Προς το περιεχόμενο

atomakis

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    343
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με atomakis

  • Ημερομηνία γέννησης 17/08/1988

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

atomakis's Achievements

  1. Καλησπέρα σε όλους! Έχω ενα κανάλι στο youtube και μετά από περίπου 2 χρόνια λειτουργίας του σκέφτομαι μήπως αναβαθμίσω την ποιότητα της εικόνας και του ήχου μου. Σκεφτόμουν μια action camera τύπου gopro hero8, για να μπορώ να την χρησιμοποιώ σε εξωτερικούς χώρους, στο νερό, στο βουνό και γενικά σε άλλες δραστηριότητες άσχετες του περιεχομένου που ανεβάζω στο κανάλι. Πιστεύετε ότι μια τέτοια επιλογή είναι καλή ή να κοιτάξω σε κάτι άλλο; Budget να πούμε 300€ και λιγότερο, ανάλογα την πρόταση.
  2. Ψάχνω μια οθόνη για word - office και λίγο gaming όπως λέει ο τίτλος. Το υπόλοιπο σύστημα είναι i5 4670k, Gigabye Z87X-D3H - EVGA GTX770. Θέλω τουλάχιστον 27' IPS LED 1080p και budget περίπου στα 200 ευρώ.
  3. Σας ευχαριστώ όλους πολύ. Θα ενημερώσω τον συνάδελφό μου ώστε αν τύχει ξανά κάτι τέτοιο να μην την πατήσει.
  4. Καλημέρα στην παρέα, Σήμερα το πρωί συνέβη ένα περίεργο περιστατικό. Ένας συνάδελφος μου είπε το πρωί ότι πήραν τηλέφωνο στο σπίτι του από ένα νούμερο εξωτερικού. Το σήκωσε η γυναίκα του καθώς ο ίδιος ήταν στην δουλειά και την είπε ένας που μιλούσε αγγλικά ότι έχει πρόβλημα ο υπολογιστής του. Ο ομιλητής ανέφερε και το όνομα του συναδέλφου οπότε δεν πιστεύω να ήταν λάθος κλήση ή συνωνυμία. Επειδή μιλούσε γρήγορα και δεν τον καταλάβαινε πολύ καλά δεν συνέχισαν την κλήση. Θέλω να τονίσω ότι ο υπολογιστής του δεν έχει κάποιο πρόβλημα, ούτε επικοινώνησε με καμιά εταιρία service ούτε είχε καμία επικοινωνία με το εξωτερικό τελευταία ώστε να δικαιολογεί κάποια τέτοια προσπάθεια επικοινωνίας. Συνέβει σε κάποιον άλλο κάτι τέτοιο; Να ανησυχήσω; Τι μπορεί να είναι αυτό;
  5. Με τα πολλά μπόρεσα να μιλήσω με εκπρόσωπο τους και τελικά έχει κοπεί μία οπτική ίνα. Υπολογίζουν κατά τις 21:00 να επιδιορθωθεί.
  6. Καλησπέρα, σήμερα το ιντερνέτ και το σταθερό της wind από το μεσημέρι έχουν πέσει. Τα κινητά όμως λειτουργούν κανονικά. Και στο παρελθόν έχει συμβεί αυτό από εργασίες που έκαναν οι τεχνικοί της αλλά μας είχαν ενημερώσει με μήνυμα στο κινητό. Υπάρχει καμία ανακοίνωση σχετικά με κάτι τέτοιο; Παίρνω στο 13800 και με είχαν στην αναμονή κοντά στα 15' μέχρι να το κλείσω επειδή δεν με συνέδεσαν με εκπρόσωπο. Να σημειώσω ότι αναφέρομαι για την περιοχή της Θράκης και συγκεκριμένα της Ξάνθης.
  7. Υπάρχει κάποιο που να είναι εγκεκριμένο και αξιόπιστο;
  8. Αυτό που είχε στο κουτί χρησιμοποιώ. Απλά επειδή τυχαίνει να το φορτίζω πολύ συχνά, 2 φορές την μέρα έλεγα να πάρω ένα μαγνητικό για να μην φθείρεται η υποδοχή.
  9. Καλησπέρα, ψάχνω μαγνητικό καλώδιο usb type c. Έχω δει μόνο στο ebay κάποια φτηνά που μου φαίνονται ότι είναι της σειράς. Γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω κάποιο αξιόπιστο κοντά στα 20 ευρώ περίπου; Ενδιαφέρομαι για αγορά είτε από Ελλάδα είτε από το ιντερνετ. Ευχαριστώ πολύ.
  10. atomakis

    power bank

    Αυτό εννοείς; http://www.banggood.com/Original-Xiaomi-10000mAh-Bothway-QC2_0-Quick-Charge-Power-bank-Pro-PLM01ZM-p-1039932.html?rmmds=search Ψάχνω το powerbank να έχει 9v/2a γιατί το κινητό μου (huawei P9) υποστηρίζει τέτοιο ρεύμα.
  11. atomakis

    power bank

    Αφού εσύ τα έχεις και τα δύο, μπορείς να μου πεις αν είναι πιο γρήγορο το blitzwolf κατά την φόρτιση; Γιατί δεν θέλω να το έχω συνδεδεμένο πολύ ώρα όταν δεν έχω μπαταρία, δηλαδή να το βάζω για κανένα μισάωρο και να έχει προλάβει να φορτίσει ικανοποιητικά.
  12. atomakis

    power bank

    Καλύτερο τελικά είναι το BlitzWolf ή το Xiaomi; Πιο αξιόπιστο; Γιατί δεν έχουν μεγάλη διαφορά στην τιμή.
  13. atomakis

    power bank

    Μπορείς να δώσεις ένα λινκ από που το πήρες;
  14. Πάντως πριν καμια 2 βδομαδες μπορεσα με το κολπο να βαλω στο paypal λεφτα και πριν 5 λεπτα μου πηρε το paypal λεφτα απ' ευθείας απο την κάρτα.
  15. Ξέρουμε μήπως πότε θα ανοίξει ξανά το paypal για αγορές μέσω eBay;
  • Δημιουργία νέου...