Προς το περιεχόμενο

arsenal

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    939
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με arsenal

  • Ημερομηνία γέννησης 19 Μαρτίου

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

10.101 προβολές προφίλ

arsenal's Achievements

  1. έγραψα την απορία μου και στο reddit αλλα δεν πέρασε για κάποιο λόγο και την εκφράζω και εδω με copy/paste Με το φορολογικό πλαίσιο να είναι εντελώς... Ελληνικό, την γνωστή ιστορία με το ζευγάρι που αγόρασε σπίτι με χρήματα που έβγαλε από κρυπτό και μπλα μπλα, ρωτάω λοιπόν αν εγω δεν έχω σκοπό να τα επενδύσω σε αγορά που πρέπει να περάσει στο ονομα μου (σπίτι, αυτοκίνητο, επιχείρηση κτλ) γιατί να μην έχω μια κάρτα ανταλλακτηριου π.χ Binance,Crypto, Nexo κτλ όπου θα μεταφέρω stable coins για τις καθημερινές ανάγκες και το υπόλοιπο ποσό θα βρίσκεται σε cold wallet ? Συν τις άλλοις γλιτώνεις και τη φορολογία που υπάρχει ήδη (θεωρητικά 15%). Σκέφτομαι λάθος;
  2. Απευθύνονται κυρίως στο εξωτερικό, άνοιξα πρόσφατα και μαγαζί στ Σεούλ. Οι τιμές που δίνουν στο χονδρεμποριο στην Ελλάδα τουλάχιστον επιτρέπουν πολύ χαμηλότερη τιμή πώλησης εγχώρια.
  3. Τελικά, πλήρωσα 5000€ για να γινει το χειρουργείο ιδιωτικά και κάπως έτσι έκλεισε αυτό το οικογενειακό δράμα με τη μητέρα μου το τελευταίο μήνα να μην μπορεί να κοιμηθεί από τους πόνους τα βράδια να μη τα πιάνει κανένα μα κανένα παυσίπονο ακόμα και αυτά με τη κόκκινη γραμμή. Τι δράμα και εξαθλίωση είναι αυτή στα δημόσια νοσοκομεία, από όλες τις απόψεις, διοίκηση και ιατροι. Ορθοπεδικος στο ΓΝ Χανίων που την είδε τον Ιούλιο της είπε ότι αυτός ο πόνος είναι από τη μέση της που είχε κάνει σπονδυλοδεσια και της έδωσε έλαιο καναβης (ενώ είχε δει ακτινογραφία στο ισχιο). Πέρασε ένας μήνας για να κλείσουμε ραντεβού με νευροχειρουργο στο ΠΑΓΝΗ που το ραντεβού αυτό ήθελα αναμονή 3 εβδομάδες. Ο νευροχειρουργος (εξαιρετικος) της είπε είναι ξεκάθαρα ισχιο θέλει οπωσδήποτε χειρουργείο. Ξαναγυρνάμε Χανιά νέο ραντεβού με άλλον ορθοπαιδικο του νοσοκομείου, τη βλέπει μια φορά και μας λέει πολύ δύσκολο χειρουργείο (ΤΊΠΟΤΑ ΑΛΛΟ) φεύγουμε για να επιστρέψει μετά από 2 εβδομάδες εξωτερικό ιατρειο στον ίδιο, για να της δώσει κορτιζονη, φυσικά δεν έπιασε πορε κανονίζουμε τρίτο ραντεβού για να μας πει ότι είμαι ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ οι κίνδυνοι ακόμα και να ξαναπερπατησει, εν τέλη όμως της κλείνει ραντεβού για χειρουργείο (της εδωσε αριθμο απο τελη Οκτωβριου μεχρι σημερα καμια επικοινωνια ). Ο χρόνος περνάει η ίδια χειροτερεύει κάθε μέρα μέχρι που το παίρνω απόφαση ότι δε θα βγάλουμε ποτέ άκρη. Έτσι την αναλαμβάνει στα Χανιά ο κος Κωνσταντουλακης ίσως από τους καλύτερους στην Ελλάδα σε θέμα ισχιων δε το φοβήθηκε καθόλου το χειρουργείο και ήδη 15 ημέρες τώρα βρίσκεται στο σπίτι της και όλα καλά χωρίς πόνους. Ένα πράγμα δε ξέρω σε κάθε πόλη πως είναι τα νοσοκομεία αν όμως κάποιος είναι Χανιά και διαβάζει αυτό το ποστ. Ιδιωτική ασφάλιση χθες.
  4. Το έχω ακούσει αλλά πουλάω μόνο τρόφιμο δεν είναι πρόβλημα, πάνε μέσω Αθήνας, φέρνω αρκετά προιόντα έτσι! Πολύ ενδιαφέρον προιόν Υ.Γ έχουμε ελάχιστη ακτοπλοική σύνδεση με άλλα νησιά, τα τουλάχιστον το 60-70% ειναι μέσω Αθήνας! τέλεια τα dressing! ο χαλβάς δοκιμασμένος; δίνει σε s/m αλλα σε ευχαριστώ! εκεί έχω εστιάση τώρα, σε αυτά ποου αναφέρεις στη πρώτη γραμμή. Έχεις κάτι να προτείνεις; έχω ακούσει για τα παραδοσιακά ζυμαρικά Άνω Ποροΐων από βουβαλίσιο γάλα που κατά 99% θα φέρω καθώς φάβα σχοινούσας συνήθως αποφεύγω παραγωγούς που θα έχουν π.χ μαρμελάδες, μέλι, λάδι κτλ. Θεωρώ ότι όταν είναι εξειδικευμένος θα έχει καλύτερη ποιότητα σε αυτό που προσφέρει. Ωστόσο αυτό τον τσιπουρομεζέ δεν τον έχω ξανακούσει ποτέ!
  5. Τρέχω ένα κατάστημα στη Κρήτη, με ποιοτικά ελληνικά προϊόντα που απευθύνονται σε Έλληνες & ξένους επισκέπτες. Έχω νομίζω μια μεγάλη γκάμα αυτών ήδη ωστόσο συνεχώς θέλω να ψάχνομαι και τι καλύτερο να ακούσω γνώμες δικές σας. Ψάχνω για συσκευασμένα προϊόντα, με έμφαση σε συσκευασία και ποιότητα. Παράδειγμα μιας εξαιρετικής συσκευασίας-> https://yiayiaandfriends.com/products/ Φυσικά δε ψάχνω μόνο τέτοιο τύπου εμφανίσιμα προϊόντα, ωστόσο ιδανικά να υπάρχει όμορφη ετικέτα και σε ελληνικά και αγγλικά. π.χ έχω χαλβά Παπαγιαννόπουλου, λουκούμι Σύρου Συκούτρης, προιόντα φιστικιού Διόνυσος κτλ Με ενδιαφέρει οτιδήποτε από ολόκληρη την Ελλάδα!
  6. Καλημέρα σε όλους! Η πιο ιστορική εβδομάδα για το Bitcoin μετά από 15 χρόνια από την ίδρυση του, είναι γεγονός.
  7. Ξεκάθαρα εκεί πάει το πράγμα! Το φωνάζω εδώ και καιρό, όλα για τον κλινάρχη γίνονται Το έχω ακούσει και εγω, έχω κλείσει ραντεβού με 2 ιδιώτες για να μιλήσω μαζι τους, κοστολόγιο κτλ κα στη τελικά με βλέπω για δάνειο (εκει καταντήσαμε) Δυστυχώς θέλει ο θεράπων ιατρός να είναι στη πόλη μας, εκει δε κανει πίσω, διότι είμαστε Κρήτη και δε η μητέρα μου ζει στην επαρχία.
  8. Αυτό θα κάνω. Θα κλείσω εξωτερικό ιατρειο θα τον βρω στο γραφείο του και του εξηγήσω πόσο κακή είναι η κατάσταση και ότι αποφασίσει. 60 ειναι
  9. Palexia , Lyrica, δοκίμασαν και κορτιζονη 16μλγ και δε τη βοηθάνε καθόλου από το ιατρείο πόνου. Πλέον είναι σε φάση που κάθεται στη καρέκλα σηκώνεται και νιώθει τον χονδρό. Περιμένει ένα λεπτό να κουμπώσει και έπειτα περπατάει ( όπως περπαταει) ο χειρουργός ιατρος του δημοσίου νοσοκομείου παρόλαυτα της είπε για εγχείρηση στην καλύτερη περίπτωση Φεβρουάριο. Κίνηση για να το προχωρήσουμε πιο γρήγορα δεν έκανα γιατί προς τιμήν του έμαθα από άτομο του νοσοκομείου ότι δεν δέχεται...
  10. Η περίπτωση της όμως δεν είναι σπάσιμο αυτό είναι το πρόβλημα οπότε ίσως και να την διώξουν. Γιαυτό δεν είμαι σίγουρος πως να το χειριστώ.
  11. Καλημέρα! Τους τελευταίους μήνες ταλαιπωρούμαστε με το δημόσιο νοσοκομείο στη Κρήτη ( δεν αναφέρω πόλη) για μια επέμβαση που παλαιότερα φάνταζε ρουτίνα. Η μητέρα μου λοιπόν σφαδάζει από τον πόνο που προκαλείται από το ισχίο και είναι με ισχυρά παυσίπονα λόγω και άλλων προβλημάτων στη μέση (έχει κάνει εγχείρηση κήλης & σπονδυλοδεσία). Προχωράει μέσα στο σπίτι με μπαστούνι και αυτό το κάνει με δυσκολία. Ο χειρούργος που συναντήσαμε πριν ένα μήνα μας είπε στη καλύτερη περίπτωση τον Φεβρουάριο, και πραγματικά δε ξέρω πώς θα αντέξει μέχρι τότε. Ανοίγω το τοπικ για το εξής 1) Ιδιωτικο χειρουργειο αν καταφέρω να μαζέψω κάπως χρήματα - ο ΕΟΠΠΥ δικαιολογεί κάποιο ποσό (είναι ασφαλισμένη καθως παιρνει εδω και χρονια συνταξη αναπηρίας) 2) Αν τη παω στα επείγοντα γιατι πραγματικά είναι χάλια - θα έχω κάποιο κέρδος με την έννοια να το δώσουν σαν επείγον και να προχωρήσουν σε χειρουργείο; Ευχαριστώ
  12. Να ξεθάψω το topic! Κάποια ταινία με κλόουν εκτός It & terrifier για το οποίο διάβασα κακά σχόλια.
  13. Καλημέρα! Τρέχει κάποιο κουπόνι αυτό το καιρό? Έπειτα για κάποιον που κάνει Karelia Slim τι θα προτείνατε;
  • Δημιουργία νέου...