Προς το περιεχόμενο

zafiris87

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    63
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

zafiris87's Achievements

  1. Εν ετει 2015, πιστευοντας πολυ δυνατα οτι θα χτυπησω το "κατεστημενο" των κινητων, αντε πες και λογω της νιοτης, ημουν υπερμαχος του OnePlus 1, σε επιπεδα που εφτανε τον fanboyσμο(!!). Περιμενα να ερθει η "Τριτη" (αν θυμαμαι καλα) για να μπω στο τοτε invite system της OnePlus και να μπορεσω να το παρω. Πειραματιστηκα αρκετα με Nightly και stable roms αρκετα. Παρολα τα προβληματα με τα τοτε battery drains και αδικαιολογητες υψηλες θερμοκρασιες του κινητου στα καλα καθουμενα. Αλλα τοτε δεν με πειραζε, ειχα και τον χρονο και την ορεξη να κανω τα "χακεριλικια" μου με την συσκευη και το κομματι μου στους φιλους και γνωστους. Πλεον, λογω του οτι ολα τα κανουμε μεσω κινητου, π.χ. διαχειρηση οικονομικων συναλλαγων, προσβαση σε τραπεζες και αλλα "ευαισθητα" θεματα τετοιας φυσεως, συν του οτι πλεον οι ηλεκτρονικες απατες και εχουν ξεφυγει σε αλλο επιπεδο, Θελω να εχω και να αισθανομαι ασφαλης σε ενα πιο stable περιβαλλον (χωρις unlocked roms, οσοι καλοι προσελθετε στο κινητο μου). Αυτο το περιβαλλον μου προσφερει το iphone. Μπορει σε καποιους να μην αρεσει αυτη η αποψη αλλα οπως και να το κανουμε ο καθενας εχει την δικη του. Τελος, οπως ειπε και το παιδι παραπανω καλα τα "φθηνα" κινητα, αλλα πλεον ειμαι σε ηλικια που θελω την ανεση μου, (εγω θα προσθεσω ΚΑΙ την ασφαλεια μου) οταν περναω σε ενα smartphone ολα μου τα στοιχεια.
  2. ναι, οταν πληρωνεις με καρτα eurobank σε ρωτανε στο ταμειο αν θελεις να πληρωσεις με το ποσο που εχεις συγκεντρωσει στην επιστροφη.
  3. zafiris87

    Oneplus one Αξίζει..??

    φιλε μου, εχω δει και απο αλλες εταιριες, αλλα δεν μου αρεσε. https://oneplus.net/one#specifications φιλε με official roms πηγαινε το παιδι, δεν το σκαλιζε καθολου. τωρα πως ενα τελειως μαμα κινητο με μαμα rom του κανε bootloops στα καλα καθουμενα δεν ξερω. εξηγησε μου για ποιο λογο να παρω z2 αφου ειναι στα ιδια λεφτα τοτε??
  4. zafiris87

    Oneplus one Αξίζει..??

    εγω θελω να χω δυνατη εσωτερικη καμερα γτ μιλαω skype συνεχως, εσυ γελα θελω να χω 64gb εσωτερικο ενιαιο χωρο, εσυ γελα. θελω να χω dual speakers γιατι ακουγεται πιο ωραια κ κρυσταλλινα ο ηχος, εσυ συνεχισε να γελας. οταν το φιλαρακι μου ειχε το sony εκλαιγε, εγω με το galaxy nexus γελουσα. (δε θυμαμαι ποιο μοντελο ειχε γιατι δεν τον εβλεπα συχνα λογω στρατου και οι 2). οταν θα αρχισουν τα ψιλοκολληματα λογω OS, εγω παλι θα γελαω με τα 3gb. εσυ κανε ο,τι θες, γελα και τρεχα στα λιβαδια ειρωνευομενος τις παπαρουνες. Καληνυχτα μαν!
  5. zafiris87

    Oneplus one Αξίζει..??

    samsung s5 στα 330ε? με 2gb ram με16gb εσωτερικο χωρο, μη μου πεις για external microSD γιατι αν υπολογισεις το κοστος μιας 32gb ή μεγαλύτερης χωρητικότητας τοτε το κοστος αποκτησης είναι το ίδιο. για του λογου το αληθες, οριστε: https://www.skroutz.gr/c/45/memory-cards.html?keyphrase=microsd+64gb με εσωτερικη καμερα 2Mp εναντι 5mp. με μονο speaker ενταντι dual speakers οι υπολοιποι λογοι ειναι αυτοι που εχω ηδη προαναφερει στο προηγουμενο ποστ μου. LG G3 στα 280ε?? http://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?from=catspan&keyphrase=lg+g3 συγγνωμη, αλλα γι αυτα που προσφερει το κινητο δεν θα τσιγκουνευτω τα 30ε για το 16αρι. αντε να το παρω και να βαλω και μια microSD, οποτε και παλι ερχομαστε στα ιδια χρηματα. και σχετικα με το sony...οχι ευχαριστω! τα αποφευγω σαν τον διαολο το λιβανι. sony ενος φιλου κολλουσε μονο κ μονο απο αναβαθμισεις. και το κινητο ηταν καινουριο. γενικα ειναι οτι να ναι τα σονυ. κλεινοντας ένα έχω να σας πω "pure android, mates, pure android!"
  6. zafiris87

    Oneplus one Αξίζει..??

    Εχω το OPO 2 βδομαδες. καλυτερο value for money για μενα δεν υπαρχει. πληρως παραμετροποιησιμο και υποστηριζομενο τοσο απο την μαμα One Plus οσο και απο διαφορους devs. επιπλεον εχοντας το στα χερια καταλαβαινεις την ποιοτητα κατασκευης. το κινητο ειναι οπλοπολυβολο! παρ ολα αυτα δεν θα απαντουσα στο θρεντ αλλα επειδη διαβασα αρκετες ανακρίβειες, εχω να πω οτι η εγγυηση ειναι 2 χρονια, ΜΟΝΟ αν αγοραστει απο το επισημο site της one plus και ειναι απο τα λιγα κινητα που δεν χανουν εγγυηση λογω root. αν τυχον συμβει κατι το στελνεις αγγλια και οχι κινα. οσο για τους 2 μηνες δεν θα το λεγα, δεν εχει ακουστει κατι τετοιο. γενικα το support της One plus ειναι σε πολυ καλα επιπεδα. εχω δει και το support της apple, τουλαχιστον μηνας για να αποφανθουν την αντικατασταση συσκευης... σχετικά με τα bugs: ποια rom δεν εχει bugs?!? και τι εννοειτε σαν bugs? εχω δοκιμασει την CM11S (official), κανενα bug εχω φλασαρει custom rom 5.0.2, παρομοιως. γενικα ειναι ενα κινητο που απευθυνεται σε "ανησυχα" πνευματα που θελουν να γαργαλανε. τωρα αν το θελεις απλα να μπαινεις fb, twitter και κανενα παιχνιδακι, μη το παρεις, αδικα θα δωσεις τα 370ε (για το 64gb παντα).
  7. να σαι καλα φιλε! ευχαριστω! οντω ισχυει παιδια...θα παρουν φωτια τα QWERTYs
  • Δημιουργία νέου...