Προς το περιεχόμενο

alexandr0s

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    654
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με alexandr0s

  • Ημερομηνία γέννησης 09/03/1980

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

alexandr0s's Achievements

  1. Καλησπέρα στους γνώστες. Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος. Θέλω να ανοίξω έναν λογαριασμό στην N26 και να βάλω ταυτόχρονα και τον αδελφό μου να μπορεί να τον διαχειριστεί. Γνωρίζει κανείς αν γίνεται? Ευχαριστώ!
  2. function setPrice($par){ $this->price = $var; } άλλο $par άλλο $var Όχι ότι δεν θα σου προσφέρει το να καταφέρεις να εντοπίζεις typo λάθη με το μάτι, αλλά ενα εργαλείο για editing (πχ NetBeans, Eclipse ή PHPStorm) θα σε βοηθούσε πολύ να γλυτώσεις χρόνο.
  3. Έχεις κάνει εξονυχηστικό έλεγχο του υπολογιστή που χρησιμοποιείς για το browsing με Antivirus και Rootkit checkers? Δες τον υπολογιστή σου με: http://www.sophos.com/en-us/products/free-tools/sophos-anti-rootkit.aspx http://www.safer-networking.org/dl/ http://www.bleepingcomputer.com/download/tdsskiller/ http://www.malwarebytes.org/ και το αγαπημένο σου antivirus (mine is NOD32)
  4. alexandr0s

    Forex Trading

    Συγχαρητήρια για το θέμα! Θα ήθελα να μου πείτε κάποιο βιβλίο να διαβάσω ή κάποιο ολοκληρωμένο 'course'. Links σε forum posts δεν τα προτιμώ. Μέχρι στιγμής έχω τελειώσει το http://www.babypips.com/school/ Επίσης αν προτείνετε κάποια άλλη σελίδα για καθημερινή ενημέρωση εκτός από την DailyFX
  5. alexandr0s

    Online storage

    Δεν το ξέρω. Γενικά για backup δεν θα εμπιστευόμουν κάτι πέρα από το καλύτερο και το πιο ευρέως γνωστό.
  6. alexandr0s

    Online storage

    Με πληρωμή να φανταστώ ότι θες ε? Δες εδώ: http://aws.amazon.com/s3/ είναι τοπ
  7. Δεν υπάρχει πιθανότητα κάποιος να είναι από το εξωτερικό και να θέλει να αγοράσει από την Ελλάδα... Επίσης δεν υπάρχει πιθανότητα αυτή να είναι από το Bristol.
  8. Σωστότατη προσέγγιση. Μένει μόνο να δούμε αν και πότε θα υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα.
  9. alexandr0s

    Δουλειά από το σπίτι

    Το θέμα είναι να είσαι ειλικρινείς, να λες "είμαι πωλητής", τέλος! Δεν είναι κακό, από το να λες "είμαι πρώην υπάλληλος stage και τώρα βγάζω 3267,23 ευρώ το μήνα και έχω δικό μου αυτοκίνητο, σκάφος και βίλα στην Εκάλη" πιστεύω είναι καλύτερο...και επίσης δεν είναι δουλειά από το σπίτι, ουσιαστικά κάνεις το σπίτι σου μαγαζί και ταυτόχρονα βλέπεις τους πάντες σαν ευρώ (συγγενείς και φίλους).
  10. alexandr0s

    Δουλειά από το σπίτι

    Τι ενέργειες κάνεις καθημερινά που αφορούν τη δουλειά σου? Δηλαδή τι ακριβώς κάνεις?
  11. alexandr0s

    Δουλειά από το σπίτι

    Μπήκες στο κόπο να διαβάσεις τις υπόλοιπες σελίδες της συζήτησης?
  • Δημιουργία νέου...