Προς το περιεχόμενο

mitsdim1

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    161
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με mitsdim1

  • Ημερομηνία γέννησης 11/04/1988

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

mitsdim1's Achievements

  1. mitsdim1

    Bmw m3 e46

    Hot take αλλά, εφόσον εχεις δεύτερο αυτοκίνητο, εχεις σκεφτεί να πάρεις ένα τρέιλερ, να παραδώσεις πινακίδες στο bmw (αν τελικά το πάρεις), και να το χρησιμοποιείς σε πίστα (ειτε track days ειτε drift αγώνες ειτε κλειστές αναβάσεις, ότι σου κάνει κέφι); Και την καυλα σου θα κανείς σε πολύ όμορφο βαθμό και την ασφάλεια σου θα εχεις κ το κυνήγι των επιδόσεων θα γίνει με τον σωστό τρόπο και μακριά από τον δρόμο. Κ δεν σε επηρεάζουν ούτε τροχαία ουτε τέλη κυκλοφορίες, να ψάχνεσαι στο ΚΤΕΟ κλπ.
  2. Και ένα update, χτες μου κατέθεσαν τα χρήματα στην Revolut. Αλλαξα το λογαριασμό μου από εθνική σε Revolut και είχα μια αναμονή τριών ημερών επιπλέον, αλλά εντέλει μου τα έβαλαν. Μην απογοητεύεστε επιμείνετε με το support. Μάλλον ποντάρουν στο να βαρεθεί κάποιος και να μην τα ζητήσει.
  3. Επειδη πλήρωσα με PayPal και εβαλα να ερθει ελλαδα? Το σκεφτηκα και εγω, πηγα να το αλλαξω και να βαλω της revolut που εχω αλλα δεν με αφηνει. Οτιδηποτε σχετικό με πληρωμή ειναι κλειδωμένο. Εστειλα στο support, θα δουμε.
  4. Καλημέρα, σαν εξελιξη ειχα αυτο, δεν λεει γιατι ειχε violation κ δεν εκανα κατι παρα μονο login. Τα στοιχεια τραπεζης που ειχα βαλει δεν ειναι πλεον στον λογαριασμο μου ενω ειχαν περασει και οι τρόποι πληρωμης ειναι ανενεργοι. Στο email δεν μπορεις να απαντησεις. Εκει που λεει για upload δεν ειναι link οποτε δεν ξερω τι μου ζητανε να κανω. Μαλλον θα ξαναστειλω στο support αν και πιστευω γενικοτητες ειναι. Hello Dimitris, thank you for your E-Mail. Your account was probably blocked for violation of the Terms and Conditions. I unblocked your account for login, but you can't withdraw your cashback at the moment. In order to unlock the payout option, we need your help. For rechecking the case invoice and payment confirmation of your order are needed, please upload the documents here. After the documents has been checked and everything seems to be ok, your Account will be released again for payments. Best regards,
  5. Ακριβως το ιδιο εχω και εγω. Ιδια τραπεζα, ιδιες ημερομηνιες, ιδιο error. Δοκιμασα και με vpn τπτ. Εστειλα στο support τους και αναμενω.
  6. Επίσης το απέναντι από το salento, βέργες λαγιες κάπως έτσι με σιγοναγειρεμενο κρέας σε σάντουιτς.
  7. Καλημέρα, υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον; Αύριο Τρίτη φεύγουν από το σπιτι.
  8. Καλησπέρα σας, χαρίζεται μια κουζίνα ηλεκτρική με κεραμική εστία. Εξωτερικά ειναι σε μέτρια κατάσταση αλλά και οι εστίες και ο φούρνος λειτουργουν. Βάζω μια φωτό τώρα και αύριο μπορώ να βάλω παραπάνω. Ευχαριστώ τον συνφορουμιτη για την υπόδειξη. Επισης χαριζεται στρώμα από istikbal δεκαετίας, σε σχετικά καλή κατάσταση. Έχει ένα αποχρωματισμό από υγρασία, πιστεύω ότι με ένα καθαρισμό με ατμοκαθαριστη θα είναι οκ. Παραλαβή από το σπιτι μου περιοχή Μαρτίου Θεσσαλονίκη με μόνο κόπο να κατέβει από τον δεύτερο όροφο.
  9. Εγώ θα πρότεινα να τσεκάρετε και την scarpa σαν εταιρία. Έχει και goretex επιλογές και σχετικά εμφανίσιμα μοντέλα για γραφείο / βόλτα κλπ. Έχω τα mojito non goretex για καλοκαίρι και είναι πολύ καλά και είναι μερικώς αδιάβροχα. Αλλά θα παρω κάποια στιγμή και τα gore Tex τυχαιο παράδειγμα https://www.skroutz.gr/s/39454153/Scarpa-Mojito-Mid-GTX-32687-200-Andrika-Oreivatika-Mpotakia-Adiavrocha-me-Memvrani-Gore-Tex-Mayra.html https://www.skroutz.gr/s/34073669/Scarpa-Mojito-32682-200-5-Andrika-Oreivatika-Papoutsia-Adiavrocha-me-Memvrani-Gore-Tex-Mple.html
  10. Αν είσαι Αθήνα θα προτείνω μια επίσκεψη στο riding school του Χουντρα, εκτός από τα σεμινάρια κάνει κ ιδιαίτερα μαθήματα με πολύ λογικό κόστος(όταν είχα ρωτήσει ήταν 30ευρω η ώρα πριν από δυο χρόνια) τα οποία θα σου λύσουν πολλές απορίες και ανασφάλειες καθώς οδηγείς σε ασφαλές περιβάλλον, με δίκη τους μηχανή, εξοπλισμό κλπ. Αν όχι τότε βίντεο του αλλά και από άλλους αντίστοιχους του χώρου θα βοηθήσουν αρκετά. Οπωσδήποτε εξοπλισμό, αν το μπατζετ δεν είναι αρκετό, μπουφαν, παπούτσια/μπότες, παντελόνι, γάντια, βρισκεις και μεταχειρισμένα σε πολύ καλή κατάσταση. Κράνος καινούργιο οπωσδήποτε. Αν τώρα συζητάς για χρήση μονο σε διακοπές, ελληνικά νησιά με άσφαλτο γυαλί και τουρίστες με γουρούνες, εγώ θα ήμουν πολύ σκεπτικός. Χωρίς να σε αποθαρρύνω αλλά είναι η δυσκολότερη συνθήκη οδήγησης μηχανής.
  11. mitsdim1

    Αναζήτηση δίκυκλου

    Νομίζω για την κατάσταση που περιγράφεις θέλεις κατι να το εχεις μαζί σου στο αμάξι. Κατι της μορφής ηλεκτρικό πατίνι/σκειτ/ποδήλατο/κοκ θα σου λύσει τα χέρια. Και χρόνο δεν θα χάσεις ανάμεσα στα παρκαρίσματα, και αν και μέρα βρέχει συνεχίζεις με τον αμάξι πίσω, και δεν ασχολείσαι για κλοπές κλπ. Έχει πολύ καλές επιλογές σε ηλεκτροκίνηση. Βεβαίως πάντα με εξοπλισμό προστασίας 😊
  12. Χωρίς να θέλω να εγείρω ανησυχία, είχα δει κάπου εδώ μέσα ένα σχετικό θέμα και είχε link σε αυτό το βίντεο. Αναφέρεται σε απάτη μεταφοράς χρημάτων από τρίτους, όποτε να είσαι πολύ προσεκτικός με την συναλλαγή.
  13. Από Γερμανό μπορώ να επιβεβαιώσω ότι στα τελευταία προγράμματα επιστροφή συμπεριλαμβάνονταν τα Apple προϊόντα. Δεν είναι σίγουρος για την χριστουγεννιάτικη payzy προσφορά με το 25% Συνήθως προ Πάσχα βγαίνει στον Γερμανό επιστροφη eurobank. Για μένα αξίζει να περιμένεις, αλλά θα πρέπει να κινηθείς πολύ γρήγορα όταν βγει γιατί τα αποθέματα συνήθως εξαντλούνται. Ειδικά σε pro max που είναι πιο δυσεύρετα.
  14. mitsdim1

    Dell Ultrasharp curved

    Link1 Link2 Και λιγο πιο γενικη συζητηση Link1 Μπορεί να είναι κάπως υποκειμενικό το θέμα οπότε να μήν σε πάρω στο λαιμό μου, εμένα με έβαλε σε σκεψεις.
  15. mitsdim1

    Dell Ultrasharp curved

    Και εγώ την σκέφτομαι αλλά κατι κριτικές στο Reddit για το uniformity του panel με έχουν κάπως σταματήσει.
  • Δημιουργία νέου...