Προς το περιεχόμενο

thanvar

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    17
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με thanvar

  • Ημερομηνία γέννησης 01/12/1979

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

thanvar's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Ευχαριστω πολυ xavier για την βοηθεια! Δυστυχως δεν ηταν οι σωστοι υποτιτλοι και παλι... Ας εβρησκα τουλαχιστον τα σωστα λινκς ταινιας για αυτους τους υποτιτλους και θα ημουν εξισου ευτυχισμενος... Τι να κανουμε τωρα, θα προσπαθησω να μαθω να λειτουργω το subtitle workshop που μου προτεινε ο umaga και ο θεος βοηθος!
  2. Καλημερα παιδια! Δυσευρετοι υποτιτλοι ειναι οι ελληνικοι της μινι-σειρας "Angels in America" με Al Pacino και Meryl Streep. Υπαρχουν κατι υποτιτλοι που βρηκα αλλα το ποοοοσο μη-συνχρονισμενοι ειναι δεν υπαρχει... Μπορει καποιος να με βοηθησει? Ειτε αν εχει τους σωστους υποτιτλους η αν μπορει να με καθοδηγησει στα σωστα links για τους υποτιτλους που ηδη κυκλοφορουν. Σας ευχαριστω εκ των πρωτερων...
  3. χαχαχα το βρηκα το δικο μου τελικα... punani - dj mystery
  4. Wow! Τοσο σπανιο τραγουδι αυτο που ζηταω? Κανεις δεν το ξερει ε παιδια?
  5. Καλησπερα κι απο μενα παιδια! Εγω ψαχνω για ενα τεκνο/dance κομματι της περιοδου 93-97 περιπου που ελεγε σχεδον συνεχεια "πονανε, πο πο πο πονανε"! Αυτο ελεγε η κατι παρεμφερες... Εχει κανεις ιδεα??? Ευχαριστω προκαταβολικα!
  6. Λοιπον... 1) σας ευχαριστω ολους για τη βοηθεια! 2) Τελικα ειχα wiinja. 3) πηγα στο site τους κι ελεγε να κανω το τελευταιο update τους (το οποιο διορθωνε το error message του super mario galaxy) 4) To εκανα. Αρχιζει να φορτωνει (αρχιζω κι εγω τα πανηγυρια) ομως αυτη τη φορα μου εβγαλε προβλημα μετα την φορτωση (λιγο μετα την οδηγια για το λουρακι...) 5) ημουν παλι ετοιμος να τα παρατησω... ωσπου ειδα σε ενα forum του site του wiinja, πως αν εχεις pioneer burner δημιουργειται προβλημα στα dvds για wii και δεν τα διαβαζει καλα!!!! χρησιμοποιησα το αλλο (ΝΕC) burner που εχω και.... ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!! Ειμαι πανευτυχης αλλα και φαρδος!! Σας ευχαριστω ολους για τη βοηθεια κι ελπιζω να βοηθησει και το tip αυτο και καποιον αλλο που ειχε το ιδιο προβλημα με μενα! :mrgreen::cool::-D:-D:lol::lol::lol:
  7. ok....μολις πηγα στο wikipedia και ειδα μια λιστα ΝΑ (με το συμπαθειο...) παρα πολλα τσιπακια... την πατησα...
  8. δεν εχω προβλημα να δοκιμασω ολα τα updates μεχρι να το βρω... μονο αν μπορει καποιος να μου γραψει ποια ειναι τα ονοματα που εχουν ολα τα τσιπακια που κυκλοφορουν... δεν πρεπει να ειναι πιο πολλα απο 3-4... ετσι νομιζω.. αν μπορει καποιος ας με βοηθησει. σας ευχαριστω!
  9. Πρωτα θελω να σου πω ευχαριστω για την απαντηση! Δυστυχωσ δεν ξερω τι τσιπ μου εβαλε ο modder αλλα δεν πρεπει να εχω wiikey διοτι εκανα οτι επρεπε να κανω για να ανανεωσω το firmware μου (δηλαδη εκανα burn σε dvd το update και το φορτωσε το wii μου) ομως αφοτου ξεκινουσε το "test the drives" ελεγε πως εχω wrong connections!!! οποτε πρεπει να εχω αλλο mod. Tι μπορω να κανω??
  10. Γεια σας ρε παιδια! δεν θελω να χρονοτριβησω οποτε θα μπω κατευθειαν στο θεμα που με απασχολει, αφου ομως σας ζητησω προκαταβολικα συγνωμη που θα ρωτησω κατι που σιγουρα εχετε απαντησει 1000 φορες... Λοιπον, εχω στο p.c. μου διαφορα iso απο παιχνιδια του wii σε pal μορφη. Εχω 2 dvd burners (Pioneer, NEC) και προσπαθω να τα κανω burn για να παιξουν στο modded (chipped) wii μου. Εχω ακολουθησει ολες τις οδηγιες που μπορεσα και βρηκα στο ιντερνετ αλλα αυτο που καταφερα ως τωρα ειναι να εχω ενα καρο γεματο coasters! Με προβληματιζει ιδιαιτερα που βλεπω τα logos των παιχνιδιων να βγαινουν στην οθονη μου αλλα με το που πατω το play βγαινει το "error #001 unauthorised device has been detected." Επειδη ξερω πως σας ενοχλει να απαντατε τα ιδια και τα ιδια (και δυστυχως για μενα εχετε και δικιο...) αν καποιος μπορει να με βοηθεισει ειτε με καποια συμβουλη ειτε με καποιο link θα του χρωσταω πολυ μεγαλη χαρη και θα του ειμαι ιδιαιτερως ευγνωμων! σας ευχαριστω προκαταβολικα και παλι συγγνωμη για την ενοχληση!
  • Δημιουργία νέου...