Προς το περιεχόμενο

zatara

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    207
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με zatara

  • Ημερομηνία γέννησης 20/02/1990

ΑΛΛΑ

  • Βιογραφικό
    νιωσε την στιγμη για να χαρεις την ζωη
  • Τοποθεσία
    Πάτρα-Αθήνα

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

zatara's Achievements

  1. Το πιο σταθερό και αξιόπιστο ; Από ποιον ακριβώς θεωρείται ; Μην λέμε και ότι θελουμε. Δηλαδή εσένα αν αύριο το πρωί ο εργοδότης σου πει θα πάρεις αντί για 1000€ Bitcoin θα το δεχτείς ; Η τιμή μπορεί να αυξάνεται η σταθερότητα όμως δεν ισχύει.
  2. Όλοι καταλαβαίνουμε τι πάει να κάνει με χαμηλότερη τιμή στο iphone και πρόγραμμα αγοράς second-hand iPhones στην αγορά της Ινδίας. Αναμένουμε να δούμε αν θα τα καταφέρει.
  3. @alexisnik19911 δεν αντιγράφει το Facebook απλά ακούνε τους χρήστες τους. Έτσι αντιδρούν οι τεχνολογικοί κολοσσοί αν θέλουν κάτι οι πελάτες και δεν βλάπτει την εταιρεία το κάνουν πράξη!!
  4. Η APPLE ήταν λίγο πολύ γνωστό ότι θα παρουσιάσει μείωση των πωλήσεων iPhone εδώ και τουλάχιστον 2 μήνες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το γεγονός ότι από τον Ιούνιο μέχρι τον Αύγουστο 2015 τρείς από τους μεγαλύτερους επενδυτές της είχαν φροντίσει να ξεφορτωθούν τις μετοχές που είχαν. Τους επενδυτές λοιπόν δεν τους νοιάζουν η αύξηση των κερδών αλλά η μείωση των πωλήσεων και για αυτό το λόγο έπεσε η μετοχή της. Τώρα επειδή βλέπω ότι αναφέρονται αρκετά για την μετοχή σε προηγούμενα σχόλια θα ήθελα να διευκρινήσω τα παρακάτω. Τέτοιες εταιρείες γνωρίζοντας ότι δεν έχουν καλά αποτελέσματα έχουν πάντα ένα κρυφό πλάνο στο μυαλό τους (στην συγκεκριμένη περίπτωση iPhone 5SE) όπου το βγάζουν στην αγορά για να πουλήσουν και να μαζέψουν και πάλι επενδυτές. Άρα προς το παρόν με τόσο χαμηλά ποσοστά μετοχής είναι ευκαιρία για κάποιον να αγοράσει μετοχές στα 96$ και να πουλήσει αργότερα στα 100 και 110$ (δύσκολο να φτάσει τα ποσοστα του περσινού Απρίλη 140$). Έτσι δουλεύουν τέτοιου βελληνεκούς εταιρίες.
  5. Υπάρχουν πολλά συγκριτικά άρθρα (whatsapp vs viber), εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ το whatsapp. Βασικό του πλεονέκτημα είναι το web interface που παρέχει στην τελικό χρήστη έναντι του viber το οποίο χρειάζεται installation στον Η/Υ σου. Μπορείς να έχεις άμεση πρόσβαση στα μηνύματά σου να κάνεις κλήσεις κτλ από οποιονδήποτε public pc. Το γεγονός ότι "το έχουν πολλοί φίλοι μου" είναι σημαντικότατο επιχείρημα για κάποιον. Πάντως στο εξωτερικό τόσο στην Ευρώπη αλλά και πολύ περισσότερο στην Αμερική το Whatsapp είναι πολύ πιο δημοφιλές από το Viber.
  6. Είμαι κάτοχος Sony Vaio με preinstalled τα Windows 8. Συγκεκριμένα το μοντέλο μου παρουσιάζει αρκετά σφάλματα (BSOD) εξαιτίας των δύο καρτών γραφικών(Intel + AMD). Πριν λίγες ημέρες ενημερώθηκα για να μπορέσω να κάνω αναβάθμιση σε Windows 10 από την Sony (https://www.sony-asia.com/microsite/support/win10/en/index.html) Η αναβάθμιση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και θεώρησα ότι δεν θα έχω θέματα πλεον, ΛΑΘΟΣ οι BSODs συνεχίζουν στον ίδιο ρυθμό. Αναμένω όπως πάρα πολλοί κάτοχοι σε όλο τον κόσμο επίσημη απάντηση από την εταιρεία.
  7. το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα απο διαυγεια βρήκα αυτο https://www.dropbox.com/s/1uwose812zakrnu/document%20%281%29.pdf
  8. Μια σύγχρονη διαδικτυακή πλατφόρμα με ιδιαίτερη χρησιμότητα για την αποτύπωση των τοπικών αγροτικών προιόντων δημιουργήθηκε απο την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος. Η διαδικτυακή πλατφόρμα γνωστή και ως Ηλεκτρονικό Καλάθι Προιόντων φιλοξενείται στον ιστότοπο http://agrocart.pde.gov.gr/home και μπορεί οποιοσδήποτε να την επισκεφτεί. Κύριος στόχος αποτελεί η παράκαμψη της γνωστής κατηγορίας "μεσάζων" η ενημέρωση του καταναλωτή για την τιμή και την ποσότητα προιόντων κ.α. Με την λειτουργία της πλατφόρμας η ΠΔΕ είναι βέβαιη για αμοιβαίο κέρδος μεταξύ καταναλωτών και παραγωγών. Στον Αγροδιατροφικό Χάρτη υπάρχει η δυνατότητα αναζητήτησης σε τοπικά προϊοντα, παραγωγούς και επαγγελματίες.Επίσης στην ιστοσελίδα λειτουργεί Παρατηρητήριο Τιμών με αναζήτηση και σύγκριση προιόντων. Έτσι δίνεται η δυνατότητα προβολής των προιόντων και στους καταναλωτές να ενημερωθούν πλήρως για τα προϊόντα του καλαθιού.
  9. zatara

    Nokia 130, νέο feature phone με τιμή €19

    μπαίνω τέλος Σεπτεμβρίου, δεν θα το προλάβω
  10. zatara

    Error στο Virtualbox

    Εισαι σιγουρος οτι υποστηριζεις VT-X τεχνολογια ; Τι επεξεργαστη εχεις ;
  11. zatara

    Σελίδες απο pdf σε αρχείο word?

    Δες εδώ, εγώ το χρησιμοποιώ καιρό και μου έχει λύσει τα χέρια. http://pdftransformer.abbyy.com
  12. Πραγματικα καποιοι δεν εχουν ιδέα το τι ακριβώς σημαίνει η λεξη optimization. "Google research showed that a 500-millisecond increase in latency caused a 20% traffic drop" (Πηγή)
  13. Το συγκεκριμένο routeraki το δίνουν πολλοί πάροχοι στην Ελλάδα (HoL, Wind, OTE κ.α.), στη Ρωσία, στην Αργεντινή και στα ΗΑΕ. Σαν αποτέλεσμα να ασχοληθούν αρκετοί με την παραμετροποίησή του.
  14. Όντως το συγκεκριμένο router δεν είναι για πολλά. @Poulinos ευχαριστώ για την διόρθωση. Υπάρχει μια προσπάθεια να του περάσουν OpenWRT (http://wiki.openwrt.org/toh/zte/zxv10h108l) αλλά δεν ξέρω αν κάποιος τα έχει καταφέρει. Πάντως με openwrt θα του ξεκλειδωθούν πολλές δυνατότητες.
  15. Μπορείς να μπεις με telnet απλά πρέπει αν χρησιμοποιήσεις ένα αρκετά εύκολο στην χρήση του exploit. Περισσότερα θα δείτε εδώ https://github.com/stasinopoulos/ZTExploit
  • Δημιουργία νέου...