Προς το περιεχόμενο

Apoll

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    2.889
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

4 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με Apoll

  • Ημερομηνία γέννησης 05/09/1976

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Apoll's Achievements

Crazy Insomniac

Crazy Insomniac (15/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Μηχανή Δημοσιεύσεων Σπάνιο
  • 10 χρόνια Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

3,4k

Φήμη

  1. Αρκετές σκηνές μου θύμησαν το Hitman's Bodyguard, που έχει ένα μονόλογο αυτός, και πίσω στο background γίνεται χαμός. 🤣
  2. Ναι. Το γέλιο στην ταινία είναι αυθόρμητο και όντως βλέπεται ξανά. Όσον αφορά τις ταινίες γενικότερα, θα συμφωνήσω επίσης. Έχουμε χάσει πραγματικά τον σκοπό της συγκεκριμένης ψυχαγωγίας και ποτέ δεν είδα τον λόγο να δω μία horror ταινία.
  3. Σε ευχαριστώ που υπέδειξες αυτή την ταινία. Κάθησα και το είδα σήμερα. Πραγματικά πάρα πολύ ωραία ταινία με αρκετό γέλιο παρά το περίεργο του θέματος που μπορεί να ξενίσει κάποιον. Ιδίως όταν
  4. Apoll

    Witcher (Netflix, 2019)

    O Cavill ήταν καλός ηθοποιός το πρόβλημα ήταν o ρόλος που τον ξέρουν οι περισσότεροι, Σούπερμαν. Στο Tudors παίζει πάρα πολύ καλά τον Charles Brandon (1ο Δούκα του Σάφφολκ - 1st Duke of Suffolk) όπως και τον Σόλο στο Man from UNCLE.
  5. Κάθησα σήμερα και είδα το American Underdog που βγήκε πέρυσι. Είναι ένα πολύ ωραίο Ρομαντικό Δράμα που βασίζεται στην ιστορία του Kurt Warner, που χαρακτηρίζεται ως ο μεγαλύτερος nondrafted quarterback που έπαιξε ποτέ στο NFL. Πραγμάτικά μία ωραία ταινία που την αδικεί το 7,1 στο IMDB, με πάρα πολύ καλές ερμηνίες και του Zachary Levi και της Anna Paquin. Το μόνο πρόβλημα που έχει η ταινία είναι το μουντό-σκοτεινό χρώμα, αν και προσθέτει στο δράμα, είναι υπερβολικό πρέπει να πω.
  6. Με τα λεφτά από την ταινία πλήρωσε για πλαστικές και τώρα όταν μιλάει βλέπεις ότι δεν μπορεί να κουνήσει το μισό πρόσωπό της. Υπάρχουν καλύτερα συντηρημένες 60άρες όπως η Nancy Travis.
  7. Apoll

    The Flash (DC, 2023)

    Η WB παίρνει ρίσκο να βγάλει την ταινία γιατί θα χρειαστούν δεκάδες εκατομμύρια για μάρκετινκ πάνω στα εκατοντάδες εκατομμύρια που ξόδεψαν ήδη. Ενώ κίνδυνεύει να καταστρέψει το όνομα του franchise όπως το Batgirl. Κατ εμέ την ακυρώνουν και την στέλνουν στον κάδο.
  8. Μπα. Όπως βλέπεις με το που τελείωσε η σειρά ψόφισε το θέμα.
  9. Ξεκίνησαν τα γυρίσματα τώρα θα τους αλλάξουν; Δηλαδή η μετριότητα είναι θεραπεία ενάντια στα σκούπιδια;
  10. Apoll

    Fallout

    Κρατάτε μικρό καλάθι με όσα βλέπουμε τελευταία.
  11. Eυτυχώς δεν υπάρχει season 2.... 🥳 ΠΟΤΕ, όπως είπε και η πρωταγωνίστρια σε πρόσφατη συνέντευξη. Αυτό ήταν. Δεν υπάρχει S2. Εν αντιθέσει με το ROP που όσοι το βλέπουν, πρέπει να αντέξουν άλλες 4 seasons μέχρι το 2034 με το ρυθμό που πάνε 🤣
  12. Γι αυτό βλέπω παλιές σειρές από 1980+ όλα αυτά τα χρόνια. Και θα αρχίσω με 1960-1980 σύντομα
  13. H φώτογραφία είναι ΜΟΥΦΑ. Ψεύτικη και την δημοσίευσαν guru3d και wccftech μεταξύ άλλων ως "διαρροή" Εδώ είναι η επίσημη σελίδα της Intel με τα τεστ μηχανήματα που έκαναν το presentation. 13th Gen Intel® Core™ Desktop Processors - 1 | Performance Index Άμα βρεις 7950Χ πες μου. 5950Χ και 5800Χ3D μόνο είχαν διαθέσημα στις 5 Σεπτεμβρίου. Αυτός που δημοσίευσε την φωτογραφία άλλαξε το 5 σε 7. Σταματήστε να τρώτε το σανό που σας δίνουν. Δες παραπάνω τί απάντησα. Δες παραπάνω
  14. Δεδομένου τί μπορεί να φτιάξει κάποιος με UE5 + Quixel Mixer από το σπίτι απλά για χόμπι, θα τα έλεγα μούφα και CGI δεκαετίας. Οι γεμάτες bloom σκηνές απλά χαλάνε την ατμόσφαιρα, ενώ σκηνές όπως αυτές με τον Sauron στο τέλος, έδειχνα τελείως φτηνιάρικες. Δες το Lord of the Ring που δεν είχε αυτό το περίεργο bloom το οποίο προσέθεσε ο Jackson στην τριλογία Hobbit και θα καταλάβεις σε τί αναφέρομαι.
  • Δημιουργία νέου...