Προς το περιεχόμενο

flight126

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    27
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με flight126

  • Ημερομηνία γέννησης 12/06/1986

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

flight126's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. flight126

    Πρόβλημα με email.

    Το εχω κανει ηδη αρκετές φορές. Δυστυχώς δεν συγχρονιζουν με τιποτα.
  2. flight126

    Πρόβλημα με email.

    Εαν εννοεις συγχρονισμο των μειλ με συσκευη ναι εχω κανει. Αυτο εννοώ.
  3. flight126

    Πρόβλημα με email.

    Παίδες καλησπέρα. Εδω και μερικές μέρες αντιμετωπιζω ενα πρόβλημα με το mail μου. Εχω το p8lite και εχω συνδεσει στο email app της συσκευης το μειλ μου(hotmail). Παρολα αυτα εδω κααι μερικες μέρες εχει κάποιο θεμα συγχρονισμού γιατι βαζω να δω τα μειλ μου και μου βγααζει 10-15 πρόσφατα και αμεσως μετα μειλ του 2008 και 2009 που ειχα στειλει που κανονικά εινααι καμια 20αρια σελίδες παρακατω. Ξερει κάνεις τι εχει παιχτεί;; ευχαριστώ εκ των προτέρων
  4. Καλησπερα παιδες.εσπασα την οθονη του κινητου μου αλλα απ οτι βλεπω δεν εχει επηρεαστει πιο μεσα.ειναι μονο το εξωτερικο γυαλι που εχει ραγισει..πηρα σαμσθνγ,αλλαγη και οθονης κ ασ ειναι οκ..συνολο 100Ε..γνωριζετε καποιο αξιοπιστο service που να μου το φτιαξει προφανως οχι σε τετοια τιμη?σε αθηνα κυριως..Ευχαριστω εκ των προτερων..
  5. Παιδες καλησπερα. Προσπαθω να αγορασω εφαρμογες απο το app store και μου ζηταει ερωτησεις ασφαλειας τις οποιες οπως καταλαβαινετε δεν ειχα σημειωσει οποτε και δεν τις θυμαμαι.μπαινω στο apple id.com αλλα δεν μου εχει καποιο λινκ στο φακελο security ωστε να κανω reset ή κατι τετοιο. Μου ζηταει απλα αυτες τις 2 ερωτησεις...εχετε να μου προτεινετε κατι? Ευχαριστω εκ των προτερων!
  6. Με hard disc sentinel μου δείχνει οτι ο ενας δίσκος πιάνει υψηλή θερμοκρασία (52).οχι κατι αλλο..mouse lag δεν παρατηρώ..event viewer?
  7. Καλησπέρα παίδες..αντιμετώπιζω το εξής προβλημα..χωρις να εχω πειράξει κατι τον τελευταίο καιρο στον υπολογιστη μου(μονο κάποιες ενημερώσεις απο τα windows έκανα), ο υπολογιστής κολλαει απίστευτα παρα πολυ.καποιες φορες στο σήμα των win κ αλλες οταν μπαίνω τελικα με τα πολλα στην επιφάνεια εργασίας οπου κανει 1 λεπτό να ανοίξει τον φάκελο "ο υπολογιστής μου".ΤΙ μπορει να φταίει ;εχω win 7..
  8. Επειδη δεν εχω και πολυ καλη γνωση οσον αφορα το κομματι του hardware θα ηθελα πολυ, εφοσον ειναι εφικτο, να μου δωσετε μερικες οδηγιες για το τι πρεπει να τσεκαρω και με ποιον τροπο πριν φτασω στην εσχατη λυση του φορματ..σας ευχαριστω εκ των προτερων..
  9. Λοιπον..δοκιμασα και με last known και με safe mode,φτανει μεχρι να ανοιξουν τα win και επανεκκινει..οι θερμοκρασιες ειναι για cpu:25c και mb ξεκινα με 27 και σε 10 λεπτα ειναι 32..
  10. Καθαρισα και τα 4 ανεμιστηρακια πριν μια βδομαδα διεξοδικα..παρολα αυτα το ανεμιστηρακι στο πισω μερος του υπολογιστη συνεχισε να κανει θορυβο..το πιο σημαντικο μου προβλημα ομως για την ωρα ειναι οτι ο υπολογιστης δεν ανοιγει..!
  11. Καλησπερα παιδες! Χθες βραδυ προσπαθησα να ανοιξω τον υπολογιστη και απο τοτε μολις φτανει να ανοιξουν τα windows επανεκκινει ξανα και ξανα..Εχω win 7 32 bita..δεν γνωριζω εαν εχει σημασια αλλα τελευταια εκανε υπερβολικο θορυβο το ανεμιστηρακι στο πισω μερος του υπολογιστη..γνωριζετε τι μπορει να φταιει;μπορουμε να κανουμε τιποτα για να αποφυγουμε το φορματ; Ευχαριστω εκ των προτερων..
  12. flight126

    υπολογιστης ενεργος..

    ευχαριστω παιδες..
  13. flight126

    υπολογιστης ενεργος..

    καλησπερα παιδες..ψαχνω να βρω ενα τροπο να εχω ενεργο τον υπολογιστη μου ( ενεργο κατεβασμα torrent κυριως) αλλα να μην μπορει να εχει προσβαση καποιος σε αυτον.Υπαρχει καποιος τροπος? ευχαριστω εκ των προτερων..
  • Δημιουργία νέου...