Προς το περιεχόμενο

dark knight

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    72
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με dark knight

  • Ημερομηνία γέννησης 26/03/1993

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Athens

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Athens
  • Ενδιαφέροντα
    Gaming, Reading, Football
  • Απασχόληση
    Student

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.448 προβολές προφίλ

dark knight's Achievements

  1. Έαν το 1.6 που γράφει η κάψουλα είναι % επί του τελικού υγρόυ τότε μιλάμε για 16 mg/ml νικοτίνης και όχι 1.6 mg/ml. Σε αυτή τη περίπτωση πρέπει να γεμίσεις όλο το shake and vape με boosters και η τιμή γίνεται συγκρίσιμη με δεκάμελο. Πήγαινε σε ένα κατάστημα να σε βοηθήσει, αν δεν μπορείς να πας διά ζώσης πάρ'τους τηλέφωνο.
  2. Πέρα από τη κάμερα μια ακόμα διαφορά μεταξύ των 9s και 9 pro υπάρχει και στη φόρτιση, αφού το 9 pro έχει 30w φόρτιση έναντι των 18w του 9s. Άμα είσαι από τα άτομα που το βάζουν το βράδυ να φορτίζει ή έχεις πάντα μπρίζα κοντά δεν παίζει σημαντικό ρόλο, αφού το κινητό βγάζει άνετα μέρα με βαριά χρήση. Αλλά αν μέσα στη μέρα σου το φορτίζεις πολλές φορές μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά στην εμπειρία χρήσης.
  3. dark knight

    Smartphone ~150 ευρώ

    Με κόβω να τρώω φακές για τον υπόλοιπο μήνα, αλλά τελικά πήρα το redmi note 9 pro. Το χαρακτηριστικό που δεν έβρισκα στα χαμηλότερα λεφτά με τίποτα ήταν η 30w φόρτιση, που μου φάνηκε πολύ σημαντική για κινητά με 5000 mah μπαταρία. Είναι αρκετά μεγαλύτερο από ότι έχω συνηθίσει, αλλά πάει σφαίρα και ελπίζω πως θα αντέξει καιρό! Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις!
  4. dark knight

    Smartphone ~150 ευρώ

    Το γνωρίζω ότι σε αυτά τα χρήματα έγιναν ήδη μερικά ποστ, αλλά μιας και υπάρχει η δυνατότητα και ο χώρος παραθέτω ακριβώς τις ανάγκες μου όσο καλύτερα μπορώ, ώστε αν μπορείτε να με βοηθήσετε να κάνω την καλύτερη επιλογή. Γενικά ψάχνω για ένα smartphone σε χαμηλή τιμή που να μην έχει σοβαρά προβλήματα χρήσης και να έχει καλή αυτονομία. Η κύρια χρήση του κινητού είναι επαγγελματική (email, video calls, instant messaging σε διάφορες πλατφόρμες, ανεβοκατέβασμα αρχείων από cloud, browsing) εντός και εκτός σπιτιού και κανένα ελαφρύ παιχνίδι να περνάει η ώρα. Ελπίζω μέχρι το τέλος του χρόνου να μπορέσω να αγοράσω κάτι καλύτερο, οπότε θα ήθελα αν γίνεται να είναι σχετικά εύχρηστο για να μπορέσω να το δώσω στους γονείς μου στο μέλλον. Γενικά η χρήση που κάνω καλύπτεται και από το Xiaomi Redmi 4x μου, αλλά πλέον υπερθερμαίνεται στη φόρτιση, δεν κάνει καλή επαφή ο φορτιστής και η μπαταρία αντέχει μισή μέρα. Οπότε πρέπει να αγοράσω κάτι γιατί δεν μπορώ να μείνω χωρίς συσκευή και δεν ξέρω πότε θα σταματήσει να κάνει επαφή ο φορτιστής. Όταν βρω χρήματα να αγοράσω κάτι καλύτερο θα δοθεί αυτό το κινητό στους γονείς μου (για αυτό ζητάω και κάποιο σχετικά ευκολόχρηστο UI εάν γίνεται). Ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χώρο και τον χρόνο σας. 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε: 120 - 170 (όσο λιγότερα γενικά τόσο το καλύτερο) 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό: Ελλάδα - ετοιμοπαράδοτο εφόσον το χρειάζομαι σύντομα. 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Όχι, αρκεί να είναι κάπου στην Αττική και να επιτρέπεται παραλαβή από κατάστημα. 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Καινούριες 5) Μέγεθος οθόνης; Μέχρι 6-6.5', όχι παραπάνω 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό: Να έχει αξιόπιστο GPS, να παίρνει 2η SIM, 3.5 jack ακουστικών και να έχει καλή συνδεσιμότητα (4g-Wi-Fi). Εάν το επιτρέπει η τιμή IR και NFC. 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Ιδανικά θα ήθελα να μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες που να βλέπονται όταν ανεβαίνουν social media, αλλά δεν είναι σημαντικό. 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; Ναι, είναι το πιο σημαντικό στοιχείο. 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android, όσο πιο εύκολοχρηστο όσο γίνεται. 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; Video calls (skype, zoom), instant messaging, email, social media, και μη απαιτητικά παιχνίδια (δεν είχα κολλήματα στα παιχνίδια που παίζω με το παλιό μου Redmi 4x).
  5. Η νικοτίνη σε υψηλές περιεκτικότητες και ποσότητες, πέρα από παράνομη είναι και ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ. Χρειάζεται καθαρό μυαλό, καθόλου αντιπερισπασμούς κατά τη χρήση της, εξοπλισμό (γάντια, μάσκα), μακρυμάνικα ρούχα, άμεση πρόσβαση σε νιπτήρα σε περίπτωση που χυθεί πάνω σου, καλό εξαερισμό στο δωμάτιο, έναν χώρο που να μην υπάρχουν μέσα παιδιά/κατοικίδια και ένα μέρος που να μπορείς να την αποθηκεύσεις που να μην έχει κάποιος άλλος πρόσβαση, μακριά από ήλιο και υγρασία. Μπορεί να ακούγομαι υπερβολικός αλλά δεν είμαι, έχω δει πολύ προσεχτικούς ανθρώπους με γάντια και μάσκα να ζαλίζονται μπροστά μου σε σημείο λιποθυμίας. Αυτά για περιεκτικότητες το πολύ 72/100 mg/ml. Είναι τόσο επικίνδυνη που εκθέτεις μέχρι και το courier σε πολύ μεγάλο κίνδυνο. Την 500άρα που πουλάνε στο site δεν θα την παράγγελνα ούτε για τον χειρότερο εχθρό μου, δεν ξέρω γιατί και με ποιο σκεπτικό την έχουν διαθέσιμη, δεν υπάρχει τρόπος να τη διαχειριστείς σωστά χωρίς να είσαι μέσα σε ειδικό εργαστήριο. Δεν έχω ούτε μαγαζί με ατμιστικά ούτε κάποιο συμφέρον να σε αποτρέψω από το να πάρεις νικοτίνη από έξω, απλά σίγουρα είναι παράνομο και υπάρχουν θέματα ασφάλειας, ευκολίας και ποιότητας. Υπάρχουν boosters στην αγορά σε λογικές τιμές από αρκετά καταστήματα, που είναι ελεγμένες και συσκευασμένες υπό σωστές συνθήκες. Την έχω δοκιμάσει τη συγκεκριμένη από γνωστό μου που είχε παραγγείλει και δεν είχε κανένα θέμα με τελωνεία/ελέγχους. Είναι πάρα πολύ σκληρή στο λαιμό. Κάνει τα 3άρια υγρά να φαίνονται σαν 5+ και τα 6άρια υγρά να βαράνε στον λαιμό σαν να είναι 12άρα νικοτίνη. Μόνο σε πολύ χαμηλές περιεκτικότητες νικοτίνης είναι χρήσιμη, αφού για να μην σου επηρεάσει τη γεύση και το χτύπημα πρέπει να κάνεις το υγρό το πολύ 1-1.5 mg/ml νικοτίνη. Πάει καιρός όμως, δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι στην αποστολή ή στη ποιότητα. Εάν προχωρήσεις με την αγορά και δεν είσαι σίγουρος για το τι κάνεις μην αγοράσεις περιεκτικότητα μεγαλύτερη των 20 mg/ml, αλλά και πάλι δεν πιστεύω ότι αξίζει το ρίσκο.
  6. Είχα παραγγείλει το micro USB και μου δώσανε κατά λάθος το USB-C, μέχρι που με πήρανε τηλέφωνο να το γυρίσω πίσω. Και τα 2 powerbank είναι ακριβώς ίδια και φορτίζουν με micro USB, η μόνη διαφορά ήταν στον φορτιστή ταξιδίου που το ένα πακέτο έχει μαύρο χρώμα με καλώδιο USB-C και το άλλο έχει άσπρο χρώμα με καλώδιο micro USB.
  7. Δίνεται κατά προτίμηση κατανάλωση εντός 2 ετών από την ημερομηνία παραγωγής σε όλα τα υγρά της ελληνικής αγοράς. Σε φυσιολογικές συνθήκες, κανονική θερμοκρασία δωματίου και αποφυγή απευθείας έκθεσης στον ήλιο για μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν λήγουν κανονικά ούτε στα 2 χρόνια αλλά αρκετά πιο μετά. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται (VG, PG και αρώματα) έχουν αντοχή τουλάχιστον 2 χρόνια, και σε καλές συνθήκες μπορούν να συντηρηθούν για πολύ περισσότερο. Η παρουσία νικοτίνης αυξάνει την αντοχή ακόμα περισσότερο. Δεν θα είναι όμως ίδια η απόδοση της γεύσης και η δύναμη της νικοτίνης μετά από τέτοιο διάστημα (κυρίως λόγο οξείδωσης). Οι κακές συνθήκες συντήρησης μπορούν να κάνουν ένα υγρό αναπλήρωσης να χαλάσει πριν τα 2 χρόνια. Εάν σου δώσει κάποιο κατάστημα υγρό με ημερομηνία παραγωγής παλαιότερη των 2 χρόνων, επέστρεψέ το πίσω και πάρε κάποιο πιο φρέσκο. Προσωπική άποψη τώρα, δεν έχω ακούσει ποτέ κάποιον να έχει πάθει κάτι από ληγμένο υγρό, έχω και εγώ ατμίσει υγρό 3ετίας που είχε συντηρηθεί σε καλές συνθήκες και ήταν μια χαρά. Ο άτυπος κανόνας είναι ότι κάνεις μία μικρή δοκιμή στο χέρι και αν δεν έχει πάει κάτι στραβά στη γεύση του υγρού το ατμίζεις. Δεν θα δοκίμαζα για κανένα λόγο υγρό που έχει μείνει στον ήλιο ή στο ντουλαπάκι αυτοκινήτου το καλοκαίρι. Αν σου έχει μείνει ένα υγρό στο δικό σου συρτάρι 2 χρόνια, λογικά δεν σου άρεσε τότε και δεν θα σου αρέσει ούτε τώρα. Αν έχει μείνει στο ράφι του καταστήματος το υγρό 2 χρόνια ή είναι σε σημείο που το βλέπει ήλιος τότε δεν θα το αγόραζα, κάποιος λόγος υπάρχει που δεν το πούλησε τόσο καιρό.
  8. Καλησπέρα, έχω το ίδιο μοντ και το δουλέυω σε πολύ ψηλά watt χωρίς πρόβλημα (100-130), δεν θα χρειαστείς για κανένα λόγο αναβάθμιση εάν πάρεις επισκευάσιμο ατμοποιητή. Ο ατμοποιητής που έχεις είναι από τους καλούς με έτοιμες αντιστάσεις, και δεν θα βρεις εύκολα κάποιον πολύ καλύτερο σε θέμα γεύσης χωρίς να πας σε επισκευάσιμο. Πριν πας σε νέα αγορά δοκίμασε και τα 2 είδη αντιστάσεων που μπορεί να δουλέψει (Mesh z1 και Mesh z2), πρέπει να είχε μία από τη κάθε μία μέσα στο κουτί, μπορεί κάποια από τις 2 να σου κάνει καλύτερα. Επίσης σιγούρεψε ότι το πρόβλημα που έχεις είναι με τον ατμοποιητή και όχι με το υγρό (το έχει συνηθίσει η γλώσσα σου, έγινε κάτι λάθος στη μίξη ή δεν ξέρω εγώ τι), δοκιμάζοντας κάποιο άλλο. Οι επισκευάσιμοι που σου πρότεινε ο fernw_thn_souvla είναι πολύ καλές επιλογές (ειδικά ο Gear και ο Blotto μου άρεσαν πάρα πολύ) σε περίπτωση που προχωρήσεις σε αναβάθμιση, θα πρόσθετα σε αυτούς και τον Aromamizer Supreme v2 της Steamcrave σε διπλή αντίσταση και τον Destiny RTA από Hellvape σε μονή αντίσταση. Στους επισκευάσιμους, η διαφορά μεταξύ μονής και διπλής αντίστασης είναι ότι σχεδόν πάντα αυτοί με διπλή έχουν μεγαλύτερη παραγωγή ατμού και πιο έντονη γεύση, αλλά και μεγαλύτερη κατανάλωση υγρού και μπαταρίας. Για να επισκευάσεις μόνος σου τον ατμοποιητή θα χρειαστείς 2 βασικά υλικά, βαμβάκι και σύρμα, και κάποια βασικά εργαλεία όπως ψαλίδι, κεραμική τσιμπίδα και κάποια φθηνά κατσαβιδάκια. Πήγαινε σε ένα αξιόπιστο κατάστημα με ποικιλία σε αυτά να σε βοηθήσουν να επιλέξεις σωστά. Το να πας σε κατάστημα με υπαλλήλους που έχουν μεγάλη εμπειρία στους επισκευάσιμους το θεωρώ πάρα πολύ σημαντικό, εάν μάθεις σωστά θα αποφύγεις πολλά προβλήματα. Υπάρχουν πολλά βίντεο με οδηγίες στο youtube, και αρκετές ομάδες στο facebook που μπορούν να σου λύσουν απορίες. Δεν είναι όσο δύσκολο όσο πιστεύεις, θα το μάθεις πολύ γρήγορα, αλλά είναι σημαντικό να σου δείξει κάποιος που ξέρει.
  9. Αυτό εξαρτάται από το SnV, υπάρχουν πολλά στην ελληνική αγορά που οι 2 βδομάδες είναι μεγάλη υπερβολή και άλλα που θα χρειαστεί μήνας. Καλό είναι να ακολουθούμε τις οδηγίες του κατασκευαστή (κανονικά πρέπει να τις γνωρίζει το μαγαζί από το οποίο τα προμηθευόμαστε) στην ωρίμανση και την αραίωση, υπάρχουν και μερικά SnV που μετά από ένα σημείο όσο τα αφήνεις γίνονται χειρότερα. Στα σκέτα αρώματα από την άλλη, δυστυχώς οι οδηγίες των κατασκευαστών συχνά δεν είναι σωστές, ή γράφτηκαν σε εποχές με πολύ χειρότερο εξοπλισμό και από εκεί έρχεται μία από τις δυσκολίες του DIY.
  10. Παρέλαβα σήμερα από Public μέσω ACS, έφυγαν από Πάτρα τη Δευτέρα και ήταν Ζωγράφου σήμερα. Περίμενα λίγο δυνατότερο ήχο, αλλά δεν ξέρω αν φταίνε τα ακουστικά ή το laptop μου.
  11. Υπάρχουν πολλά που μπορείς να δοκιμάσεις σε drip tips, για παράδειγμα κάτι πιο ψηλό από αυτό που έχεις τώρα. Από υλικά, από όσο ξέρω αυτά που ζεσταίνονται σχετικά λιγότερο είναι delrin, acrylic, Pyrex, γυαλί ή κεραμικό. Ακόμα υπάρχουν και ψύκτρες για drip tips, που μπαίνουν ανάμεσα στον ατμοποιητή και το tip για να μην περνάει η θερμότητα.
  12. Η ερώτηση με ποια γλώσσα ξεκινάω είναι περίεργη, αφού κάθε γλώσσα έχει το κοινό της και κάθε εταιρία τις απαιτήσεις της. Εάν αυτό που θες για τώρα είναι να μάθεις/θυμηθείς να προγραμματίζεις η καλύτερη γλώσσα, κατά τη γνώμη μου, είναι η Java, ειδικά εάν σκοπεύεις να διαβάσεις από βιβλία ή ανοιχτά μαθήματα πανεπιστημίων για θέματα όπως γράφοι, δομές δεδομένων, αλγόριθμοι και πολυπλοκότητα. Εάν πάλι είσαι άτομο το οποίο για να κρατήσει το ενδιαφέρον του θέλει να βλέπει αποτελέσματα, τότε καλό είναι να ξεκινήσεις με γλώσσες οι οποίες δίνουν μεγάλη ευκολία σε κάποιους τομείς. Αρχικά διαλέγεις κάποιον τομέα ο οποίος σου φαίνεται ενδιαφέρον, όπως για παράδειγμα Web Development, Data Analysis και App Development. Για hands on γνώση, καλές γλώσσες για να ξεκινήσει κάποιος είναι Ruby (Web), Python (Data) και C# (Applications, είτε Windows είτε Mobile Multiplatform) (πάντα βασισμένα στη γνώμη μου). Tutorials για αυτές τις γλώσσες συνήθως εξηγούν ποιες άλλες τεχνολογίες χρειάζονται να μάθεις ταυτόχρονα. Ένα βασικό προσόν ενός προγραμματιστή, είναι το να ξέρει ποιο εργαλείο είναι το κατάλληλο για κάθε δουλειά. Ο ποιο εύκολος τρόπος να αποκτήσεις αυτή τη δεξιότητα είναι να αρχίσεις να δοκιμάζεις. Υ.Γ. ο καλύτερος τρόπος για να μπεις στο νόημα είναι να περάσεις κάποια διανομή linux ( πχ ubuntu, mint) στον υπολογιστή σου. Αφού το κάνεις αυτό δοκίμασε να δεις πως είναι να ζεις με αυτά και κάθε πρόβλημα που εμφανίζεται μπροστά σου να το λύνεις με google search. Εάν αυτό σου φανεί πολύ δύσκολο και ψυχοφθόρο, τότε ίσως το να προσπαθήσεις να γίνεις προγραμματιστής να μην είναι πολύ καλή ιδέα.
  13. Δοκίμασε να μην ακουμπάς τα χείλη στην άκρη του drip tip, βάλτο λίγο πιο μέσα. Οι φουσκάλες μήπως είναι από υγρό που πετάγεται;
  14. Ένα arduino nano που είχα παραγγείλει από Κίνα είχε bootloader αλλά ήθελε ειδικό driver για να δουλέψει. Είχα περάσει αυτό: http://www.arduined.eu/ch340g-converter-windows-7-driver-download/ και δουλέψε μια χαρά.
  15. dark knight

    Overwatch Topic v1

    Υπήρχε κάποιος άλλος που δεν παρέλαβε ποτέ από Public σε επαρχία; Το πρωί μου είπαν θα έρθει μεσημέρι, το μεσημέρι είπαν απόγευμα και το απόγευμα είπαν Τετάρτη ή Πέμπτη...
  • Δημιουργία νέου...