Προς το περιεχόμενο

gerr

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    40
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με gerr

  • Ημερομηνία γέννησης 09/05/1989

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη

gerr's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. καλημέρα σε όλους! Εχετε να μου προτείνετε σούπερ φορητό λαπτοπ γύρω στα 1000ευρώ? ssd σίγουρα, i5, 13' οθόνη. Η χρήση δεν θα είναι ιδιαίτερα βαριά αλλά η εμπειρία χρήσης να ειναι απροβλημάτιστη. Ευχαριστώ!
  2. gerr

    Προτάσεις βιβλίων

    Διάβασα πρόσφατα το "Πρόβλημα Σπινόζα". Αρκετά εμπορικό και πολύ προβεβλημένο από τα μεγάλα βιβλιοπολεία. Ευκολοδιάβαστο, σε κρατάει με τον τρόπο που είναι γραμμένο. Περιγράφει παράλληλα την ζωή του Ρόζενμπεργκ (πρωτεργάτη της ναζιστικής ιδεολογίας της εποχής του δευτέρου παγκοσμίου και επονομαζόμενου και φιλόσοφου του εθνικοσοσιαλιστικού κόμματος) και του Σπινόζα (Ολλανδός φιλόσοφος εβραϊκής καταγωγής). Μυθιστόρημα με αρκετά ιστορικά στοιχεία των 2 εποχών καθώς και κάποια φιλοσοφικά ζητήματα.
  3. gerr

    Προτάσεις βιβλίων

    Χθες τελείωσα "Το Λάθος" του Αντώνη Σαμαράκη. Πάρα πολύ καλό βιβλίο, το προτείνω ανεπιφύλακτα. Ωραία ατμόσφαιρα, σκοτεινή θα έλεγα, καλά δουλεμένοι χαρακτήρες. Αστυνομικό μυθιστόρημα, που έχει παράλληλα και πολιτικό-κοινωνικό χαρακτήρα. ΥΓ Πολύ καλή κίνηση από το Κυριακάτικο Βήμα η σειρά με τους Έλληνες πεζογράφους του 20ου αιώνα. Μόλις ξεκίνησα και το σημερινό ένθετο, "Η Πλωτή Πόλη" της Μάρω Δούκα.
  4. gerr

    Στοκχόλμη 2011

    Τα βρίσκεις πολλά ή λίγα? Είναι περίπου 660euro. Για 2άρι όλα πληρωμένα εμένα καλά μου φαίνονται.
  5. LinkΣτην ουρά για το iPad 2 Κολωνάκι οαχαχαχαοχααχ, μόνο εγώ το βρίσκω αστείο??
  6. Μόλις τελείωσα την τρίτη ταινία από την τριλογία "Pusher" . Πολύ καλές και οι 3. Ωραία ατμόσφαιρα, η σκηνοθεσία δίνει ρεαλιστικότητα στην ταινία. Να πω με 2 λόγια, ότι αναφέρεται σε κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών. Κάθε μία από τις 3 ταινίες επικεντρώνεται σε διαφορετικό χαρακτήρα. 8/10
  7. Όσοι έχουν δει το συγκεκριμένο σύστημα στην θεσσαλονίκη ξέρουν ότι προσφέρει πολύ μεγάλη ευκολία. Μην το κατακρίνετε πριν το δείτε. Ούτε ένα δεν είναι σπασμένο εδώ, ελπίζω το ίδιο να ισχύσει και στην Αθήνα.
  8. Αύριο πρωί πρωί αναχωρό με την παρέα για Αμστερνταμ! Καμία πρόταση για κάτι όσο τόσο προφανές που όμως δεν πρέπει να χάσουμε ??
  9. Αύριο πρωί πρωί αναχωρό με την παρέα για Αμστερνταμ! Καμία πρόταση για κάτι όσο τόσο προφανές που όμως δεν πρέπει να χάσουμε ??
  10. Δεν ισχύει νομίζω αυτό που λες. Φαρμακευτική (4χρονια σπουδές στο uk,5 ελλάδα) αναγνωρίζεται αμέσως. Για τις άλλες τις τριετείς δεν ξέρω. Πολιτεχνείο που είναι 4 χρόνια εκεί, κάνουν και ένα master, σύνολο 5 και αναγνωρίζεται.
  11. gerr

    Οδηγός αγορών για eBay! #2

    Παιδιά, όταν λέει "shipping only to your billing adress" εννοεί την διεύθυνση που έχω στο paypal? πρέπει να είναι η ίδια και στον λογαριασμό του ebay?
  12. gerr

    Οδηγός αγορών για eBay! #2

    Από ΗΠΑ με usps συνήθως πόσες μέρες κάνει να έρθει από τη στιγμή που θα το στείλει? Γιατί είμαι φοιτητής και ενδέχεται να έχω φύγει.. Ευχαριστώ!
  13. Παρόλο που είμαι κεφαλονίτης θα προσπαθήσω να είμαι αντικειμενικός. Πανέμορφο νησί, ειδανικό ιδανικό για οικογενειακού τύπου διακοπές. Αν θέλεις νταβαντούρι έλα πριν 15 Αυγούστου, αλλά απ'ότι κατάλαβα θες κάτι πιο χαλαρό οπότε τέλη Αυγούστου είναι μια χαρά. Κρύα είναι η θάλασσα τον Ιούνιο και πολύ αρχές Ιουλίου ίσως. Αύγουστος και Σεπτέμβρης ιδανική. Απίστευτες παραλίες, οι περισσότερες και πολύ απλές καντίνες και λίγες ξαπλώστρες, και φυσική ομορφιά με πολύ όμορφα τοπία, ιδικά στα βόρεια του νησιού, Φισκάρδο, Άσος. Από θεσσαλονίκη σε συμφέρει να κατέβεις από Εγνατία-Ιονία και από Λευκάδα γύρω στις 2 ώρες παρά αν θυμάμαι καλά. Αλλιώς πας πάτρα. Από Πάτρα είναι 3 παρά τέταρτο ώρες (με 2 δρομλόγια τη μέρα) και από κυλλήνη 1,5. Πάτρα-Κυλλήνη 45λ.-1ώρα, οπότε διαλέγεις περισσότερη ώρα στο αυτοκίνητο ή στο καράβι. Για περισσότερες πληροφορίες πες μου.
  14. Αυτό το site το ξέρει κανένας? http://www.travelplanet24.com Το θεωρείτε αξιόπιστο? Με προβληματίζει που κάνει εκπτώσεις. ps. Απ'ότι βλέπω γράφει πως έχει γραφεία στην Αθήνα και κεντρικά στο ΗΒ.
  15. Δεν βοηθάει γενικά αλλά πιστεύω δεν είναι spamming. λινκ griper κοίτα εδώ και ιδιαίτερα στο discuss. Γράφουν και αρκετοί που έχουν προσωρινή δουλειά μέχρι να μάθουν τη γλώσσα, οπότε κάτι τέτοιο είναι εφικτό. Να σε διαβεβαιώσω ότι τα Αγγλικά πάνω τα μιλάνε άψογα παντού.
  • Δημιουργία νέου...