Προς το περιεχόμενο

sterizos

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    234
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με sterizos

  • Ημερομηνία γέννησης 17/11/1987

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Cambridge, 02138, MA, USA
  • Ενδιαφέροντα
    1) CHEMISTRY
    2) Stock Market
    3) LEGO's
    4) Cars

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.744 προβολές προφίλ

sterizos's Achievements

  1. Ναι στα 30 κολλησες εσυ. Οχι οτι το 1030 με το 1400 απεχουν λιγακι. Ποιος σου ειπε οτι η επιστροφη δεν εχει σημασια; Η επιστροφη που ειναι 30 δεν εχει αλλα τα εξτρα 30 απτα 999 εχουν. Λογικο. Για μενα που εχω apple card και ειδα με την συναλλαγη τα 30 πισω, εχει.
  2. 1030 με την επιστροφη. 6.25 ειναι το φπα σε ΜΑ
  3. Εγώ πάντως μόλις το παρήγγειλα το 14 pro και την άλλη παρασκευή έρχεται. 999 δολ και 3% πίσω επειδή εχω apple card. Βέβαια δεν θα είναι τόσο τυχεροί όσοι δεν μένουν ΗΠΑ και δεν έχουν apple card. Ωστόσο, τα 1400 (τιμή Ελλάδας) είναι εξωφρενική τιμή.
  4. Φοβερο ηχειο. Το πηρα 179 απο κωτσοβολο και ειναι παρα πολυ καλο οπως και η τιμη.
  5. Τα εχω σε συνδιασμο με creative soundblasterX G6 και ειναι φοβερα ακουστικα. τα συστηνω ανεπιφυλακτα ειδικα στην τιμη αυτη! Εχουν ανακοινωθει και τα Χ3 τα οποια δε βλεπω ομως να κυκλοφορουν στα κοντα. Open air με δυνατο μπασο και καθαρο ηχο. Ογκωδη ειναι ναι αλλα εμενα προσωπικά με Ενδιαφερει η λεπτομερεια στον ηχο. Εχω παρει επισης για θηκη (black pu color) την εξης (για οποιον ενδιαφερεται): https://www.amazon.com/gp/aw/d/B0711G9VCZ/ref=psdcmw_2267281011_t1_B01AD0J1PQ?th=1&psc=1 ΥΓ χωρις dac+head amp δε παιζουν δυνατα. Πχ απο iphone. χωρις καρτα ηχου δεν ενδεικνυνται
  6. Καλησπέρα στο forum και Χρόνια Πολλά, Αγόρασα τα X2HR της philips και τα ήθελα για δυο χρησεις. Η πρωτη είναι να τα συνδεω στον ενισχυτη μου Marshall JVM410H και να παιζω ηλεκτρικη κιθαρα και η δευτερη ειναι να τα συνδεω στα ηχεια του υπολογιστη μου (creative T40) και να ακουω μουσικη. Για την πρωτη χρηση ολα οκ γιατι είναι πολυ δυνατα σε ενταση. Για τη δευτερη χρηση οταν τα βαζω τερμα δεν ειναι τοσο δυνατος ο ηχος και κατοπιν ερευνας βρηκα να αγορασω τον ενισχυτη ακουστικων Schiit Magni 3+ https://www.schiit.com/products/magni-1 που θεωρειται από τους καλύτερους. (στα χρηματα του). Η ερωτηση είναι χρειαζομαι και dac ή οχι? Απ όσο μιλησα με την Schiit μου είπαν οτι δε χρειαζεσαι οσον αφορα τη χρηση υπολογιστης μουσικη κ τπτ αλλο.To dac (αν βοηθησει σε κατι) πως θα βοηθησει? θα τα κανει πιο δυνατα? Η ποιοτητα του ηχου θα βελιτωθεί? παντα σε συνδιασμο με το magni 3.
  7. Παρε Dell UP2715K. Aπο αυτό που βλέπεις στο laptop... καλύτερη εικόνα. Απο τιμες και διαθεσιμοτητα δε ξερω ωστοσο.
  8. Ωχ αυτο ειναι πολυ ωραιο!θα περιμενω Τοτε να παρω αυτο!40 λεπτα αυτονομια λεει
  9. Ευχαριστω samniotis και yannis για τον κατατοπισμο!Το gimball τι ειναι; Το octa σε σχεση με hexa και quad περα απο το πλεονεκτημα της σταθεροτητας στην αιωρηση που μπορω να σκεφτω τι αλλο προσφερει; Επιπλεον,θελω να παρω κατι ετοιμο και οχι να το φτιαξω για αυτο ανεφερα και το tali! Μια ακομα ερωτηση!Το voyager 3 οπως και το inspire τι παραπανω προσφερουν απο το phantom η το tali και ειναι τοσο ακριβα; Εγω το copter το θελω για χομπι!Δεν ειμαι φωτογραφος η κατι σχετικο απλα θελω να βλεπω καθαρα, ευκρινως και τα βιντεο να ναι 1080p.Επιπλεον θελω να χει μεγαλη εμβελεια κ αν γινεται να βαζω κ το ipad μου στην τηλεκατευθυνση απο οτι ειδα κ στο youtube που το κανει ενας απο την dji
  10. Καλησπέρα στην παρέα των drones. Ειμαι νεόφερτος στο χόμπι αυτό και αφού πήρα κατι φτηνο για αρχη για να μαθω (Hubsan H4 FPV), σκέφτομαι να πάρω κάτι καλό με gps.Η τιμή δεν με απασχολεί οπότε σκέφτομαι για dji phantom 2 ή walkera qrx 350 ή walkera tali.Τα αξίζουν τα χρήματα τους αυτά ή είναι υπερβολή ?Το flying time είτε παρεις ενα με 500 είτε με 2000 ειναι ίδιο.Επιπλέον θελω το drone να ναι συμβατο με την gopro hero4 black που εχω.Παρακαλω τις αποψεις σας οσων γνωρίζετε.
  11. Ρε τους πουστηδες τους Κινεζους.Τι εκαναν παλι?Αυτοι μεχρι και νεκρους ανασταινουν ρε.
  12. sterizos

    meizu mx3 250euro απο GERMANO

    Ουτε το iphone6 μου παιρνει αλλα δεν με πειραζει.Βεβαια ειναι υποκειμενικο αυτο.Επισης ουτε το MX4 παιρνει.Βγαινει ωστοσο σε 16/32/64 οποτε ολα οκ.
  13. sterizos

    meizu mx3 250euro απο GERMANO

    Για καποιον που θελει να εξοικονομησει κατι παραπανω το παιρνει με 220ε απο δω: http://www.ebay.com/itm/5-1-Meizu-MX3-Octa-Core-8MP-2MP-Camera-2GB-16GB-Android-3G-Unlocked-/261596589903?pt=UK_Mobile_Phones&hash=item3ce85f2f4f Οι Κινεζοι σε αντιθεση με τους Αμερικανους μεριμνουν αυτομάτως για την αποφυγη πληρωμης φορων τελωνειου.Οι Αμερικανοι οι φλωροι μου απαντανε ολοι ειναι εναντια στο Government policy.Πρεπει να τους κανουμε ιδιαιτερα.
  • Δημιουργία νέου...