
  4. Φίλε μου έχουν δίκιο οι παραπάνω συμφορουμιτες. Μην επιμένεις. Συγκεκριμένα εγώ μοιράζομαι το account μου, με άλλα τρία νοικοκυριά. Κάθε νοικοκυριό έχει το δικό του προφίλ. Έχει τύχει μερικές φορές που θέλω να δω κάτι διαφορετικό από την γυναίκα μου, να μπαίνουμε με το ίδιο προφίλ σε διαφορετικές συσκευές και να βλέπουμε ταυτόχρονα. Με το ίδιο προφίλ. Εκείνη την ώρα αν τύχει και μπουν να δουν και τα άλλα τρία νοικοκυριά (είτε από το δικό μου προφίλ είτε με τα δικά τους), ένα από αυτά θα φάει άκυρο, γιατί θα έχουμε ξεπεράσει το όριο των 4 ταυτοχρόνως θεάσεων.
  5. Σε εμενα έφτιαξε με την μπάρα του Hdmi scaling από τις ρυθμίσεις της Amd. Σύνδεση με sony 55Xf9005. Μου είχε σπάσει τα νεύρα.
  6. gothrylos

    The Witcher 3: Wild Hunt

    Παιρνει τον φωτισμο που υπαρχει στις cutscenes και τον περναει στο real time game.
  7. gothrylos

    PC Gaming (Συζήτηση)

    Έχεις ιδέα τι gpu (ή μάλλον Gpus) χρειάζεται για να παίξεις σε 4Κ με 60fps; Μην κοιτάς μόνο τι αναλύσεις υποστηρίζουν οι σύγχρονες gpus αλλά και τι fps βγάζουν. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα για να γίνει mainstream το 4Κ (ειδικά με single gpu).
  8. gothrylos

    Far Cry 4

    Το έβαλα στην αρχή και το έσβησα για να μην γίνω τέρμα γραφικός.
  9. gothrylos

    Far Cry 4

    Ξεκίνησέ το άφοβα. GIGABYTE GTX 970 G1 GAMING 4 GB έχεις.
  10. gothrylos

    The Witcher 3: Wild Hunt

    Ασε μας ρε οροκουσακι...
  11. gothrylos

    Dragon Age III: Inquisition

    Μπορείς να επεκταθείς λίγο παραπάνω στο τί δεν σου άρεσε; Εγώ είμαι στις 45 ώρες και μια χαρά μου φαίνεται το παίγνιο.
  12. Ευχαριστώ πολύ τον Pigeon για το κλειδάκι που μου έστειλε! Πήρα το Crash Time II. Θυμάμαι είχα παίξει το 1 παλιά και είχε γέλιο. Βασίζεται σε μια γερμανική αστυνομική σειρά νομίζω.
  13. Pigeon, ενδιαφέρομαι για το Crash Time II. Να 'σαι καλά.
  14. Οκ συμφωνώ στα περισσότερα που είπες, αλλά εμένα προσωπικά μου αρέσει να λέω και ένα ευχαριστώ όταν μου δίνουν κάτι (οτιδήποτε και αν είναι αυτό) έστω και αν αυτός που μου το δίνει δεν έχει την ανάγκη να το ακούσει. Anyway, δεν θα επεκταθώ περαιτέρω γιατί δεν θέλω να χαλάσω το thread.
  • Δημιουργία νέου...