Προς το περιεχόμενο

tsak4

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    225
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με tsak4

  • Ημερομηνία γέννησης 07/07/1984

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    ptolemaida
  • Ενδιαφέροντα
    my Imac
  • Απασχόληση
    fititis

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

tsak4's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

18

Φήμη

  1. Τελικά καταλήξαμε στα Columbia γιατί πιστεύω ειναι για λίγο πιο δύσκολες καταστάσεις, για κάτι για μέσα στην πόλη έχει διάφορα μποτάκια. Οι κάλτσες ήταν οι πρώτες που αγοράστηκαν hi-tec και Elbrus
  2. ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας! Το πρόβλημα με την φαγούρα είναι κατα βάση λόγω άγχους, έχει ρούχο που το φορούσε μια χαρά και σε περιόδους με πολύ άγχος αισθανόταν φαγούρα, τεσπα είναι περίπλοκη περίπτωση. Θα πάμε να δοκιμάσει fleece και να δούμε. Επομενο στάδιο είναι παντελόνι και παπούτσια. Όπως καταλαβαίνετε πάμε για ένα ολόκληρο χειμερινό συνολακι. Έχει δοκιμάσει κανείς τα northface που της γυαλίσαν ; Αν είναι ζεστά ή είναι για μόστρα πιο πολύ;, γιατί στη περιοχή μου δεν τα βρήκα πουθενά να τα δοκιμάσει, εγώ βέβαια της πρότεινα τα Columbia τα οποία είναι πολύ ζεστά. οποιες προτάσεις για παπούτσια - παντελόνι ευπρόσδεκτες!
  3. Όχι δεν έχουν βαμβάκι, είναι από αυτά από Uniqlo .
  4. Υπάρχουν αλλεργίες και λέω καλύτερα να τα αποφύγω. Από αισθητική άποψη το σκέφτηκα ότι θα βγαίνει μαζί με το μπουφάν σε ένα καφέ πχ. Αυτό που με προβληματίζει είναι αν πρέπει ψάξω κάτι με μεγαλύτερο down από 600. Έχετε να προτείνετε κάτι; Θερμοεσωρουχα υπάρχουν ήδη.
  5. Αφού ανακάλυψα αυτό το θέμα και διαβάζοντας 62 σελίδες ( όντας άσχετος επι του θέματος ) χρειάζομαι κάποιες συμβουλές. Ψάχνωντας μπουφάν για την γυναίκα καταλήξαμε σ αυτό , σωστό - λάθος πλέον δεν έχει σημασία γιατί η αγορά έγινε, το πρόβλημα είναι ότι δεν είναι όσο ζεστό θέλει, ισοθερμικά υπάρχουν οπότε πρέπει να καλύψουμε το mid layer. Ιδανική λύση μ αυτά που διάβασα είναι ένα fleece, απλά εγώ σκεφτόμουν και την λύση ενός αμάνικου πχ αυτό, κάτω από το μπουφάν έτσι ώστε να μην υπάρχει θέμα φαγούρας από την fleece μπλούζα - ζακέτα. οι επιλογές μου είναι και οι 2 με down 600, πιστεύετε θα κάνουμε δουλειά ή να κοιτάξω για μεγαλύτερο down στο αμάνικο; Αν έχει κανείς να προτείνει κάτι σε καλύτερο αμάνικο ή άλλη λύση γύρω στα 100€.
  6. Την ώρα που έφτασα ήταν μόνο μια αστυνομικός στα απολεσθέντα, όλα τα υπόλοιπα μου φάνηκαν κλειστά, η αλήθεια είναι ότι δεν έψαξα όλο το αεροδρόμιο.
  7. Καλησπέρα Στις 2/12 ταξίδεψα από Λονδίνο για Θεσσαλονίκη με Ryanair , το αεροπλάνο μετα από καθυστέρηση 2,5 ωρών φτάσαμε Θεσσαλονίκη 02:00 3/12, παρέλαβα την βαλίτσα σπασμένη, εκείνη την ώρα δεν υπήρχε κάποιος της εταιρίας να το δηλώσουμε, πήγαμε στα απολεσθέντα και με μια αστυνομικό που μίλησα μου είπα ότι δεν έχει νόημα να κάνουμε δηλωση και ότι πρέπει να κάνω αίτημα στην σελίδα της εταιρίας κάτι που έκανα. Η απάντηση της εταιρίας ήταν: After receiving a detailed report from the airport, they confirmed that you left the airport and return late to submit the claim and as such, I regret that we are not in a position to proceed with your claim. See below an extract from Ryanair's General Terms and Conditions of Carriage, Article 15.1.1: For the purpose of a claim under 15.1.2, if checked-in luggage is accepted by the person with the baggage identification tag, and they do not complain at the time, this is evidence (unless there is evidence otherwise) that the baggage was delivered in a good condition and in line with the contract of carriage. If you are not satisfied with the outcome of your complaint, you may be able to refer your complaint to AviationADR (previously known as The Retail Ombudsman) within 12 months of our final response for a review. AviationADR is an independent and impartial airline dispute resolution scheme approved by the Civil Aviation Authority. This service is free to passengers. Their details are as follows: AviationADR, Airline Dispute Resolution, 12 Walker Avenue, Stratford Office Village, Wolverton Mill, Milton Keynes MK12 5TW; https://www.aviationadr.eu/ryanair/ Telephone +44 (0) 203 540 8063 Να σημειώσω ότι δεν ισχύει ότι έφυγα και γύρισα, και στις φωτό που έστειλα μπορούν να δουν την ώρα που τραβήχτηκαν. Υπάρχει κατι άλλο που μπορώ να κάνω ή μόνο αυτό που αναφέρει; ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  8. Οποίος θέλει Sonos arc ας περιμένει από Δευτέρα γιατί θα βγει και στον γερμανο ίδια τιμή με επιπλέον Eurobank επιστροφή 15%
  9. περινένω απάντηση αν θέλει να παίξει κανένα παιχνίδι που να μη βγαίνει σε ps, αλλιώς θα πάει σε pc με ενσωματωμένα γραφικά για απλή χρήση και το gaming θα μείνει στο ps
  10. Στο kavatza.gr στο pc built δεν έχει εγκατάσταση windows, δεν κάνουν; για το κόστος θα ρωτήσω αν μπορεί να ανέβει. Βέβαια μπορεί να ξεκίνήσει με τα ενσωματωμένα και έπειτα να προσθέσει την κάρτα σε δευτερο χρόνο έχει τώρα ps4, μήπως θα ήταν προτιμότερο να πάει σε ps5 + pc για τα υπόλοιπα;
  11. υπάρχει κάτι που μπορούμε να κόψουμε; γιατι μαζι με κουτί και windows ( δυστυχώς δεν υπάρχει δυνατότητα να κάνω εγώ εγκατασταση ούτε οι ίδιοι.. ) θα βγαίνει παραπάνω απο 800 νομίζω.
  12. Ποσό που διαθέτουμε : 600 - 700 Χρήση υπολογιστή : Gaming - GTA, fortnite Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: - Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Για αρχή υπάρχει μια τηλεόραση hd ready - μελλοντικά 1080p Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι : Όχι, μόνο μονάδα Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αθήνα Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Ένα κατάστημα για να το συναρμολογήσουν Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Απο το κατάστημα Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Windows 10 - 11 ? Είναι πρώτο pc για τον ανηψιό ο οποίος δεν γνωρίζει τιποτα απο σετάρισμα - εγκατάσταση windows ούτε ο πατέρας του και είμαστε και σε διαφορετική πόλη και δεν μπορώ να βοηθήσω εγώ.
  13. Μετά απο πολύ καιρό και υπομονή είναι επιτέλους έτοιμο! mobo: MSI B550 tomahawk cpu: AMD 5600X gpu: Gigabyte 3070 Vision OC ram: Ballistix 16GB 3600Mhz ssd: Samsung 970 evo plus 1Tb psu: Corsair RM750x case: Phanteks P600S Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια!
  14. Μια τελευταία ερώτηση, σκέφτομαι για το rmx 750 white τροφοδοτικό ( λόγω άσπρου κουτιού ) και βλέπω ότι έχει διαφορά στις υποδοχές σε σχέση με το seasonic gx 750, Corsair: 5*6pin 4*8pin 1*10pin 1*18pin Seasonic: 4*6pin 5*8pin 1*10pin 1*18pin Θα έχω κάποιο θέμα; Το build θα αποτελείτε από Cpu 5600x Gpu gigabyte 3070 vision ( έχει 1*6pin + 1*8pin για τροφοδοσία ) Ram Ballistix 2*8gb 3600 Mobo Msi b550 Tomahawk M.2 Samsung 1TB 970 evo plus και σκοπεύω να βάλω μελλοντικά επιπλέον 1 m.2 και 2-3 σκληρούς
  • Δημιουργία νέου...