Προς το περιεχόμενο

personGR

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    307
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με personGR

  • Ημερομηνία γέννησης 10/01/1992

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Larisa

personGR's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 10 Classifieds
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. Καλησπέρα και από εμένα! Πιθανώς σύντομα να βγω και εγώ στην αγορά για νέο laptop. Ξέρω ακριβώς τι χρειάζομαι και πού/πώς θα το βρω, αλλά επειδή μένουμε και Ελλάδα... ποια εταιρία* έχει τους καλύτερους αντιπροσώπους (για σέρβις και γενική εξυπηρέτηση) εδώ πέρα; *εκτός της Apple.
  2. Αυτό κάτω κάτω στο πλάι της συσκευής είναι η θύρα 3.5mm; Πάνε καλά εκεί στη Sony; Ακουστικά που βγαίνουν από το πλάι;
  3. Θα πάρω πέντε για τους δικούς μου.
  4. TDP 220W? Γι'αυτό η AMD παραμένει εξοστρακισμένη, κυνηγάει με πάθος μια αγορά που ποτέ δεν όρισε το νικητή.
  5. "People want to consume ....their mail" (και άρχισε να τα μασάει) Παίζει να ήταν η πιο ψεύτικη "μίνι"-συνέντευξη που έχει δοθεί από IT executive.
  6. Δε μου κάνει αίσθηση το αποτέλεσμα, άλλωστε οι περισσότεροι χρήστες σε μεγάλους private trackers (what,waffles κλπ) είναι εκεί επειδή γουστάρουν τρελά τη μουσική, προφανώς και θα αγοράσουν υλικό από τους αγαπημένους τους μουσικούς. Αφήστε που γίνεται τρελό promotion σε τέτοιους trackers με early leaks κλπ
  7. personGR

    Macbook air & Youtube

    Και εγώ σε SL το έπαθα το πρόβλημα, σε MBP13'' του '10. Είναι μάλλον θέμα του Flash όχι του OS X.
  8. personGR

    Macbook air & Youtube

    Chill, δοκίμασε να απεγκαταστήσεις τελείως τον flash με το αντίστοιχο εργαλείο. Είχα αντίστοιχο πρόβλημα και τον απεγκατέστησα, αλλά αφού έτρεξα (πετυχημένα) τον uninstaller, ο flash εξακολουθούσε να υπάρχει, ενώ το πρόβλημα λύθηκε. Δεν κατάλαβα τι συνέβη, μάλλον κάποιο μπάχαλο με τα updates.
  9. http://www.youtube.com/watch?v=aXU8w336oGs&feature=youtu.be :'(
  10. Καλησπέρα! Έχω λοιπόν ένα MBP 13'' του 2010 (MC374LL/A), και παρατήρησα τις προάλλες ότι η μεταφορά σε exHDD της Maxtor (ο οποίος είναι αρκετά παλιός, αλλά με τα Windows συνεργάζεται άψογα) μέσω USB κυμαίνεται περί τα 6MB/s ή και, σε κάποιες περιπτώσεις τα 10-11 MB/s. (ανάλογα ίσως με το μέγεθος του αρχείου που μεταφέρεται; Δεν είμαι σίγουρος.) Είναι φυσιολογικό ή να αρχίσει το πορτοφόλι μου να κλαίει (είμαι εκτός εγγύησης ). FYI, η αλήθεια είναι ότι το παρατήρησα πρόσφατα γιατί μόλις τώρα χρειάστηκε να μεταφέρω αρχεία της τάξης των ~40GB, μέχρι τώρα ούτε που θυμάμαι αν ήταν αργό ή γρήγορο. PS: Δοκίμασα να συνδέσω μέσω USB το κινητό μου (Motorola Milestone), και έπιανε και εκεί περίπου 8-10 MB/s.
  11. Το σποτάκι πάντως κομπλέ, στα επίπεδα αυτών των iphone, και του galaxy nexus
  12. Χριστέ μου η ασχήμια...
  13. Η αλήθεια είναι πάντως πως για να προχωρήσεις πιο πολύ τον προγραμματισμό χωρίς μαθηματικά δεν θα τα καταφέρεις εύκολα. Το πιο απλό παράδειγμα: πολλαπλασιασμός δύο πινάκων - βασικότατο στη γραμμική άλγεβρα ως πεδίο, χρήσιμο στα πρώτα βήματα του προγραμματισμού. Εντάξει, δε χρειάζεται να ξέρεις ρε παιδί μου διαφορική γεωμετρία (ωραίος τίτλος, huh?) για να γίνεις αξιόλογος προγραμματιστής, αλλά έννοιες όπως η big O notation, ταχύτητα σύγκλισης κλπ θα τις βρεις μπροστά σου, ειδικά αν μιλάμε για ενασχόληση με υπολογιστικές μεθόδους, που στην τελική είναι και από τα πιο σημαντικά κομμάτια του computing. Όπως και να'χει πάντως το σημαντικότερο για σενα είναι να λιώσεις ένα εικοσαήμερο ακόμα, να βγάλεις ένα βαθμό της προκοπής στις πανελλαδικές και από εκεί βλέποντας και κάνοντας Με άλλα λόγια, καλή επιτυχία ΥΓ: Σχετικά με το τι εξετάζεται στο λύκειο, αφήστε το καλύτερα, μόνο και μόνο που τα παιδιά ασχολούνται με μιγαδικούς και όχι πίνακες στην τριτη ειναι τρομερό φάουλ (αν δεν άλλαξαν τα βιβλια/ύλη από το 2010 που εδινα εγω).
  14. Άσχετο με τα προηγούμενα: Επίσης, πατήστε στο google "zerg rush"
  • Δημιουργία νέου...