Προς το περιεχόμενο

nuntius

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    109
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με nuntius

  • Ημερομηνία γέννησης 30/07/1985

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

nuntius's Achievements

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 25/04/2024 01:57 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Άριστη κατάσταση, μοντέλο 2021, Ροζ, Μ1/24, Retina, 4.5K/8GB/256Gb, SSD/7core. Υπάρχει το τιμολόγιο αγοράς και πλήρη περιφερειακά. Συναλλαγή χέρι με χέρι μόνο, δεκτός κάθε έλεγχος. Άριστη κατάσταση, αχρησιμοποίητο. Έχει δουλέψει λιγότερες από 20 ώρες καθώς δόθηκε από την δουλειά της συζύγου άλλος υπολογιστής και tablet και αυτός εμεινε να σκονίζεται. Υπάρχει ακόμη η πλαϊνή ζελατίνα στην οθόνη.

    1.000 €

  2. nuntius

    Παραδοσιακό ξύρισμα

    Την καλημερα μου σε ολους τους συνξυριστες. Εχοντας υπαρξει σε αποχη απο ξυρισμα για 12 χρονια, επεστρεψα τους τελευταιους μηνες και μετανιωνω για την αποσταση μου απο το καθαρο μαγουλο τοσο καιρο. Συνοπτικα και για να μη μακρυγορω, παιζω με τις: Gillette King C Muhle R89 Muhle R41 Goodfellas Impero Closed Comb Parker 34G HD Parker 39c Slant Parker Variant. Αλλοτε καθημερινο ξυρισμα αλλοτε ανα τριημερο. Ελεγα οτι εχω κλεισει με αγορες αλλα για καποιο λογο με εχει πιασει η φαγουρα και θελω να μαθω αν αξιζει η επιλογη αναμεσα σε Ikon B1 OSS, Lupo DC και Muhle Rocca παντοτε σε συγκριση με τα ξυρισματα που εχω παρει απο τα κοριτσια που εχω στην κατοχη μου. Καθε γνωμη και συμβουλη καλοδεχουμενη.
  3. Μεταλλικό κρεβάτι μαυρο ημίδιπλο, 110x190. Σε πολυ καλη κατάσταση, ελαφρυ κ συναρμολογειται ευκολα. Δίνεται μαζί με στρώμα σε πολυ καλη κατάσταση! Παραλαβή από Αθήνα, 2' απο τον Καυκα στον Κηφισσο)
  4. nuntius

    Er6n/f vs z300 vs mt03

    Καλημερα σε όλους. Εχω διαβάσει παρα πολλα θέματα τόσο στο εδώ forum όσο και παραεξω και προσπαθω να καταλήξω σε μια απόφαση. Τον περασμενο μήνα πηρα το απεριόριστο δίπλωμα χωρίς καμία προηγουμενη εμπειρία με δίκυκλο. Σημειώνω δε ότι ενώ το 125αρι κ το 400αρι του δασκάλου με ζορίζαν, μόλις ανέβηκα στο εκπαιδευτικό er6n έβγαλα όλες τις ασκήσεις κ την πορεια από την πρωτη μερα σαν να το ειχα ξανακάνει. Για τον λόγο αυτό και ενώ κοιτουσα αλλά δίκυκλα αρχισα να ζαχαρωνω το er6n γιατί και μου αρεσει οπτικά (τυπου γυρναω κ το κοιτάω όπου το δω) αλλά κ το βολευτηκα αμέσως. Το προβλημα ειναι πως ό,τι υπαρχει στο car είναι χωρίς abs. Ωστόσο βρίσκω μερικα er6f τα οποία επίσης μ αρέσουν, οχι όσο το γυμνο βέβαια, αλλά έχουν abs κ είναι μοντελα 09 κ μετα όποτε κ μοτερικως θα είναι πιο αξιολογα. Δεδομένου ότι θέλω σιγά σιγά να βγαίνω μέχρι Χαλκίδα η Κόρινθο αν χρειαστει, γιατί υπάρχει κ αμάξι, ξέρω ότι το f είναι προτιμοτερο αλλά δε ξερω αν το abs εκείνης της γενιάς βοηθάει ή αν είναι καλυτερα χωρις κ να μάθω το φρένο χωρίς. Πρώτο δίλημμα με κριτήριο ότι γουστάρω er6 ειτε με fairing είτε χωρίς. Αν πω να μπω στη διαδικασία με abs ίσως μπορώ να ανεβω οικονομικά κ να δω κ το z300 του 2016 αλλά κ το mt03 του 2018 (το παλιο 660 μ αρέσει αλλά χωρίς abs προτιμώ το er6.). Μεταξυ των 2 ποιο είναι προτιμωτερο; Ξέρω ότι γυμνά κ τα δυο κ με ξενερώνει που το Mt έγινε 300αρι. Συγγνώμη αν κουρασα, ήθελα να καταλάβετε πως σκέφτομαι κ πραγματικα θα εκτιμήσω κάθε γνώμη κ σκέψη σας δεδομένου ότι έχετε απειρα μεγαλυτερη εμπειρία από εμένα. Σημείωση ότι το scorpion κράνος μου θέλει να χρησιμοποιηθεί ξανά άμεσα 😈
  5. nuntius

    Huawei watch gt 2 κωδικοι

    Αλλά μαγαζιά δίνουν τον έναν κωδικό αλλά τον αλλο
  6. nuntius

    Huawei watch gt 2 κωδικοι

    Καλησπερα σε όλους. Εχω ψηθεινασχημα. Να παρω το Huawei watch gt 2 classic (με καφέ λουράκι δερμάτινο). Ωστόσο στο skroutz βρίσκω 2 κωδικους, τον 55024470 κ τον 55024317... Μπορεί κάποιος να με βοηθησει με τις διαφορές;
  7. Καλησπερα σε ολους!!! Μετα απο 2 βδομαδες που εχω διαβασει ο,τι review κυκλοφορει (με το κοριτσι αγκαλια στο 1 χερι κ στο αλλο τα sites), ειμαι στο διλημμα h700 ή 570Χ... θα μπει set up from scratch με 9700Κ + h115i platinum, asus z390-e κ asus strix 2080 oc. Με καινε οι θερμοκρασιες κυριως αλλα κ η ομορφια. Αυστηρα μεταξυ των δυο ποιο προτιματε;
  8. Καλησπέρα σε όλους!!! Θέλω να αγοράσω ένα πιο σοβαρό πλέον μηχάνημα γαι το γραφείο. Δουλεύω μόνος και με ενδιαφέρει να εκτυπώνω ασπρόμαυρο Α4. Είμαι μεταξύ https://www.lexmark.com/el_gr/printer/12449/Lexmark-B2865dw ο οποίος είναι μοντέλο 2018 και έχει ενσωματωμένο wifi με toner για 15000σελίδες στα 150 ευρώ. Από την άλλη πιο πολύ με γλυκαίνει ο https://www.kyocerahellas.gr/products/product/ecosys-p3045dn ίσως λόγο εταιρείας. Είναι όμως μοντέλο 2017, wifi μονο με αξεσουάρ αλλά δίνει 12.000σελίδες με 100ευρώ. Το budget είναι περίπου στα 500 οπότε είμαι εντός τιμής. Ποιον προτιμάτε από τους 2; Κάθε σκέψη και επιχείρημα είναι δεκτό.
  9. Αφου εχουν απευθυνθει σε δικηγορους. Θα τους πουν οι δικηγοροι τους πώς μπορουν να εξασφαλιστουν κ να βγαλουν τον φιλοξενουμενο. Σε καθε περιπτωση, εγω συμβουλες σε μη πελατη μου δεν προσφερω!
  10. Αυτο το οτι παει εισαγγελεας υπηρεσιας με κλειδαρα, με ξεπερναει! Θα προτεινα να αφησετε τις αμπελοφιλοσοφιες που μονο ζημια κανουν, γιατι υπαρχουν δικαιωματα κ υποχρεωσεις κ ο εξυπνος αγοραστης δε θα αγορασει σπιτι με μαυρο φιλοξενουμενο μεσα. Να μιλησει ο πωλητης με δικηγορο για να τον βγαλει νομιμα κ να αφησει τις κουτοεξυπναδες. Δικηγορος ειμαι κ απολαμβανω να βλεπω ανθρωπους να μπλεκουν απο τηνπομηρια τους αλλα υπαρχει κ ενα οριο
  11. Dell μια ζωη.... σκυλι και γαυγιζει 8 χρονια το παλιο και 6 μηνες το νεο απροβληματιστα!!! Ουρτου MS
  12. Πως μπορω να δωσω στατικη; Δε το κατεχω.
  13. Το ιδιο μοντελο ακριβως στο εκανε;;;; Παιζει να βγαζει σφαλμα στην οθονη κ να μη προλαβαινω να το δω;;;
  14. Πριν ενα μηνα πηρα για το γραφειο την tp link nc450, περιστρεφομενη με ανιχνευση κινησης κ ηχου κ στελνει ειδοποιησεις σε mail κ app οποτε αμεσως βλεπω τι γινεται. Μπαινει καρτα sd μεχρι 64gb οποτε μπορεις να γραφεις συνεχομενες μερες κ εχει πολυ καη night vision. Για γραφειο 25 τμ με εχει εξυπηρετησει. Μονο μια φορα αποσυνδεθηκε κυριακατικα κ ετρεχα να την επαναφερω. 75 ευρω κ ξενοιασα!
  15. Καλησπερα, παιδια. Εχω το εξης θεμα... στο γραφειο (κεντρο αθηνας) εχω το dell laptop μου κ ενα πολυμηχανημα hp 4675. Συνδεονται με technicolor router που δινει η nova σε επαγγελματικες συνδεσεις τηλεφωνου κ ιντερνετ. Ενω δουλευω στο laptop μου βγαζει ενδειξη οτι ειτε η σαρωση σε υπολογιστη ειναι μη διαθεσιμη ή οτι ο εκτυπωτης ειναι αποσυνδεδεμενος. Συνηθως αν βγαλω το πολυμηχανημα απτο ρευμα κ το ξαναβαλω επανερχεται. Αλλες φορες θελει κ reboot το router κ μια φορα μου εβγαλε σφαλμα στους οδηγους. Το θεμα ειναι οτι το ιδιο πολυμηχανημα εχω στο σπιτι κ το δουλευω παλι με nova αλλα με router speedport του οτε (την ασπρη βλακεια) κ μονο μια δυο φορες εχει αποσυνδεθει το πολυμηχανημα. Αντιθετα στο γραφειο γινεται καθε μερα. Φταιει ρουτερ; Φταιει το hp ή παιζει να φταιει το καναλι του wifi; Καθε συμβουλη δεκτη!!!
  • Δημιουργία νέου...