Προς το περιεχόμενο

charlatan154

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    189
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με charlatan154

  • Ημερομηνία γέννησης 06/05/1986

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.593 προβολές προφίλ

charlatan154's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 10 Classifieds
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 10/03/2024 11:09 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    5 x Αχρησιμοποίητα Shelly 2 Dimmer Smart Ενδιάμεσος Διακόπτης Wi-Fi (10W - 220W) σε Πράσινο Χρώμα https://www.skroutz.gr/s/25735205/Shelly-2-Dimmer-Smart-Ενδιάμεσος-Διακόπτης-Wi-Fi-10W-220W-σε-Πράσινο-Χρώμα.html

    100 €

  2. τελικά ποιες επέλεξες? Είμαι και εγώ ανάμεσα σ αυτές τις 2 για να διαλέξω. ισχύει τελικά το the lower the better για τα voltage?
  3. charlatan154

    Apple iPad

    αναμονή λοιπόν μέχρι τις 8...
  4. charlatan154

    Apple iPad

    Δεν νομίζω να ισχύει αυτό καθώς εγώ πχ έχω την 4.2 gm 1 και έχει βγει και 4.2 gm 2. Οπότε λογικά δεν θα εμφανίσει αναβάθμιση?
  5. charlatan154

    Apple iPad

    Το έκανε κανείς? εγώ έχω περασμένη την 4.2gm και δεν μου κάνει update...
  6. charlatan154

    Apple iPad

    Καλησπέρα. Ήθελα να ρωτήσω εάν έχω αγοράσει κάποιες εφαρμογές και μετά από λίγο καιρό κάνω jailbreak, θα μπορώ τότε να τις ξαναπεράσω κανονικά?
  7. charlatan154

    PS3 vs XBOX 360

    τελικα πηρα σημερα ps3 με motostorm και gta4 420 ευρο. δεν εχω παραπονω καθως το θελω και σαν media center.ως τωρα ειμαι ευχαριστημενος αλλα η πορεια θα δειξει βεβαια... ισως καποια μερα το πουλησω και παρω xbox που λετε ολοι, γιατι οχι?
  8. charlatan154

    PS3 vs XBOX 360

    ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας θα το σκεφτω... θα κανω και μια βολτα στην αγορα και θα δω τι θα παρω...
  9. charlatan154

    PS3 vs XBOX 360

    κατι τετοιο σκεφτομαι και εγω....
  10. charlatan154

    PS3 vs XBOX 360

    απλα καπου το διαβασα δεν εχω καποια δικη μου γνωμη πανω στο θεμα... σκεφτομαι ομως οτι γιατι να εχω εστω και μια μικρη φοβια για το αν θα μου χαλασει πανω στο μηνα??? ετσι και αλλιως τα ιδια λεφτα θα δωσω πανω κατω για το ps3. χωρις να υποστηριζω οτι τα ps3 ειναι καλυτερα και δεν χαλανε.οτι σου κατσει ειναι σημερα στα ηλεκτρονικα, οχι μονο στις κονσολες. αλλα χωρις να εχεις ασχολιθει πιο πριν με κονσολες και μπαινεις σε διαφορα φορουμ και διαβαζεις 250 σελιδες για rrod και οτι οι περισσοτεροι εχουν παρει τουλαχιστον 3 κονσολες γιατι τους χαλανε με κανει καπως επιφυλακτικο. ασε που και απο την αλλη ολοι μου λενε να παρω xbox...! ετσι και αλλιως δεν προκειται να παιζω απειρες ωρες , απλα να περναω την ωρα μου καμια φορα μες την βδομαδα...
  11. charlatan154

    PS3 vs XBOX 360

    Αυτη η προσφορα σιγουρα δεν θα ειναι jasper.... οσο για το τσιπαρισμα ολοι λενε οτι αυξανει τις πιθνοτητες για rrod. ετσι και αλλιως 2 παιχνιδια θα παιζω(για αρχη τουλαχιστον) οποτε θα τα παρω γνησια...
  12. charlatan154

    PS3 vs XBOX 360

    thx για την απαντηση...δωσε μου ομως και κανενα επιχειρημα βαση αυτων που εγραψα.....
  13. charlatan154

    PS3 vs XBOX 360

    καλησπερα παιδια και καλη χρονια!! αυριο λεω να παω να παρω και εγω μια κονσολα... και ειμαι αναμεσα στο ps3 και στο xbox 360(περιεργο!). το εχω ψαξει λιγο το θεμα και εχω καταληξει ως εξης: στο θεμα χρηματων αν παρω xbox θα παει 180 euro η κονσολα(την οποια πρεπει να ψαξω για να ειναι jasper) + εχτρα τηλεχειριστηριο , γυρο στα 80 - 90 ευρο για ενα σκληρο, 100 ευρο για το gta4 και το cod 4 που θελω σαν πρωτα παιχνιδια , γυρο στα 40-50 ευρο για καρτα του xbox live. οποτε το συνολο θα μου βγει γυρω στα 400 ευρο(ασε που θα ηθελα και το wifi adapter καθως εχω ασυρματο router). ακομα καποια μικροαξεσουαρ οπως πχ επαναφορτιζομαινο κιτ και κατι τετοια ειναι ψιλοαπαραιτητα... για το ps3 με 430 παιρνω κονσολα με 80gb δισκο με ενα τηλεχ. το gta4 και το little big planet που δεν ξερω καν τι ειναι. το cod 4 το βρισκω απο φιλο σε καλη τιμη οποτε μενει μονο ενα εχτρα τηλεχ. που δεν με καει να το παρω και αμεσα για τα παιχνιδια που παιζω. συν οτι θα εχω ενσωματομενο το wifi και blue-ray, free online, οχι τοσο αγχος αν θα χαλασει η κονσολα(με καθε επιφυλαξη!) και δεν χρειαζεται να ψαξω ενα σορο μαγαζια για να το βρω( το λεω γιατι για να βρω jasper xbox ειναι ακομα λιγο δυσκολο). Απο θεμα γραφικων το xbox διαβαζω ειναι καλυτερο και απο την αλλη το ps3 δεν εχει ακομα αξιοποιησει τις δυνατοτητες του μεσα απο τα παιχνιδια του. ετσι και αλλιως δεν ειμαι κανενας τρελος gamer που θα λιωνω στην κονσολα για να κοιταω τις λεπτομεριες. οποτε τι λετε ρε παιδια να παρω??? και αν εχω καποιο αδικο σε αυτα που ειπα να με διορθωσετε σαν πιο εμπειροι!απλα δωστε τα φωτα σας γιατι αυριο θα γινει η αγορα. ευχαριστω για την βοηθεια...
  14. charlatan154

    PS3 vs XBOX 360

    να υποθεσω οτι η elite εκδοση ειναι η καλυτερη αυτη την στιγμη σωστα? ετσι και αλλιως δεν ενδιαφερομαι για τσιπαρισμα τισ κονσολας. απλα να κρατησει θελω... μην πανε και για πεταμε τα λεφτα... δηλαδη πλεον δεν υπαρχει προβλημα με τα κοκκινα λαμπακια και την υπερθερμανση???
  15. charlatan154

    PS3 vs XBOX 360

    λοιπον παιδια ειπα και εγω να παρω καμια κονσολα να παιζω το cod5. στην αρχη ελεγα ps3. μετα ειδα οτι και το xbox 360 elite edition εχει και hdmi που το θελω για την οθονη μου ειναι και πιο οικονομικο οποτε λεω να το παρω... μετα αρχιζω και διαβαζω για κατι κοληματα... για κατι κοκκινα λαμπακια... οτι ζεσταινετε πολυ... κανει πολυ θορυβο... μπορει καποιοσ να με βοηθησει? υπαρχει δηλαδη πιθανοτητα αν παρω xbox 360 να τα φτυσει απο πολυωρο παιξιμο??? τι με συμβουλευετε να παρω? να σας πω οτι ενδιαφερομαι να παιζω και online. πρεπει να πληρωνω για να παιζω απο το xbox? περιμενω την βοηθεια σας ευχαριστω!!!
  • Δημιουργία νέου...