Προς το περιεχόμενο

JohnnyDragon

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    471
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.330 προβολές προφίλ

JohnnyDragon's Achievements

Mentor

Mentor (11/15)

  • Αφοσιωμένος
  • 10 Classifieds
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

285

Φήμη

  1. JohnnyDragon

    Ινδιάνα Γκούφυ

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 18/03/2024 03:22 μμ

    • Ζήτηση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Αναζητώ προς αγορά τα δύο ένθετα του περιοδικού Αλμανακο με τον Ινδιάνα Γκούφυ. Συγκεκριμένα ήταν τα ένθετα στο τεύχος 107 και στο τεύχος 119.

    1 €

  2. JohnnyDragon

    2 x Seagate 500GB 2,5"

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 18/03/2024 03:22 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλούνται πακέτο δύο σκληροί δίσκοι Seagate Momentus 7200 - 500GB 2,5" Οι δίσκοι είναι σε άριστοι κατάσταση και 100% Υγεία. Τους δίνω και τους δύο μαζί 30 ευρώ. Για χέρι με χέρι μόνο σε περιοχές των Μεσογείων Αττικής. Για την υπόλοιπη Ελλάδα αποστολή με BoxNow.

    30 €

  3. Πράγματι και εμένα όλοι οι αριθμοί που με καλούν είναι από 698. Επίσης μερικές φορές και σε εμένα ακούγεται το ηχογραφημένο μήνυμα ότι και καλά είναι από το PayPal. Σκέφτηκα ότι ίσως οι κλήσεις αυτές να γίνονται από τηλεφωνικό κέντρο εξωτερικού αλλά με παραποιημένα στοιχεία αριθμού, όπως δηλαδή κάνουν και με τα email.
  4. Συχνά πυκνά μου συμβαίνει το παρακάτω σενάριο, όμως τις τελευταίες ημέρες συμβαίνει καθημερινά και τουλάχιστον 2-3 φορές την ημέρα. Λαμβάνω κλήσεις από αγνώστους αριθμούς ελληνικών κινητών αριθμών. Τα περισσότερα όταν καλώ πίσω βγαίνει μήνυμα της εταιρείας ότι ο αριθμός δεν χρησιμοποιείται, κάτι που είναι από μόνο του παράξενο αλλά θεωρώ ότι είναι απλά από διάφορα scam ή bot που ψάχνουν ενεργούς αριθμούς. Το παράξενο όμως είναι ότι κάποιοι από αυτούς τους αριθμούς όταν καλώ πίσω το σηκώνουν άνθρωποι (διαφορετικοί πάντα) που ακούγονται ξεκάθαρα πολύ ηλικιωμένοι και οι οποίοι πάντα δεν ξέρουν τίποτα σχετικά με την κλήση από αυτούς προς εμένα. Μου έχει συμβεί αρκετές φορές, συνήθως κάποια γιαγιά μόνη, ή με τον σύζυγό της που του δίνει το τηλέφωνο για να μιλήσει μαζί μου γιατί δεν καταλαβαίνει κλπ. Είναι το ίδιο πράγμα πάντα. Πριν λίγο έγινε ξανά για πολλοστή φορά αυτές τις μέρες. Βλέπω κλήση από άγνωστο αριθμό. Δεν το σηκώνω γιατί έπινα νερό. Χτυπάει για πολύ λίγο και κλείνει. Στα καπάκια καλώ πίσω και το σηκώνει μια γιαγιά η οποία δεν είχε ιδέα και το δίνει στον άντρα της ο οποίος δεν ήξερε τίποτα και μου έλεγε ότι εγώ έκανα κάποιο λάθος. Οι ηλικιωμένοι κάθε φορά που συμβαίνει αυτό φαίνονται πράγματι εντελώς ανηξεροι. Όμως έχει συμβεί αρκετές φορές και πλέον με κάνει να απορώ πως και γιατί συμβαίνει αυτό. Έχει κανείς καμιά ιδέα;
  5. Εδώ στο Ελλάντα έτσι και αλλιώς προγραμματιστής είναι όποιος λέει ότι είναι. Οπότε δεν πειράζει ας κοπούν και οι θέσεις, αφού έτσι και αλλιώς όποιος να ναι τις κατέχει.
  6. Δεν ξέρω αν είναι οκ να ρωτάω εδώ κάτι τέτοιο, αλλά θα το δοκιμάσω. Ψάχνω λοιπόν κάποιον/κάποια που να δουλεύει σε κάποιο Everest για να ρωτήσω κάτι συγκεκριμένο. Αν κάποιος θέλει ας μου στείλει ένα pm!
  7. Άλλο κατασκοπία, άλλο κάλυψη και χρηματοδότηση εγκληματικών ομάδων με ανταλλάγματα. Βλέπω επικαλείσαι την "ελευθερία του λόγου". Την επικαλείσαι βέβαια διότι εδώ στην κακιά Δύση μπορείς να την επικαλεστείς και να την έχεις. Εγώ δεν είπα να φύγει όποιος διαφωνεί μαζί μου. Είπα να φύγει όποιος δεν γουστάρει να ζει στον Δυτικό κόσμο που ζει τώρα. Όταν κάτι δεν σου αρέσει, φεύγεις. Εκτός αν επιλέγεις να το πολεμάς εκ των έσω, αλλά εκεί έχουν δικαίωμα και οι άλλοι να πολεμάν εσένα μετά. Ας το πάρει κανείς από εδώ απόφαση να μετακομίσει μόνιμα Ρωσία και βάζω εγώ δώρο τα εισιτηρια για αεροπλάνα, τραίνα, βαπόρια και ότι άλλο χρειαστεί.
  8. Μωρε μπράβο ρωσοφιλία τα μέλη του Insomnia. Εγώ μια απορία έχω πάντα με όλους όσους βγάζουν σπυράκια με την Δύση...γιατί μένετε ακόμα εδώ; Τι σας εμποδίζει να φύγετε από την κακιά Δύση και να πάτε όπου αλλού θέλετε; Είναι τόσο απλό Και για όσους τους φαίνεται τόσο "ψέμα" το ότι ήταν η Ρωσία από πίσω, θυμήστε μου, είμαστε ακόμα τεχνολογικό forum; Διότι οι τρόποι με τους οποίους το Ρωσικό κράτος καλύπτει μεγάλες ομάδες hacking και χρηματοδοτεί μερικές από αυτές είναι γνωστοί πολλά χρόνια τώρα, δεν είναι κάτι καινούργιο. Δεν υπάρχει άνθρωπος της πληροφορικής που να μην το γνωρίζει.
  9. "Google" και "εξυπηρέτηση διαγωνιζομένων πελατών" στο ίδιο άρθρο είναι από μόνο του αστείο!
  10. Η συζήτηση αφορά το ROG Phone 8 που θα κοστίζει τόσο.
  11. Και γιατί να δώσεις 1200 ευρώ για να παίζεις από emulator και να μην δώσεις 300 ευρώ για να πάρεις ένα Nintendo Switch και να στηρίζεις με αυτό τον τρόπο και την Nintendo που βγάζει τα games;
  12. Συγνώμη αλλά τι ακριβώς συζητάμε εδώ; Gaming smartphones; Δηλαδή υπάρχει άνθρωπος που θα σκάσει 1200 ευρώ για να παίζει Brawl Stars και Mobile Legends;
  13. Οκ για το ότι θέλει νοσηλεία για το πρόβλημα του, αλλά ισόβια ουσιαστικά για παραβίαση μιας εταιρίας gaming;
  14. "διέρρευσε εκτεταμένη εσωτερική επικοινωνία". Άραγε είναι νόμιμο στην Ελλάδα να κάνει κανείς κάτι αντίστοιχο; Γιατί αν είναι, υπάρχουν κάτι GB από εσωτερική επικοινωνία Ελληνικού "κολοσσού" που θα είχε πολύ πλάκα να βγει παραέξω.
  15. Sender και Newsletter. Αν και αυτό στο οποίο έχω καταλήξει εδώ και χρόνια σε ότι αφορά τα plugin στο Wordpress είναι πως τις πιο πολλές φορές είναι καλύτερο να φτιάχνεις εσύ το plugin που χρειάζεσαι ώστε να κάνεις ακριβώς αυτό που θες, παρά να χάνεις χρόνο με το να δοκιμάζεις τα όσα κυκλοφορούν μέχρι να βρεις κάποιο που θα σου κάνει στο περίπου αυτό που θες.
  • Δημιουργία νέου...