Προς το περιεχόμενο

Nikos_Vita

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    160
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Nikos_Vita

  • Ημερομηνία γέννησης 29/02/1968

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Nea Makri / Agia Paraskevi

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Nikos_Vita's Achievements

  1. Όταν υπάρχουν αξιοπρεπέστατα καινούρια από 400 μέχρι 600 euro δεν υπάρχει λόγος για αγορά refurbished. Εκτός αν υπάρχει συγκεκριμένη απαίτηση ή "μούρλα".
  2. Μετά από μία βδομάδα στο service της εταιρείας, σήμερα το πρωί το πήρα. Μάλλον το πρόβλημα επιλύθηκε. Πρόβλημα στην κάρτα WiFi. Άλλαξαν την κάρτα με νέα. Ρόλο παίζει τελικά ο κωδικός της πλακέτας που ανέφερα και σε προηγούμενο post. Μου έβαλαν ποιο καινούρια κάρτα με κωδικό πλακέτας a7-018. Πιθανολογώ ότι και στο service θα ταλαιπωρήθηκαν με τις εκδόσεις καρτών μέχρι να πετύχουν κάποια που να παίξει απροβλημάτιστα. Ελπίζω (και εύχομαι) να μην βγάλει κάποιο πρόβλημα γιατί δεν έχω ιδιαίτερη διάθεση να αγοράσω νέο φορητό.
  3. Αδυνατώ να πιστέψω ότι ένα τέτοιο λάπτοπ έχει ένα τόσο σοβαρό κατασκευαστικό πρόβλημα. Πάντως χαζεύω φωτογραφίες και δεν βλέπω να έχει πουθενά στην οθόνη προστατευτικά pads. Μεγάλο φάουλ από την Lenovo. Ακόμη και το λάπτοπ που γράφω τώρα, ένα ThinkPad του 2013 έχει 6 pads για να προστατεύεται η οθόνη. Στην θέση σου θα αγόραζα πολύ μικρά pads από τα Jumbo ώστε η οθόνη να μην πέφτει πάνω στα πλαστικά.
  4. Ακουμπάει δηλαδή η οθόνη πάνω στην γωνία του πλαστικού στο spacebar; Δοκίμασες να το καθαρίσεις με μαλακή χαρτοπετσέτα και λευκό οινόπνευμα ή ειδικό καθαριστικό οθονών; Στις δύο γωνίες της οθόνης στην κορυφή δεν έχει pads ώστε να ακουμπάνε αυτά πάνω στο πλαστικό; Αν και τώρα που βλέπω κάτι φωτογραφίες στο net στις γωνίες δεν υπάρχει χώρος για pads. Στη θέση σου θα το πήγαινα στο Media Markt.
  5. Η δική μου περίπτωση θα πάρει το δρόμο της υποστήριξης (περίοδος εγγύησης). Όλα κανονίστηκαν. Απορία. Πως άραγε θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί μία τέτοια δυσλειτουργία στο service μίας εταιρείας;
  6. Πολύ δυνατό, αλλά όχι δωρεάν... https://www.essentialpim.com/pc-version
  7. Το Outlook 2019 υπάρχει σαν ανεξάρτητη εφαρμογή ή είναι part του Office;
  8. Η δική σου περίπτωση είναι κάπως μπερδεμένη γιατί δεν είναι σίγουρο αν η νέα κάρτα που έβαλες είναι και συμβατή με τον φορητό. Μπορεί και να προκάλεσε και πρόβλημα στο Laptop. Όπως έγραψα και ποιο πριν στην θέση σου θα ξεκίνησα με USB Linux για να επιβεβαιώσω αν φταίει ή όχι η κάρτα.
  9. Άσε γιατί έχω πολύ άσχημες εμπειρίες με αγορές από εξωτερικό. Και επειδή δεν φημίζομαι για την τύχη μου, καλύτερα από Ελληνικό μαγαζί για ευνόητους λόγους.
  10. Αν είναι η Pavilion κάτι πάει και έρχεται. Εγώ φοβόμουν μήπως είναι μαϊμού σειρά.
  11. Αγορά από εξωτερικό δεν παίζει με την καμία, οπότε κοιτώ μόνο Ελλάδα και να έχει αυτά που θέλω σε αποθηκευτικό χώρο και μνήμη τουλάχιστον 12Gb. Εγώ άλλο ήθελα να μάθω. Αυτή η σειρά της Unimax τι σόι σειρά είναι; Εγώ ήξερα ότι τα HP είναι με ονόματα π.χ. Envy, Probook κλπ... Μήπως είναι σειρά τύπου Clevo/TurboX ;;;; https://www.unimax.gr/hp-17-notebook-i5-10210u-12gb-1tb-256gb-fhd-silver-eos-12-atokes-doseis.html
  12. Το ξέρω και έχεις δίκιο. Δεν μπορώ όμως να κάνω πειραματισμούς πάνω σε καινούριο φορητό. Οπότε κάτι θα κερδίσω, κάτι θα χάσω. Όλα μαζί δεν γίνονται στα κόστη αυτά.
  13. Αναγκαστικά κάνω έκπτωση στον επεξεργαστή γιατί θέλω έτοιμο φορητό και όχι να κάνω εγώ αναβαθμίσεις και να ανοίγω εγώ το σασί. Ήδη έχω μπλεξίματα με άλλον φορητό και μου το παίζουν κινέζοι με την εγγύηση.
  14. O em Client πλησιάζει πολύ τον Outlook, έχει Calendar, notes & tasks. Η free έκδοση έχει τον περιορισμό των 2 accounts. Η έκδοση Pro έχει μία εφάπαξ τιμή κάπου στα 40euro αν θυμάμαι καλά.
  • Δημιουργία νέου...