Προς το περιεχόμενο

Getta Robo

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.393
  • ΜΕΛΟΣ

4 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Ιστοσελίδα

  • Website URL
    https://youtu.be/44v2DLh6gLg

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Αθήνα - Καλλιθέα
  • Ενδιαφέροντα
    Πολλα. Παρα πολλα.

ΑΛΛΑ

  • Βιογραφικό
    https://youtu.be/44v2DLh6gLg
  • Τοποθεσία
    Hellas - Athens - El Passo - Kallithea City
  • Απασχόληση
    B2B Systems Specialist

Πρόσφατες Επισκέψεις

17.275 προβολές προφίλ

Getta Robo's Achievements

  1. Ισως οτι υφιστανται διαφορες υπηρεσιες για να αναδειξουν το ταλεντο τους, αντι για σελιδες/υπηρεσιες βιντεοπαιχνιδιων.
  2. Παρακολουθω τον Dragoncurve που ειναι μεν φοβερος, αλλα επικεντρωνεται σε ταινιες με τερατα κτλ. https://www.youtube.com/@Dragoncurve/videos
  3. Getta Robo

    TV Season 2023-2024

    Απο το Batman Begins του 2005, η DC εκανε καποιες κινησεις για να εχει επι το πλειστον πιο αληθοφανεις χαρακτηρες. Φυσικα υπαρχουν και εξαιρεσεις, αλλα μειωνεται το υπερφυσικο στοιχειο, ειδικα σε "απλους" ανθρωπους οπως ο Joker και ο Penguin. Ο τελευταιος στα κωμικ εχει τεραστιες αλλαγες, σε σχεση με αυτα που θυμομασταν απο την κλασικη ταινια, την σειρα κτλ. Οπως και πολλοι ακομα αλλωστε. Αυτο που ειπες για τις διαφορες, σε μεγαλο βαθμο ισχυει και για τον Joker. Αλλα με την ερμηνεια του Joaquin Phoenix, ελαχιστοι νοιαστηκαν για το ποσο πιστη εκδοχη του χαρακτηρα ηταν, παντα σε σχεση με τα κωμικ. Το ιδιο θελω να πιστευω και για το πιγκουινο του Colin Farrell, αφου ηταν αριστος ρολος στο τελευταιο Batman, και ειναι επισης παρα πολυ καλος ηθοποιος ο ιδιος.
  4. Ενω περιμενα πως και πως το Shangri La Frontier, μπερδευτηκα με τους μηνες, οποτε μαζευτηκαν 22 επισοδια και το παρακολουθω. Ειναι πολυ καλο, με προσεγμενο σχεδιο και animation, αν και περισσοτερο κωμικο απο οτι θα περιμενα και θα ηθελα. Αξιζει παντως μια ευκαιρια. Εξαιρετικη κινηση και μπραβο τους. Μακαρι να συνεχισουν με περισσοτερες ταινιες. Ελπιζω καποια στιγμη να ακολουθησει η Ναυσικα και η Μονονοκε.
  5. Getta Robo

    Μέλι

    Δοκιμασε και το Ευβοια Γη Εχει παρα πολυ ωραια μελια, βραβευμενα και παντα με πιστοποιηση.
  6. Getta Robo

    TV Season 2023-2024

    Ο χαρακτηρας του Penguin εχει πολλες και διαφορες εκδοχες, σε σχεση με την εμφανιση του πισω στο 1941. Παρα πολλες ειχαν μεταξυ αλλων, και μεγαλη μυτη. Αρκετες ομως, οχι, οπως και οι παρακατω Δεδομενου η σειρα προκειται να διαδραματιζεται στην αρχη της σταδιοδρομιας του, λογικα θα δουμε πολυ περισσοτερα για το χαρακτηρα και τις ιδιοτητες του οσο περναει ο καιρος, οπως αντιστοιχα εγινε και με την ταινια Joker. Σε καθε περιπτωση ομως η εμφανιση του δεν ειναι ασχημη, ουτε φυσικα και εξωπραγματικη. Οχι δηλαδη αν δεν συγκριθει αμεσα με το πως εμοιαζε ο χαρακτηρας σχεδον 85 χρονια πριν.
  7. Σε περιπτωση που ακουει trap, οπως το μεσο μπουμπουκι εκει εξω, θα εκτιμησει παρα πολυ να βαλεις ηχεια με πολυ μπασο να παιζουν Raw Black Metal στο τοιχο του κρεβατιου του. https://www.youtube.com/playlist?list=PL2Ygz2J5TXLdbJXkr7pI2EKYEEqe_lZwN
  8. Getta Robo

    Jurassic World [2025]

    https://www.jurassicoutpost.com/scarlett-johansson-offered-lead-role-in-next-jurassic-world-film/ Απο οτι φαινεται, προταθηκε ρολος στην Scarlett... Ας ελπιζουμε η παραγωγη να βρει τα λογικα της και να αναθεωρησει.
  9. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 22/03/2024 08:58 μμ

    • Ζήτηση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Αναζητω οποιαδηποτε απο τα παρακατω Plextor CD / DVD drives. Η φωτογραφια ειναι ενδεικτικη και το χρωμα δεν εχει σημασια. Ειναι διαφορες εκδοσεις, SCSI, IDE, SATA και USB. PX-760AUF PX-755UF PX-716UF PX-716UFL PX-712UF PX-708UF PX-708UF2 Plextor Premium2U Plextor Premium-U PX-W5224TU PX-W4824TU PX-W4012TU PX-760SA PX-716SA PX-712SA PX-760A PX-716A DVM-DM16FBS PX-716AL PX-712A PX-708A PX-704A DVM-H44FB Plextor Premium2 Plextor Premium PX-W5224A PX-W5224TA PX-W4824A PX-W4824TA PX-W4824U PX-W4012A PX-W4012TA PX-W4012U PX-W4012S PX-W4012TS PX-W1210TS PX-W4220T PX-40TS Ολα θα πρεπει να ειναι σε καλη εξωτερικη κατασταση, και να διαβαζουν CD δισκακια απροβληματιστα Δεν ενδιαφερομαι για αλλες εταιρειες, αλλες κυκλοφοριες, αλλες εκδοσεις. Αποκλειστικα και μονο τα παραπανω. Προσφερω 5€ για το καθενα. Συναντηση εντος Αθηνων και περιξ η αποστολη με BOXnow

    5 €

  10. Οντως ουκ ολικες σκηνες φαινονται χαμηλης παραγωγης, και καμια σχεση με το αριστουργημα του 2015. Θελω να πιστευω οτι δεν ειναι το τελικο δειγμα και θα βελτιωθουν, αλλα κυκλοφορει και σε δυο μηνες η ταινια................. Η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια. Λατρευω το Mad Max 3, αν και ειναι μακραν περισσοτερο "Η Furiosa και οι φιλοι της", παρα Mad Max 3.... Το μελλον θα δειξει.
  11. Δεν φαινεται να υπαρχουν απο τις εκδοσεις κεδρος https://www.kedros.gr/category/169_499_500_506/peripeteies-logotexnia-fantastikoy-seires-anatrixiles.html αλλα μπορεις να τους στειλεις μηνυμα εαν σχεδιαζουν για καποια ψηφιακη υπηρεσια Υπαρχουν στα αγγλικα απο σελιδες οπως το amazon ομως.
  12. Getta Robo

    free greek fonts

    Εξαρταται απο το λειτουργικο σου συστημα. Στα Windows για 15+ χρονια τωρα απλα επιλεγεις να εγκατασταθουν οσα θελεις με την διαδικασια της εικονας μου Αν θες να αφαιρεσεις απο την αλλη γραμματοσειρες, πας Control Panel > Appearance and Personalization > Fonts > Preview, delete, or show and hide fonts και αντιστοιχως καταργησεις οσα δεν θελεις.
  13. Getta Robo

    SMS απο ΑΑΔΕ (myaade-gov-gr.com)

    Πολυ ωραια ολα αυτα, με την διαφορα του "παει γυρευοντας" ειναι αφηρημενη ενοια και αυτο που θεωρεις εσυ αυτονοητο, δεν συνεπαγεται οτι ισχυει και για τους αλλους. Για περισσοτερους απο 9000 λογους. Ας καταργησουμε λοιπον ακομα περισσοτερους θεσμους που εχουμε για προστασια, εις ονομα "ας προσεχαμε / να μην πηγαιναμε γυρευοντας". Αντι πχ οι ιδιες ελεγκτικες αρχες και τα οργανα της να κανανε καμια φορα την δουλεια τους.
  14. Getta Robo

    SMS απο ΑΑΔΕ (myaade-gov-gr.com)

    Καλως η κακως ζουμε σε μια κοινωνια οπου υπαρχου νομοι και κανονες, υποτιθεται εστω. Περαν των ανθρωπων με χαμηλη αντιληψη κτλ, οπου ειναι ευκολα θυματα προς εξαπατηση, υπαρχουν και αυτοι οπου δεν εχουν ας πουμε την σωματικη διαπλαση στο να αμυνθουν εναντια σε καποιον με καλυτερη σωματικη κατασταση. Λεμε σε αυτη την περιπτωση, ας ησουν νεωτερος / ας προσεχες η κατι αλλο;
  • Δημιουργία νέου...