Προς το περιεχόμενο

Ethnikos14

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    166
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Ethnikos14

  • Ημερομηνία γέννησης 06/05/1984

Ethnikos14's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Ακριβώς και όταν αυτοί διέπρεψαν όταν εργάζονταν στον ιδιωτικό κλάδο δεν μπορεί μετά να έγιναν ανίκανοι αλλά ακόμη και αν ήντουσαν άχρηστοι γιατί δεν τους «απολύσαμε» όπως θα έκανε το κάθε αφεντικό αν τους είχε υπαλλήλους του ?
  2. Ακριβώς και όταν αυτοί διέπρεψαν όταν εργάζονταν στον ιδιωτικό κλάδο δεν μπορεί μετά να έγιναν ανίκανοι αλλά ακόμη και αν ήντουσαν άχρηστοι γιατί δεν τους «απολύσαμε» όπως θα έκανε το κάθε αφεντικό αν τους είχε υπαλλήλους του ?
  3. χαχαχαχα κοίταξε να δεις ένας καθηγητής που διδάσκει οικονομικά διδάσκει θεωρητικά και μπορεί να είναι και καλός κτλ. αλλά μπορεί να είναι ανίκανος να τα εφαρμόσει στην πράξη! Αλλά μην ξεχνάμε κιόλας ότι δεν μας έφτασε ο Αλογοσκούφης στην σημερινή κατάσταση ή αν θέλεις και ο Αλογοσκούφης..
  4. χαχαχαχα κοίταξε να δεις ένας καθηγητής που διδάσκει οικονομικά διδάσκει θεωρητικά και μπορεί να είναι και καλός κτλ. αλλά μπορεί να είναι ανίκανος να τα εφαρμόσει στην πράξη! Αλλά μην ξεχνάμε κιόλας ότι δεν μας έφτασε ο Αλογοσκούφης στην σημερινή κατάσταση ή αν θέλεις και ο Αλογοσκούφης..
  5. Ναι αλλά όχι τόσο χοντροκομμένα, λιγουλάκι σεβασμός δεν βλάπτει, εξάλλου δεν μας βύθισε αυτός στον βούρκο...
  6. Ναι αλλά όχι τόσο χοντροκομμένα, λιγουλάκι σεβασμός δεν βλάπτει, εξάλλου δεν μας βύθισε αυτός στον βούρκο...
  7. Όχι φυσικά και ούτε σκοπεύουν να επαναλειτουργήσει η τηλεφωνική εξυπηρέτηση, είναι μεθοδευμένο για να φανεί μετά επιτακτική ανάγκη η ιδιωτικοποιήση του και φυσικά στο 70% των τιμών του ΚΤΕΛ που θέλουν και βάση υπολογισμών πχ εισιτήριο των 14€ θα πάει 24€!
  8. Όχι φυσικά και ούτε σκοπεύουν να επαναλειτουργήσει η τηλεφωνική εξυπηρέτηση, είναι μεθοδευμένο για να φανεί μετά επιτακτική ανάγκη η ιδιωτικοποιήση του και φυσικά στο 70% των τιμών του ΚΤΕΛ που θέλουν και βάση υπολογισμών πχ εισιτήριο των 14€ θα πάει 24€!
  9. Αυτές τις εποχές οι εργολάβοι και οι δημόσιες αρχές τα είχανε κάνει πλακάκια χωρίς να γνωρίζει ο μεροκαματιάρης και πουλώντας του το παραμύθι ότι αφού αγόρασε το οικόπεδο μπορεί και να κτίσει και να βάλει φυσικά ρεύμα και νερό και μετά από χρόνια ήρθε το κράτος και τα έβγαλε αυθαίρετα, με προστίματα και με την προοπτική ότι θα μπει στο σχέδιο πόλης.
  10. Σημαίνει αυτό που χαρακτηρίζει το κράτος ως αυθαίρετο ενώ θα έπρεπε να ήταν νόμιμο! Όταν οι προ-παππούδες μας αγόρασαν ένα κομμάτι γης στο οποίο έκτισαν ένα σπιτάκι και του έβαλαν με νόμιμες μεθόδους ρεύμα και νερό και μετά έρχεται το κράτος και σου λέει ότι είναι αυθαίρετο το σπίτι σου όπως και ένα ολόκληρο νησί!
  11. Θα συμφωνήσω με τα όσα λες και φυσικά όπως λες παραπάνω και κάνω οτιδήποτε μου επιβάλει το Κράτος όπως να «λαδώσω» τον δημόσιο υπάλληλο για να μου βγάλει την σύνταξη στους 3 μήνες αντί τους 8 γιατί δεν θα έχω να ζήσω και αν δουλέψω θα μου κόψουν τον κώλο, να «λαδώσω» τους εξεταστές για το δίπλωμα αυτοκινήτου (Αττική) ειδάλλως στις περισσότερες περιπτώσεις θα σε κόψουν έτσι και αλλιώς, να «λαδώσω» στο Υπουργείο Μεταφορών για να σου δώσουν το δίπλωμα και να μην περιμένω 40 μέρες (αν και έμαθα ότι το έκαναν πια 5 μέρες), να «λαδώσω» τους παπάδες για να μου κάνουν την δουλεία ασχέτως αν πληρώνονται από το Κράτος κτλ.
  12. Όχι φίλε μου δεν δέχομαι από κανέναν την κριτική γιατί ποτέ δεν ψήφισα τα δύο μεγάλα κόμματα, ούτε χρησιμοποίησα ποτέ διεφθαρμένους υπάλληλους του δημοσίου όπως πχ για να κάνω μεταπτυχιακό όταν κάτι ατομάκια μου έκαναν μεταπτυχιακό με βαθμό πτυχίου 5.5 ή τον μπάρμπα μου στην Εθνική Τράπεζα που είναι ένα από τα πέντε μεγάλα κεφάλια εκεί ή τον άλλο μπάρμπα μου στην Πολεοδομία για να ανακατασκευάσουμε το και καλά αυθαίρετο εξοχικό που κοντεύει τα διαλυθεί! Και όταν δούλευα για κάποιο διάστημα σε μεγάλη Δημοσία Επιχείρηση με σύμβαση είχα όλο το περιθώριο να μην πατάω καν και να πληρώνομαι και να μου χτυπάνε την κάρτα άλλοι...αλλά δούλευα 6 μήνες με ούτε μια μέρα άδεια και η μόνη κατάχρηση που έκανα ήταν να καπνίζω ενώ απαγορευόταν... Δεν είμαστε όλοι οι Έλληνες λαμόγια, φοροφυγάδες κτλ. Για να είμαι ειλικρινής αφήνω ανοικτό το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσω βύσμα για το στρατιωτικό μου!
  13. Ethnikos14

    Αγορά τράπουλας

    Καλές οι πλαστικές αλλά ρε γαμώτο μου γλιστράνε στο ανακάτεμα και κυνηγάω τα φύλλα!
  14. Ethnikos14

    Mαλλιά Rasta...

    Και άμα δυσκολεύεσαι να βρεις μαύρη, πήγαινε μια βόλτα μέχρι την Γερανίου στην Αθήνα, θα γαμ*σεις και θα κάνεις και την δουλεία σου, με το αζημίωτο φυσικά!
  • Δημιουργία νέου...